Auzentech X-Meridian 7.1 2G - Η Επιστροφή

Βασικά ξανακύκλοφορησε γιατι πλεον το τσιπ (CMI 8788) ειναι και παλι διαθεσιμο.

Επισης λένε για νεους drivers.

Νομίζω πάντως ότι και το layout ειναι λίγο διαφορετικό ( ; ) - Αν και δεν βλέπω να λένε κάτι γι αυτό.

Επί της ουσίας δεν νομίζω να έχει καμια διαφορά σε ποιότητα ήχου.

Βασικά ξανακύκλοφορησε γιατι πλεον το τσιπ (CMI 8788) ειναι και παλι διαθεσιμο.

Επισης λένε για νεους drivers.

Νομίζω πάντως ότι και το layout ειναι λίγο διαφορετικό ( ; ) - Αν και δεν βλέπω να λένε κάτι γι αυτό.

Επί της ουσίας δεν νομίζω να έχει καμια διαφορά σε ποιότητα ήχου.

Αρκετά διαφορετικό layout...:

Παλιά:

xmeridian_angle_verylarge.jpg

Νέα:

xmeridian2g_lg.jpg

Βέβαια, το κατά πόσο θα παίζει καλύτερα δεν το ξέρουμε..

Να ρωτησω κατι βρε παιδια ? (επι της ευκαριας δλδ :D)

Ειχα μια meridian στο htpc, την οποια και αντικατεστησα με μια αλλη (video card) προκειμενου να εχω τα "νεα φορμα" ηχου.

Τα εχω αυτα τα νεα, αλλα σε ακροασης μουσικης, υπολειπεται πολυ στην ποιοτητα απο την meridian, ακομη και στα δικα μου βουλωμενα αυτια....

Υπαρχει τροπος να εχω μεσα το htpc και τις 2 καρτες, και οταν "παιζω" ταινιες να δουλευει η ΑΤΙ, και οταν ακουω μουσικη η meridian ? Γινεται ?

Εδώ ένα πλήρες review. Να αναφέρω ότι οι νέοι drivers, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην παλιά X-Meridian. Πιθανόν όχι κατευθείαν από το νέο setup αρχείο, αλλά με manual uninstall και delete των παλιών drivers και manual install των νέων.

Last edited:
μια χαρα καρτουλα!!
Αντικατεστησα την asus μου, περισσοτερο λογω οδηγων και δεν το μετανιωσα :)

Προφανως εξαρταται απο τα ηχεια. Γιατι σε σχεση με την onboard, ειναι μερα με τη νυχτα...

Αυτό μονο και μονο μου φτάνει σαν πάτημα για την αγορά τις.:music-smiley-005:

Δυστυχώς οι drivers παραμένουν "βασικοί", δεν υπάρχει καν ρύθμιση για channel delay. Έβγαλαν μια νεότερη έκδοση 23.03.2011 αλλά δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.