AV Denon 3805

emperor

Senior Member
2 February 2008
692
Main Listening Position NYC
avr3805_large_opendoor_rdax_1200x495.jpg

Τον έχω σε ασημί, είναι εγκατεστημένος και είναι δεκτή η ακρόαση. Συνδεδεμένος με 7 διαφορετικές πηγές, και 7 + 2 κανάλια, δουλεύει εδώ και 2 έτη άριστα.
Τιμή πώλησης: 450 ευρώ.
Link για πληροφορίες εδώ: http://usa.denon.com/ProductDetails/356.asp
Τηλέφωνο: 697 967 3666

Σχετικά με τους φίλους που μου έχουν στείλει pm να ενημερώσω όλους ότι:
O ενισχυτής δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά κυριολεκτικά, είναι "εκπαιδευμένος" με ηχεία Dencys DC2 και B&W , μοναδική ουσιαστικά χρήση του είναι το Home cinema με 7+2 κανάλια, ενώ επίσης το χειριστήριο του είναι το touch, σε άριστη κατάσταση. Έχω ήδη προσφορά από Θεσαλλονίκη, και έχω υποσχεθεί στον φίλο, αν δεν έχω άλλη από Αθήνα εώς την Παρασκευή 15/2 να του το στείλω, αλλά προτιμώ να αποφύγω τις μεταφορικές κλπ κλπ.
Τέλος, υπάρχει η πλήρη αρχική του συσκευασία, τα manuals, και οτιδήποτε παρελκόμενο συνόδευε το μηχάνημα, φυλαγμένα με ευλάβια.

Μια ερώτηση μιας και δεν μπορώ να το βρω στο manual. Μικρόφωνο για αυτόματη ισοστάθμιση έχει (όπως ο 659 της Yamaha)?

Αυτό θα πει γρήγορη απάντηση! Ευχαριστώ. Μπαίνω σε πειρασμό αν και:
α)είναι πάνω από το μπάτζετ μου :bigcry:
β)οι καινούργιοι αγοράζονται με δόσεις:smash:
γ)κι έχουν κι hdmi switcing (αν και δεν μου είναι απαραίτητο)
Από την άλλη δεν αμφισβητώ την ανώτερη ηχητική ποιότητα του Denon...

Παιδιά το μηχάνημα είναι φανταστικό. Και από άποψης ήχου και μόνο είναι πολύ πάνω από οτιδήποτε παίρνεις σήμερα ακόμα και με τα διπλάσια χρήματα. Προσωπικά έχω τον 3806 που είναι πρακτικά το ίδιο μηχάνημα με εξτρα ψηφιακά κόλπα. Καλό το HDMI switching, αλλά προσωπικα, δεν το χρησιμοποιω! Οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν δεν έχει δοθεί ακόμα, με ενδιαφέρει για άμεση αγορά. Θα επικοινωνήσω στο κινητό που έχεις αφήσει αύριο...

Μια ερώτηση μιας και δεν μπορώ να το βρω στο manual. Μικρόφωνο για αυτόματη ισοστάθμιση έχει (όπως ο 659 της Yamaha)?
Nαι εννοείτε ότι έχει, απλά δεν το έγραψα, όπως και το χειριστήριο το μεγάλο το touch-φωτιζόμενο γιατί θεωρείτε πολύ γνωστός ενισχυτής.

Αν υπαρχει ακομα προσφερω 350 ευρο σου στελνω και pm με το κινητο μου.

Ο DENON εκλεισε σε μενα παω αυριο να τον παραλαβω! :grinning-smiley-043

Ελπιζω να μην μου καψει τα SONY PASCAL SA-VE705 που εχω! :music-smiley-004:

(Τα ηχεια κανονικα ειναι 5.1 αλλα εχω παρει ακομα δυο δορυφορους απο την Sony και τα εχω κανει 7.1)

Γιατί "έκλεισε σε μένα" ?????????
Δίνω 370 Ευρώ άμεσα!!!

.
.
.
.
.
.
.

(Πλάκα κάνω εντάξει....)
Πολύ καλή αγορά νομίζω. Καλοάκουστος...

:SFGSFGSF:

Τον πηρα στα 380 (σιγα μην τον εχανα για 30 ευρο!)

Αυτη την στιγμη ειναι σπιτι μου το μηχανακι!

emperor ευχαριστω!