AV/pro μεχρι 1.000 ευρω

:bigcry: γιατι ρε?
θελω να αντικαταστησω τον γιαμαχα που εχω(ολοκληρωμενος) και να παρω μονο προ χρησιμοποιωντας σαν τελικους τους δικαναλους που εχω.
ποιος γιαμαχα ειναι ?

Εγγύηση

για την εγγυηση εχω προβλημα,αν κατσει η στραβη τι γινεται?

To στελνεις πισω για να φτιαχτει με δικα σου εξοδα και στο επιστρεφουν με δικα τους.

Εκτός από την παραπάνω λύση (και το ταξιδάκι, φυσικά), υπάρχει και η λύση της επισκευής από την εδώ αντιπροσωπεία. Την πληρώνεις, παίρνεις τιμολόγιο για την επισκευή και το στέλνεις στην Γερμανία να σου στείλουν τα χρήματα.

Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο εδώ αντιπρόσωπος.

Όσον αφορά στο κύριο νόημα του νήματος, κι εγώ μαζί σου είμαι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι εταιρείες, που βγάζουν φτηνούς ολοκληρωμένους, να μην βγάζουν και φτηνούς AV pro. Δηλαδή τί θα τους στοίχιζε να πάρουν έναν απο τους φτηνούς ολοκληρωμένους και να τον λανσάρουν σαν AV Pro, έχοντας αφαιρέσει τα ενισχυτικά στάδια από μέσα;

Πάντως συμφωνώ με όλουτς τους προλαλήσαντες. Ο Onkyo είναι ο μοναδικός που είναι - σχετικά - προσιτός και σύγχρονος, ενώ δεν πληρώνεις ενισχυτικά στάδια (αν τα διαθέτεις ήδη, βέβαια). Και φυσικά από Γερμανία, αν τον θέλεις φτηνό.
-

Απάντηση: Εγγύηση

Εκτός από την παραπάνω λύση (και το ταξιδάκι, φυσικά), υπάρχει και η λύση της επισκευής από την εδώ αντιπροσωπεία. Την πληρώνεις, παίρνεις τιμολόγιο για την επισκευή και το στέλνεις στην Γερμανία να σου στείλουν τα χρήματα.

-

Aυτο το εχω ακουσει και εγω.

Απάντηση: Εγγύηση

Όσον αφορά στο κύριο νόημα του νήματος, κι εγώ μαζί σου είμαι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι εταιρείες, που βγάζουν φτηνούς ολοκληρωμένους, να μην βγάζουν και φτηνούς AV pro. Δηλαδή τί θα τους στοίχιζε να πάρουν έναν απο τους φτηνούς ολοκληρωμένους και να τον λανσάρουν σαν AV Pro, έχοντας αφαιρέσει τα ενισχυτικά στάδια από μέσα;

Πάντως συμφωνώ με όλουτς τους προλαλήσαντες. Ο Onkyo είναι ο μοναδικός που είναι - σχετικά - προσιτός και σύγχρονος, ενώ δεν πληρώνεις ενισχυτικά στάδια (αν τα διαθέτεις ήδη, βέβαια). Και φυσικά από Γερμανία, αν τον θέλεις φτηνό.
-

με βαλατε σε σκεψεις τωρα,αλλο ενα θεμα ειναι τι θα γινει με το HDMI 1.4 που ειναι ετοιμο να ''σκασει'' μυτη,μηπως να περιμενω κανα τριμηνο?

Περίμενε τον Αύγουστο που θάναι παχιές οι μύγες.
Ρε συ, με το που θα βγουν οι HDMI 1.4 θα είναι απλησίαστες οι τιμές.
Βέβαια τότε θα πέσουν οι τωρινοί.

HDMI 1.4

με βαλατε σε σκεψεις τωρα,αλλο ενα θεμα ειναι τι θα γινει με το HDMI 1.4 που ειναι ετοιμο να ''σκασει'' μυτη,μηπως να περιμενω κανα τριμηνο?

Εδώ η παρουσίαση, οι προδιαγραφές και τα νεότερα για το HDMI 1.4.

Εδώ το φύλο του Οργανισμού σε PDF για τα χαρακτηριστικά του και τις προδιαγραφές του.

Ουσιαστικά, αυτά που προσφέρει είναι:
- Η ενσωμάτωση διαδικτυακής συνδεσιμότητας (Ethernet) στις νέες συσκευές, εκεί που οι προηγούμενες απαιτούν ξεχωριστή υποδοχή Ethernet.
- Η προσθήκη ενός ακόμα καναλιού δεδομένων, άρα και η μεγαλύτερη σε όγκο και ταχύτητα μεταφορά τους, ενσωματώνοντας έτσι αναλύσεις πέραν του 1080p (για 4Κ μιλάνε οι προδιαγραφές), η αναπαραγωγή 3D σε 1080p, και ένα κανάλι επιστροφής δεδομένων Audio, για πιο πλήρη συνδεσιμότητα με τα (επερχόμενα) συστήματα ενισχυτών/προενισχυτών AV και άλλων συσκευών αναπαραγωγής.

Από τα παραπάνω, τί νομίζεις ότι σε ενδιαφέρει άμεσα, ώστε να περιμένεις πότε θα εμφανισθούν ενισχυτές/προενισχυτές AV (αλλά και προβολείς, τηλεοράσεις, players κλπ.), που θα το ενσωματώνουν ;

Αν απαντήσεις σε αυτό, τότε θα απαντήσεις αν χρειάζεται να περιμένεις ή όχι.

Ο Οργανισμός HDMI λέει ότι οι πρώτες συσκευές θα παρουσιασθούν στο Consumers Electronics Show του 2010 στο Las Vegas. Οι φήμες πάντως λένε ότι δεν θα δούμε συσκευές (κυρίως ενισχυτές) πριν το τέλος του 2010. Μάλιστα κάποιοι μιλάνε για το 2012 και βάλε.

Εδώ αναλυτικά οι Συχνότερες Ερωτήσεις που αφορούν στο HDMI 1.4, όπου εμπεριέχονται και τα παραπάνω.
-