mr_rebelos
Μέλος Σωματείου
με προβληματιζει η παραγγελια του απο το εξωτερικο.
Κανενα προβλημα. Οι περισσοτεροι απο Γερμανια το πηραμε.
με προβληματιζει η παραγγελια του απο το εξωτερικο.
Κανενα προβλημα. Οι περισσοτεροι απο Γερμανια το πηραμε.
για την εγγυηση εχω προβλημα,αν κατσει η στραβη τι γινεται?
ποιος γιαμαχα ειναι ?:bigcry: γιατι ρε?
θελω να αντικαταστησω τον γιαμαχα που εχω(ολοκληρωμενος) και να παρω μονο προ χρησιμοποιωντας σαν τελικους τους δικαναλους που εχω.
ποσο τον πηρες,αν επιτρεπεται?
για την εγγυηση εχω προβλημα,αν κατσει η στραβη τι γινεται?
To στελνεις πισω για να φτιαχτει με δικα σου εξοδα και στο επιστρεφουν με δικα τους.
Εκτός από την παραπάνω λύση (και το ταξιδάκι, φυσικά), υπάρχει και η λύση της επισκευής από την εδώ αντιπροσωπεία. Την πληρώνεις, παίρνεις τιμολόγιο για την επισκευή και το στέλνεις στην Γερμανία να σου στείλουν τα χρήματα.
Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο εδώ αντιπρόσωπος.
-
1990 euros σε 20 ατοκες
Εκτός από την παραπάνω λύση (και το ταξιδάκι, φυσικά), υπάρχει και η λύση της επισκευής από την εδώ αντιπροσωπεία. Την πληρώνεις, παίρνεις τιμολόγιο για την επισκευή και το στέλνεις στην Γερμανία να σου στείλουν τα χρήματα.
Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο εδώ αντιπρόσωπος.
Όσον αφορά στο κύριο νόημα του νήματος, κι εγώ μαζί σου είμαι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι εταιρείες, που βγάζουν φτηνούς ολοκληρωμένους, να μην βγάζουν και φτηνούς AV pro. Δηλαδή τί θα τους στοίχιζε να πάρουν έναν απο τους φτηνούς ολοκληρωμένους και να τον λανσάρουν σαν AV Pro, έχοντας αφαιρέσει τα ενισχυτικά στάδια από μέσα;
Πάντως συμφωνώ με όλουτς τους προλαλήσαντες. Ο Onkyo είναι ο μοναδικός που είναι - σχετικά - προσιτός και σύγχρονος, ενώ δεν πληρώνεις ενισχυτικά στάδια (αν τα διαθέτεις ήδη, βέβαια). Και φυσικά από Γερμανία, αν τον θέλεις φτηνό.
-
με βαλατε σε σκεψεις τωρα,αλλο ενα θεμα ειναι τι θα γινει με το HDMI 1.4 που ειναι ετοιμο να ''σκασει'' μυτη,μηπως να περιμενω κανα τριμηνο?
ok,το λυσαμε αυτο,το μονο που μενει ειναι η τιμη που ξεφευγει αρκετα απο τα 1000ε που θα ηθελα να διαθεσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.