Καλοάκουστο το νέο μηχάνημα! Για τον Electrocompaniet AW-100 πρόκειται? Ξέρεις πόσο έχει καινούριος? Κανα 2,5k νομίζω..
Ευχαριστώ! Ο καινούργιος είναι ο 120 και έχει 3,5k. Σίγουρα θα έχει διάφορες με τον 100 αλλά δε νομίζω να είναι η μέρα με τη νύχτα οπότε για το δικό μου budget είναι νομίζω πολύ καλή αγορά
Φιλέ Anodynos θα σου αναφέρω την προσωπική μου άποψη, γιατί έχω αλλάξει αρκετούς ενισχυτές AV και αρκετά ακριβούς. Για να πάρεις κάλο αποτέλεσμα για μουσική θες έναν κάλο δικάναλο τελικό. Όσο για τον AV θα σου πρότεινα τον Onkyo 809 τουλάχιστον, ο οποίος μπορείς να κάνει πολλά. Αυτός έχει πολλές δυνατότητες και αρκετά Watt ώστε να οδήγησης τα πίσω και το κεντρικό ηχείο, να μην σου κάνω πολύ ανάλυση αλλά αυτά τα ηχεία είναι πολύ πιο εύκολα να οδηγηθούν από οποιοδήποτε ολοκληρωμένο, γιατί να σκεφτείς πως όλη η τροφοδοσία του AV πάει μόνο για τα τρία αυτά κανάλια. Όσο για τελικό κοίταξε να πάρεις κάποιον κάλο, συμβουλή μου κοίταξε και τις αγγελίες του site κάτι μπορείς να βρεις, για δικάναλο μιλάω, ανά εποχές βλέπω κάτι εξαιρετικούς Electrocomraniet και σε πολύ καλές τιμές.
:ernaehrung004:
:ernaehrung004:
καλα που δεν πηρες τον ονκυο..
θα ειχες τωρα εναν κάλο ΝΑ !
με αστεια διαθεση,μερες που ειναι !
καλη επιλογη ο νορβηγος τελικα.
Συγχαρητήρια πολύ καλή επιλογή, όσο για τον Onkyo 809 εγώ συνεχίζω να λέω πως σου χρειάζεται για να κανείς όλα τα υπόλοιπα και έχει και κάλο Dac ενσωματωμένο. TI Burr-Brown 192 kHz/24-Bit DACs (PCM1690) for All Channels. Εκτός των άλλων είναι και ένας ενισχυτής 22,5 κιλά. Μπες εδώ να τον δεις http://www.eu.onkyo.com/products/TX-NR809.html
Για ποιο λόγο θέλεις το DAC ;;; αν πάρεις έναν Onkyo 809 έχει καλύτερο DAC ενσωματωμένο από το συγκεκριμένο. Αλλά και πάλι η ερώτηση μου είναι γιατί σου χρειάζεται το DAC ;;;;
... Τώρα βέβαια αρχίζουν τα δύσκολα που είναι να βελτίωσω οποίες αδυναμίες του χώρου-καλωδίων-rack που έχω για να απόλαυσω το καινούργιο απόκτημα...!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.