Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    31
Η σκηνές στο νερό θα είναι κορυφαίες

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από το τρειλερ και μόνο δε φαίνεται κατι καινούργιο η καινοτόμο... Μια από ίδια όπως το προηγούμενο. Να μην πω ότι φαίνεται πιο ψεύτικο από το πρώτο. Στο τρέιλερ πολλές σκηνές θύμισαν video game

H αληθεια ειναι οτι τα πρωτα trailer ηταν σε 1080p.
Το 4Κ μου εδωσε σημαντικά ανώτερη εικονα.
Παλι ομως κατι στην κίνηση των χαρακτήρων με χαλάει...

To Avatar τότε συγκίνησε όχι για την ιστορία (Ποκαχόντας) αλλά για το τεχνικό κομμάτι και κυρίως το 3D

Τώρα τι πρωτοποριακό θα έχει; 3D ; Μάλλον όχι. 4Κ; Το χουμε φάει στην μάπα.

Τι τεχνικό πρωτοποριακό θα έχει; Το πόσο έχουν βελτιωθεί οι κάρτες γραφικών;

Έπρεπε να ήταν κανα 4D με αντίστοιχους κινηματογραφους να τους αφήσει όλους χιλιόμετρα πίσω.

Οπως καταλάβατε ούτε εμένα με συγκινει.

H αληθεια ειναι οτι τα πρωτα trailer ηταν σε 1080p.
Το 4Κ μου εδωσε σημαντικά ανώτερη εικονα.
Παλι ομως κατι στην κίνηση των χαρακτήρων με χαλάει...

παρε και ενα imax trailer

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vadergr
Βρε μη γκρινιάζετε, απλα αφεθείτε στον μαγικό κόσμο του και απολαύστε το (όποιο) story του. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνουμε κάθε φορά για τεχνολογικά θαύματα. it's a movie Afterall!!! ότι καινοτόμο έρθει καλοδεχούμενο φυσικά αλλά δεν είναι απαραίτητα αυτό το μέτρο μας.

Βρε μη γκρινιάζετε, απλα αφεθείτε στον μαγικό κόσμο του και απολαύστε το (όποιο) story του. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνουμε κάθε φορά για τεχνολογικά θαύματα. it's a movie Afterall!!! ότι καινοτόμο έρθει καλοδεχούμενο φυσικά αλλά δεν είναι απαραίτητα αυτό το μέτρο μας.
Καταλαβαίνω τη γκρίνια πολλών. Μας τα έκανε τσουρέκια μέχρι να το βγάλει.
Αλλά συμφωνώ με τον @Φρα.Πε.
Ας χαλαρώσουμε και ας το απολαύσουμε. Θα μας αποζημιώσει.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Για να δούμε
87ab2bf8427da4762d86703c345d2e12.jpg

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φοβερή δουλειά στα γραφικά και τι πρόκειται να δούμε σε θέμα εφέ στο μελλον

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω δεν ειδα δραματικη εξελιξη παντως (απο οσο μπορει να καταλαβει κανεις απο ενα τρειλερ στο youtube παντα....) απο την πρωτη ταινια τοσα χρονια πριν

Εγω δεν ειδα δραματικη εξελιξη παντως (απο οσο μπορει να καταλαβει κανεις απο ενα τρειλερ στο youtube παντα....) απο την πρωτη ταινια τοσα χρονια πριν
Μου φαίνεται ότι έχουν ρίξει δουλειά το πώς φαίνεται η θάλασσα η το νερό

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ασε να δουμε τα τελικα μπορει επιτηδες να το εχει διαρρευσει ετσι......για να εκστασιαστουμε στην συνεχεια

Δεν μπορω να πιστεψω οτι τοσα χρονια μετα παλι το ιδιο capture και rendering θα δουμε.

Πάντως αν θέλει να είναι ειλικρινής από αυτό τουλάχιστον που είδαμε,θα πρέπει να την πλασάρει την ταινία σαν animation, όχι σαν κανονική. Όλα γραφικά είναι, σε σημείο που ακόμα και τα λίγα πράγματα που είναι αληθινά, άντε κάνα φυλλαράκι από δέντρο , να νομίζεις ότι είναι κι αυτό ψεύτικο.

Τασο και εγω αυτο σκεφθηκα....δεν ειδα τιποτα σε ηθοπιους κανονικους οπως στο πρωτο......αν ειναι ετσι θαναι τρελλη απογοητευση.

Οχι επειδη εχω κατι με το animation τουναντιον απλα περιμενα κανονικη ταινια

Αξίζει να πάμε Θεσσαλονίκη στα Cineplexx να το δούμε σε IMAX 3D? Αθήνα πάω μόνο στην Vmax Sphera. Οπότε είπα ίσως είναι ευκαιρία με αυτή την ταινία να δούμε και στην "ΙΜΑΧ"...