Απάντηση: Re: Avatar

.Θελω να δω το 3Δ παντως κι αν παω γιαυτο θαναι.

Γι' αυτό να πάς... Γι' αυτό πήγα κι εγώ. Αν και δεν πήγα με την καλύτερη διάθεση, υπήρχαν κάποιες 3D σκηνές που έπαθα πλάκα.

γεια σας από Πατρα διαβαζοντας σας τελικα εκλεισα και εγω για αυριο να την δω

μυπως μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες

θα την δω στο kosmopolis στο μαρουσι και θα ειμαι με αμαξι απο πατρα, ξερω οτι θα παω απο αττικη οδος η ερωτηση μου ειναι με parking τι γινετε υπαρχει τιποτα ή πρεπει να ψαχνω

οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω προκαταβολικα

γεια σας από Πατρα διαβαζοντας σας τελικα εκλεισα και εγω για αυριο να την δω

μυπως μπορει καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες

θα την δω στο kosmopolis στο μαρουσι και θα ειμαι με αμαξι απο πατρα, ξερω οτι θα παω απο αττικη οδος η ερωτηση μου ειναι με parking τι γινετε υπαρχει τιποτα ή πρεπει να ψαχνω

οποιος μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω προκαταβολικα

μην σε ανησυχει αυτο εχει 500 θεσεων παρκινγκ το κοσμοπολις
με το αζημιωτο βεβαια( κανενα 8αρακι ευρω μια και ειναι μεγαααλη ταινια)

Αν δεν φοβασαι για την ασφαλεια του αμαξιου σου,η γυρω περιοχη προσφερει αφθονο ελευθερο παρκινγκ.
Ελπιζω να εκλεισες στην 9 η στην 11 αυτες ειναι οι 3D

Δευτερη σε εισπραξεις σε ολο τον κοσμο στο all time box office μεχρι στιγμης ....

Kι ακομα γραφει.

Ασσυληπτο ρεκορ παντως για εναν σκηνοθετη-δημιιουργο να εχει τις δυο πρωτες ταινιες καρφωμενες στις μεγαλυτερες επιτυχιες ολων των εποχων.

την περασμένη εβδομάδα ήταν 4η....:drummer:

πάντως θα την ξαναδώ, γιατί τελευταία στιγμή η σύζυγος έμεινε σπίτι.
Εγώ ξεσηκώθηκα γιά να πάμε όλοι παρέα και τελικά δεν ήρθε...οπότε....

Πάντως τα settings του είναι φαντασμαγορικά.
Δεν θα πιάσει το 3D γιά mainstream ταινίες, αλλά κάτι σαν αυτό θα ταιριάζει απόλυτα.
Βέβαια όσο σκέφτομαι ότι παρόμοια συναισθήματα μου είχε δημιουργήσει η Οδύσσεια το 1968 σε μόλις 70mm...
και δημιουργεί ακόμα και σήμερα...

Απάντηση: Re: Avatar

Δευτερη σε εισπραξεις σε ολο τον κοσμο στο all time box office μεχρι στιγμης ....

Kι ακομα γραφει.

Ασσυληπτο ρεκορ παντως για εναν σκηνοθετη-δημιιουργο να εχει τις δυο πρωτες ταινιες καρφωμενες στις μεγαλυτερες επιτυχιες ολων των εποχων.

Τις 2 ταινίες πρώτες σε εισπράξεις δηλαδή, γιατί το "μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών" παραπέμπει και σε άλλες σκέψεις...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Μήπως έχουν ακριβύνει πολύ τα εισιτήρια πλέον ? :)
Ή μήπως μαζί με όλα τα άλλα, έχασαν αξία και τα δολλάρια;
Γιατί ψηλά στη λίστα, γύρω στα 800 εκατομμύρια ντόλαρς βρίσκεται και το Star Wars από το 1977... ούτε 33 χρόνια πριν...

Re: Απάντηση: Avatar

Αν δεν φοβασαι για την ασφαλεια του αμαξιου σου,η γυρω περιοχη προσφερει αφθονο ελευθερο παρκινγκ.
Ελπιζω να εκλεισες στην 9 η στην 11 αυτες ειναι οι 3D

ευχαριστώ για τις απαντήσεις
ακολούθησα κατα γραμμα τις οδηγίες σας :SFGSFGSF:
αίθουσα 11, σειρά 9, καθίσματα 13-14-bye-

Το ξανά είδα εχτές στο kosmopolis αίθουσα 11, απόλαυσα και τα sub να με κουνάνε...

Και εγω εντυπωσιάστικα! Νομίζω πως ήμουν 100% απορροφημένος σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Ήταν το 3d ή η ταινία...μάλλον συνδυασμός και των δύο. Περίμενα πάντως πως το 3d θα ήταν πιο έντονο. Εκτός και αν από ένα σημείο και μετά το συνηθίζεις.

Περίμενα πάντως πως το 3d θα ήταν πιο έντονο. Εκτός και αν από ένα σημείο και μετά το συνηθίζεις.

Eκει ειναι η δεξιοτεχνια του σκηνοθετη. Οτι δεν κατεφυγε σε φτηνους και συνηθισμενους τροπους εντυπωσιασμου των θεατων του με αντικειμενα να "βγαινουν" απο την οθονη αλλα χρησιμοποιησε το 3d για να σε βαλει στον κοσμο του.

Eκει ειναι η δεξιοτεχνια του σκηνοθετη. Οτι δεν κατεφυγε σε φτηνους και συνηθισμενους τροπους εντυπωσιασμου των θεατων του με αντικειμενα να "βγαινουν" απο την οθονη αλλα χρησιμοποιησε το 3d για να σε βαλει στον κοσμο του.

Σωστός.

Μακάρι βέβαια ο κόσμος του να ήταν και πιο ενδιαφέρον (βλ. LOTR). Στην περίπτωση αυτή θα μιλάγαμε για την υπέρτατη κινηματογραφική απόλαυση.

Ε καλα. Μην ξεχνας ομως οτι το LOTR ειχε για σεναριο και αρα για σκηνικο αναπτυξης της ταινιας ενα απο τα σπουδαιοτερα βιβλια του ειδους του (αν οχι το σπουδαιοτερο μαζι με το Hobbit) στον κοσμο .

E το Αβαταρ το εγραψε ο Καμερον ο ιδιος και οχι ο Τολκεν.... Τηρουμενων των αναλογιων παλι καλα.....