Σχετικοάσχετο: Φέτος είδα αλματώδη αύξηση των τσιγάρων στην οθόνη. Και όχι απλώς του "τσιγάρου μετά" ή κάτι τέτοιο, chain smokers, άνθρωποι που δεν το έβγαζαν από το στόμα τους. Avatar, Gran Torino και Nine ήταν οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
Σχετικοάσχετο: Φέτος είδα αλματώδη αύξηση των τσιγάρων στην οθόνη. Και όχι απλώς του "τσιγάρου μετά" ή κάτι τέτοιο, chain smokers, άνθρωποι που δεν το έβγαζαν από το στόμα τους. Avatar, Gran Torino και Nine ήταν οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
χαχαχαχα οπως ειπε και αλλος πιο πανω η διαφημιση δεν εχει τελος...
εμενα ομως μου ειπανε φιλοι οτι φυγανε με πονοκεφαλο ,οποτε δεν πειθομαι να παω.....:aetsch:
Καλα Δημητρη ... ετσι οπως το πας, πιο νωρις θα αγορασεις ψηφιακο προβολεα παρα εισητηριο για το Avatar!
![]()
Σα δε ντρέπονται τα γαϊδούρια... Άκου καπνιστές... Χάθηκαν τα πρεζόνια;
Α πα πα.... Σόδομα και Γόμορα γίναμε...![]()
Εμένα μερικά στοιχεία μου θύμισαν πολύ ενα κόμικ που δημοσιευόταν παλιά με το 9 της ελευθεροτυπίας. Ωκεανία νομίζω το λέγαν, με μια εταιρία πάλι που κυνηγούσε τους κατοίκους ενός πλανήτη με κυρίαρχο στοιχείο το νερό αυτήν την φορά όμως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.