Όχι, δεν είμαι παλαιολιθικός, πιστεύω πως οι νέες τεχνολογίες βοηθούν τους δημιουργούς να εκφράσουν καλύτερα το όραμά τους. Επιπλέον, το θεωρώ λογικό, στα πρώτα της βήματα, μια καινοτομία περισσότερο να επιδεικνύεται παρά να υπηρετεί το στόχο. Και δεν έχω καμία απαίτηση από καλλιτεχνικά μηδενικά όπως π.χ. ο Michael Bay.

Αλλά ο Cameron δε νοιάζεται μόνο για την επίδειξη: Ο Τιτανικός δεν κέρδισε μόνο τεχνικά όσκαρ, και τα Alien και Terminator 2 δεν τα ξεχάσαμε επειδή πάλιωσε η τεχνολογία τους. Το trailer του Avatar με έκανε να διατηρώ περισσότερες επιφυλάξεις. Μακάρι να μην επιβεβαιωθώ, αλλά ήδη (και με τις τρέχουσες τιμές) σκέφτομαι σοβαρά να κρατήσω τα λεφτά μου για τιποτα πιο ουσιαστικό.

Οποιος εχει πληροφοριες για τις αιθουσες με τα νεα συστηματα στις οποιες θα παιχτει να το ομολογησει ταχιστα.

Στα Village εχουν βγαλει σε προπωληση τα εισιτηρια για την αιθουσα 2(3D) και την 7(VMAX).
Δεν αναφερουν τιποτα για ανακαινιση παντως στην σελιδα τους.

Re: Απάντηση: Avatar

ρε παιδια λεει οτι εχει 3D αιθουσα στο Παγκρατι,ισχυει?
εγω δεν εχω προσεξει κατι τετοιο οσες φορες εχω παει.

η αιθουσα 3d ειναι η οθονη δεν ειναι χαχαχαχχα-bye-

Μολις αλλαξε η σελιδα στα village.:drummer:
Και η VMAX θα ειναι τρισδιαστατη,good news:D:D

http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=69&parent_id=47&news_id=500

Έχει πάει κανείς στην τρισδιάστατη αίθουσα του Village στο Βόλο; Τι λέει, είναι καλή ή καμιά τρύπα; Επειδή θέλω να το δω σε 3Δ, αξίζει να πάω εκεί ή είναι καλύτερα να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη;.

Απάντηση: Re: Avatar

Είναι σύμπτωση πως και οι 3 ταινίες που ανέφερες ως παραδείγματα του 3δ ήταν πατάτες ολκής;
Δηλαδή υπαρχει ένδειξη η απόδειξη πως οι ταινίες σε 3d θα είναι επι μονίμου βάσεως πατατες ( αν συνηγορήσω για τις τρεις που ανέφερες)
Ο κινηματογράφος είναι τεχνη θέαμα και ψυχαγωγια..
Το μέσο όμως όλα αυτά τα χρονια εξελίσσεται και αλοιμονο εάν δεν το έκανε…

Απάντηση: Re: Avatar

Τα είχα γράψει στο νήμα του Ice Age 3D..

Κουραστικό κυρίως.

Η συγκεκριμένη ταινια ως υλοποίηση 3d στο σύστημα που είναι εγκατεστημένο στους κινηματογράφους της Odeon, είναι από τις καλύτερες για να μην πω αναφοράς σε ότι εχω δει ως σημερα σε ελληνική αίθουσα…
Προσωπικά προτιμώ τις αίθουσες της Odeon όχι μονο για τις δισδιάστατες ψηφιακές προβολές της ,αλλα και γιατι το 3d της σε σύγκριση με αυτό της Village και του Real D είναι πιο ευκρινές και πιο φωτεινό ( και ας υστερεί σε μαύρο)..