Re: Απάντηση: Avatar

Θα συμφωνούσαν οι Δ.Δημητρακούδης και andre74 να μεταφερθούν τα post 556 και 558 σε ένα νέο νήμα στην επί παντός?

Νομίζω ότι είναι άκρως ενδιαφέροντα όλα αυτά και δεν θήγουν κάποια θρησκεία ώστε να είναι κατά των κανονισμών του forum.

Έτσι θα είχαν την ευκαιρία πολλά μέλη να εκφράσουν άποψη για το θέμα τις επόμενες ημέρες. Τι λέτε, συμφωνείτε?

+100000000

Απάντηση: Re: Απάντηση: Avatar

εσύ φίλε andre74? Επιτρέπεται? Το post σου θα ήταν πολύ χρήσιμο!

:grinning-smiley-043 -bye-

Σαφώς, μην ρωτάτε παιδιά, εσείς ξέρετε καλύτερα και εμπιστεύομαι την κρίση σας :)

Τίθεται ένα θέμα αν συμφωνείς να μπεί το post σου κάτω από ένα πρόλογο που δεν γνωρίζεις και πιθανώς δεν θα εγκρίνεις.

Εννοείται πως γράφουμε δημόσια και οποιοςδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γραφόμενά μας ώς πηγές, όμως θα προτιμούσα να έχω την συγκατάθεσή σου.

Σε ευχαριστώ και το κάνω quote.

:ernaehrung004:

Να δείτε που θα πάρει και Όσκαρ ηθοποιίας και σεναρίου!!! :flipout::flipout::flipout:

Joel Saldana Οσκαρ 1ου και 2ου γυναικείου ρόλου (avatar ώς Νειτύρι και Star Trek ως Οχούρα... :BDGBGDB55:)

Σε στοίχημα υπάρχει άραγε?:chinscratch:

-bye-

Joel Saldana Οσκαρ 1ου και 2ου γυναικείου ρόλου (avatar ώς Νειτύρι και Star Trek ως Οχούρα... :BDGBGDB55:)

-bye-

Zoe Saldana τη λενε......;)

-bye-

Aν και οπως ειδαμε οι εκφρασεις των 3d πρωταγωνιστων ειναι ξεπατικωτουρα των αληθινων ειναι κομματακι δυσκολο να διεκδικησουν οσκαρς.

Μακαρι παντως - οχι για τις ερμηνειες φυσικα- οσο για την αναγνωριση οτι αυτος που παιζει στην ταινια δεν ειναι αλλο ενα cartoon αλλα ο ιδιος ο ηθοποιος.

Επειδή σε όλα μου είμαι αργός και δεν την είδα ακόμα (παρ όλο που ο κολλητός μου με "σταύρωσε να πάμε), είναι εύκολο να μου προτείνετε Σινεμά (και περιοχές),αίθουσες,σειρές και θέσεις?

Αντε γιατί με τόσες σελίδες φουρτούνιασα κι εγώ να το δώ και θέλω να το απολαύσω.:operator:

Aν και οπως ειδαμε οι εκφρασεις των 3d πρωταγωνιστων ειναι ξεπατικωτουρα των αληθινων ειναι κομματακι δυσκολο να διεκδικησουν οσκαρς.

Μακαρι παντως - οχι για τις ερμηνειες φυσικα- οσο για την αναγνωριση οτι αυτος που παιζει στην ταινια δεν ειναι αλλο ενα cartoon αλλα ο ιδιος ο ηθοποιος.

Η συγκεκριμενη ηθοποιος ,που παρεπιπτοντως ειναι μιση απο τη Δομινικανη Δημοκρατα και μιση Πορτορικανα,δηλωσε πως ο ρολος της ατο Αβαταρ την προβληματισε.
¨
ειπε:

i don't know if its something that he's been consciously aware of, to be honest. What do know is that he's been impacted by interesting women all his life(μιλαει για τον Καμερον), because you can tell he's in tune with his feminine side. I've learned this about men who write good roles for women - there's a very beautiful sentimentality to them. Their exteriors are sugarcoated with this manly presence, but deep on the inside, there's also this [fragility]. During the shortness of my career, I've managed to work with [Steven] Spielberg, J.J. Abrams, and now Jim - all directors who are known for having strong female protagonists. They don't feel diminished by it as men; they can tap into the complexities of how woman really are. -- on James Cameron creating strong female characters

... I will say is that my "Avatar" character, Neytiri, has been the most challenging of my entire career - physically, mentally, and spiritually. It's the first time I played a non-human, I had to learn a different language, and it was hard to part with her at the end. No matter how intense other characters have been, I've only been in their skins for at most four months - never a year and a half.

παιδια ειδα και εγω το αβαταρ σε dolby 3d
εχω να πω τα εξης

αυτο δε μου εμοιαζε με 3d ηταν ενα backround 2d με ορισμενα αντικειμενα παλι 2d πανω και αυτο μπορουσες να το καταλαβεις!(οταν εκλεινες το ενα ματι ηταν απλο βιντεο)

μετρια τεχνολογια ,τα γυαλια με την πολωση δε κουρασαν καθολου σε σχεση με τα cyan red πλαστικα.

ενα καλο βημα ομως για την ολογραφικη εποχη.

απορω γιατι μερικοι εντυπωσιαστικατε τοσο με αυτο το 3d .

σαν ταινια απλα καλη. και αυτο γιατι ειχε αρκετο GO GO GO

αυτα

απορω γιατι μερικοι εντυπωσιαστικατε τοσο με αυτο το 3d .

Γιατί, έχεις δεί καλύτερο;
Αυτό τώρα με το 2d backround και τα 2d αντικείμενα πάνω σ´αυτό πως σου ήρθε; Με το ένα μάτι το είδες;

Πάνω από δέκα+ χρόνια υπάρχει καλύτερο.

Για μένα αν δεν εξέχουν τα αντικείμενα σε 3D να σε βάζουν μέσα στην ταινία, να απλώνεις το χέρι να τα πιάνεις, ενίοτε να σε τρομάζουν και να σκύβεις το κεφάλι ασυναίσθητα, τότε για ποιό 3D μιλάμε; Τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβαινε στο Avatar. τι να το κάνω να το βλέπω σαν θέατρο που όλα εκτελίσονται από το πανί και πίσω;

Απλά πιστεύω ότι η τεχνολογία υπάρχει, ο κάμερον επέλεξε αυτού του είδους το 3D.

Πάνω από δέκα+ χρόνια υπάρχει καλύτερο.

Για μένα αν δεν εξέχουν τα αντικείμενα σε 3D να σε βάζουν μέσα στην ταινία, να απλώνεις το χέρι να τα πιάνεις, ενίοτε να σε τρομάζουν και να σκύβεις το κεφάλι ασυναίσθητα, τότε για ποιό 3D μιλάμε; Τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβαινε στο Avatar. τι να το κάνω να το βλέπω σαν θέατρο που όλα εκτελίσονται από το πανί και πίσω;

Απλά πιστεύω ότι η τεχνολογία υπάρχει, ο κάμερον επέλεξε αυτού του είδους το 3D.

Ρε σείς θα με τρελάνεται; Πιό πανί και πίσω; Άλλα βλέπαμε;

Δημητρη στο Κοσμοπολις Μαρουσι
Αιθουσα 9,σειρα 6-7-8-9 ,θεσεις κεντρο εννοειται

Ρε σείς θα με τρελάνεται; Πιό πανί και πίσω; Άλλα βλέπαμε;

Μακαριες οι ικανοτητες του αμφιβληστροειδους του καθενος μας Μπαμπη.

Φανταζομαι ειναι και θεμα επεξεργαστη ισως . Πιο πολλα επι ιατρικων μπορει να μας πει ο JL :D

Μηπως εχουμε μπερδεψει ή παρεξηγησει την ουσια - ερμηνεια - σκοπο του 3d ?

απο wi-ki (3D film)
A 3-D ("three-dimensional") film or S3D film is a motion picture that provides the illusion of depth perception.
... , and special projection hardware and/or eyewear are used to provide the illusion of depth when viewing the film.

Αν δε με απατουν τα αγγλικα μου η μεταφραση ειναι "ταινια που παρεχει την ψευδαισθηση αντιληψης βαθους"
... , "και ειδικος εξοπλισμος που σου παρεχει αυτην την ψευδαισθηση"

Μιλαμε για ψευδαισθηση αντιληψης βαθους , δε μιλαμε για αντικειμενα να πετιουνται ολη την ωρα εξω , και σε αυτο ο Cameron ηταν αψογος ,
Ο σκηνοθετης ηθελε να μας βαλει μεσα στη σκηνη και το καταφερε , οι σκηνες που απαιτουσαν "να βγαινουν αντικειμενα εξω " ηταν μετρημενες και εγω του δινω credit σε αυτο γιατι δεν εκανε την ταινια μια απο τα ιδια σαν αλλες της σειρας που το μονο που κανεις ειναι να αποφευγεις αυτοκινητα σπαθια μαχαιρια και δε ξερω τι ....

Αν ηθελε να μας εντυπωσιασει σιγουρα θα μπορουσε να το πετυχει και να μας κανει να τρεχουμε ολοι μεσα στην αιθουσα

τι πως μου ηρθε αφου η συγκεκριμενη τεχνολογια αυτο κανει παιζει με το μηκος κυματος και τις συχνοτητες γιαυτο δεν μπορεις να εχεις απαλη κινηση στο 3d αλλα ουρες αντικειμενων

εξαλου το λεει η ιδια η παραγωγη για στερεοσκοπικη σκηνοθεσια,,ΣΤΕΡΕΟ σκοπικη (με αυτο σου παει το μυαλο σε 2 καμερες και γενικα στο αριθμο 2

γιαυτο στο αβαταρ καθε χρονικη στιγμη ηταν 2 εικονες(φυσικα στο τελικο σταδιο της προβολης μια εικονα οπου ηταν και οι 2 επικολημενες) με διαφορετικο μηκος κυματος με μια συχνοτητα κουκουρουκου που χαλα την κινηση,το διαφορετικο μηκος κυματος συνηθως του κοκκινου το διορθωνει το γυαλι με την διαφορετικη πολωση στο καθε ματι.

πως να το πεις 3d αφου δεν ειναι!!!!

και απο οτι διαβαζω και εξω αυτα περιπου λενε-bye-

Γιατί, έχεις δεί καλύτερο;
Αυτό τώρα με το 2d backround και τα 2d αντικείμενα πάνω σ´αυτό πως σου ήρθε; Με το ένα μάτι το είδες;

Απάντηση: Re: Avatar

αφου το λενε και οι ειδικοι ψευδο 3d...
Μηπως εχουμε μπερδεψει ή παρεξηγησει την ουσια - ερμηνεια - σκοπο του 3d ?

απο wi-ki (3D film)
A 3-D ("three-dimensional") film or S3D film is a motion picture that provides the illusion of depth perception.
... , and special projection hardware and/or eyewear are used to provide the illusion of depth when viewing the film.

Αν δε με απατουν τα αγγλικα μου η μεταφραση ειναι "ταινια που παρεχει την ψευδαισθηση αντιληψης βαθους"
... , "και ειδικος εξοπλισμος που σου παρεχει αυτην την ψευδαισθηση"

Μιλαμε για ψευδαισθηση αντιληψης βαθους , δε μιλαμε για αντικειμενα να πετιουνται ολη την ωρα εξω , και σε αυτο ο Cameron ηταν αψογος ,
Ο σκηνοθετης ηθελε να μας βαλει μεσα στη σκηνη και το καταφερε , οι σκηνες που απαιτουσαν "να βγαινουν αντικειμενα εξω " ηταν μετρημενες και εγω του δινω credit σε αυτο γιατι δεν εκανε την ταινια μια απο τα ιδια σαν αλλες της σειρας που το μονο που κανεις ειναι να αποφευγεις αυτοκινητα σπαθια μαχαιρια και δε ξερω τι ....

Αν ηθελε να μας εντυπωσιασει σιγουρα θα μπορουσε να το πετυχει και να μας κανει να τρεχουμε ολοι μεσα στην αιθουσα