AVCHD smart encoding (επιτέλους)

Οπότε μάλλον κάνεις κάτι λάθος.

Στην πρώτη και δεύτερη photo είναι τα project settings που βάζω (audio & video)

Στην τρίτη photo το template που επιλέγω και έχω smart rendering.

Δοκίμασε τα και πες μου

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    167.6 KB · Views: 34
  • 02.jpg
    02.jpg
    124.6 KB · Views: 29
  • 03.jpg
    03.jpg
    71 KB · Views: 29
Οπότε μάλλον κάνεις κάτι λάθος.

Στην πρώτη και δεύτερη photo είναι τα project settings που βάζω (audio & video)

Στην τρίτη photo το template που επιλέγω και έχω smart rendering.

Δοκίμασε τα και πες μου
Steliosfan ευχαριστω!
μετα απο διαφορες δοκιμες με κλιπακια και με τα settings σου βλεπω οτι οντως στο μεγαλυτερο μερος εχει το μηνυμα no recompression ,αλλα παντα σε καποιο ποσοστο προς το τελος φαινεται να ριχνει ταχυτητα, ισωςγια να κλεισει το αρχειο ποιος ξερει ..παντως παει πολυ πιο γρηγορα απο πριν ,και παλι thanks -bye-
btw αυτα τα τελικα αρχεια m2ts πως να τα βαλω σε avchd dvd ?

χαίρομαι που βοήθησα !!!

Πρόσεξε τώρα, για γρηγορότερα renders έχω απενεργοποιήσει το "preview while rendering" ώστε να μην τρώει recources το σύστημα και να τα δίνει όλα στο render. Έτσι στο Preview window έχεις μαύρο φόντο αλλά γρηγορότερο render.

Επίσης στο editing έχω ξετικάρει αυτό που λέει "show waveforms" επισης για πιο γρήγορο editing.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ AVCHD
Πάρε τώρα το αρχείο που έφτιαξες, ρίξτο στο tsmuxer και πάτα "AVCHD". Σε 2 λεπτά θα σου εχει δημιουργήσει 2 folders τα οποία τα καις με το Igmburn και είσαι έτοιμος !

1 ώρα+ HD βίντεο σε Dual Layer DVD
40 λεπτά σε Single Layer

not bad ;)

επιτελους βγαζω ακρη λοιπον χαρη στις πολυτιμες πληροφοριες σου,τωρα μενει να μαθω λιγο και το vegas γιατι εινai λιγο διαφορετικο απο το premier..
εφτααξα και το picture motion browser me update γιατι δεν δουλευε τιποτε και αρχισα να γουσταρω πολυ την καμερα ..:a0210:

φίλε μου καλώς ήλθες στην κατηγορία.

Το sony vegas το χρησιμοποιεί κυρίως ο Γιάννης Σπύρου. Ψάξε τα μηνύματά του σε αυτή την κατηγορία και το πιθανότερο είναι να βρεις αυτό που ζητάς.

Και ό,τι θέλεις... ελεύθερα.

Eγω δεν χρησιμοποιω το vegas, μονο Avid kai Final cut pro... -bye-

To vegas μονο πειραματικα το δοκιμασα καποτε, αλλα λογω δουλειας, χρησιμοποιω εδω και 15 χρονια τον Avid και FCP .

Last edited:
εφτααξα και το picture motion browser me update γιατι δεν δουλευε τιποτε και αρχισα να γουσταρω πολυ την καμερα ..:a0210:

προσωπικά το Picture motion browser δεν το χρησιμοποιώ καθόλου !!! Εσύ το χρησιμοποιείς για πιο πράγμα? Εννοοώ για να κάνεις τι ?

Κανει πολυ καλη αρχειοθετηση/ταξινομηση στο pc των clips Avchd μετα την εισαγωγη τους .μπορεις να βρεις οτι θες απο λιστες faces η scenes ..
επισης κανει και avchd creation αλλα αργει παρα πολυ ...σημερα θα δοκιμασω τις λυσεις που εγραψες παραπανω, tsmuxer κλπ.
Να σημειωσω οτι το version 3.00 του cd ηταν για το αναθεμα αλλα με το αναλογο update απο την sony πεταει..

στελιο το "preview while rendering" απο που το βγαζω?εφαγα τον τοπο και δεν το βρισκω.

στελιο το "preview while rendering" απο που το βγαζω?εφαγα τον τοπο και δεν το βρισκω.

έχεις δίκιο, ενώ στο 8 ήταν στα Options, τώρα πλέον είναι στο hidden menu

Πιο συγκεκριμένα, στο 9 υπάρχει το INTERNAL TAB στα Preferences. Απλά πάτα το SHIFT όταν κάνεις click στα preferences και θα δεις το internal tab.

Γράψε στο κουτάκι του Internal Tab "SHOW PROGRESS" και θα βρεις το "Show progress in Video Preview window while rendering" να είναι TRUE by default. Κάντο FALSE

-bye-

παω file-properties και παταω το shift.μου ανοιγει η καρτελα και τερμα δεξια ειναι το internal.βαζω στο κουτακι το show progres και δεν μου βγαζει τιποτα.

Ψάξτο με το μάτι, δεν ξέρω γιατί δεν στο βρίσκει με search. Κάπου λοιπόν στην λίστα με τα true false υπάρχει το "Show progress in Video Preview window while rendering"

Γειά σε όλους, πήρα μια panasonic sd9 που από ότι φαίνεται τραβάει καλά όμως το pc δεν παίζει ... (2 καρέ / sec) κατάλαβα ότι θέλει τετραπύρηνο με αρκετή μνήμη κλπ = 700 ευρώ.

Η ερώτηση είναι pc σταθερό τετραπύρηνο καινούργιο ή διπύρηνο mac φορητό μεταχειρισμένο (ebay)

:furious3:

τι pc εχεις τωρα?κατι λαθος εχεις κανει με codecs.δεν χρειαζεται φυσικα 4πυρηνο!

τι pc εχεις τωρα?κατι λαθος εχεις κανει με codecs.δεν χρειαζεται φυσικα 4πυρηνο!

ένα athlon στα 2000 (λίγο παλιό) με 2gb μνήμη και κάρτα γραφικών ΑΤΙ με 512 μνήμη παίζει άνετα ταινίες HD από το δίκτυο και βγάζει και HDMI...

αφου ελιωσα στο μονταζ 7 ωρες συνεχομενα,το vegas 9 δεν μου κανει rendering σε οτι φορματ και να το σωσω.κολαει δεν κανει κανενα frame rendering και οσο περναει η ωρα τοσο μεγαλονει ο χρονος...

επισης το αρχειο που θελω να κανω rendering το σωσω σε αλλο δισκο..