AVClub 2008 Dark Theme !!!!

Θα την κανω την ερωτηση και ας με συγχωρησετε που ειμαι λιγο αδαης με τους υπολογιστες. Μπορω να το κανω το dark theme αυτο default? Γιατι καθε φορα που μπαινω στην σελιδα του φορουμ ξαναγινεται παλι μπλε....Εμενα παντως μου αρεσει πολυ το θεωρω πολυ "professinal" , και προσδιδει αλλα κυρος , εχει ρε παιδι μου ενα ειδκο βαρος το μαυρο (να μην σας πω και δυο).
Μπραβο παιδια

Θα την κανω την ερωτηση και ας με συγχωρησετε που ειμαι λιγο αδαης με τους υπολογιστες. Μπορω να το κανω το dark theme αυτο default? Γιατι καθε φορα που μπαινω στην σελιδα του φορουμ ξαναγινεται παλι μπλε....Εμενα παντως μου αρεσει πολυ το θεωρω πολυ "professinal" , και προσδιδει αλλα κυρος , εχει ρε παιδι μου ενα ειδκο βαρος το μαυρο (να μην σας πω και δυο).
Μπραβο παιδια

Πηγαινε στο usercp μετα στην επεξεργασια επιλογων και τελος διαλεξε στο forum skin αυτο που θες για default.

Νικόλα μπράβο και σ ευχαριστούμε για άλλη μια σπουδαία δουλειά.

Νομίζω οτι γκρίνιες ή σχόλια περί του "ποιό προτιμάτε" περιττεύουν από μέρους μου.Η προσπάθεια επιβραβεύεται..:2thumb22sup:

Το μαυρο χρωμα ειναι πιο ξεκουραστο απο το μπλε???? Αλλο τι μας αρεσει και αλλο τι ειναι πιο ξεκουραστο.
To μαυρο ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα δεν ειναι πιο ξεκουραστο απο το μπλε.

To μαυρο φοντο με ανοιχτοχρωμα γραμματα ειναι ιατρικα αποδεδηγμενο οτι ειναι πιο ξεκουραστο και πιο ευκρινες.
Γι αυτο και τα windows στην βοηθεια γιια ατομα με ειδικες αναγκες εχουν θεμα με μαυρο φοντο και πρασινα γραμματα - με αντιθεσεις πολυ μεγαλα 2.

Θα συμφωνησω με τον Θαναση.

Fonts χρωματος λαδι ας πουμε θα ηταν αρκετα πιο ξεκουραστα απο τα μπλε.

Δεν γνωριζω αν αυτο μπορει να προστεθει εκ των υστερων.

και ενα αλλο.....κουσουρι ας το πουμε .
Τα διαβασμενα νηματα δεν ξεχωριζουν επαρκως απο τα αδιαβαστα......ειναι το χρωμα που δεν τα κανει ευκολα να ξεχωρισουν, κατι αλλο δεν ξερω.....(μπορει ναναι και τα ματια μου.....:help:)

και ενα αλλο.....κουσουρι ας το πουμε .
Τα διαβασμενα νηματα δεν ξεχωριζουν επαρκως απο τα αδιαβαστα......ειναι το χρωμα που δεν τα κανει ευκολα να ξεχωρισουν, κατι αλλο δεν ξερω.....(μπορει ναναι και τα ματια μου.....:help:)

και εχω το εχω παρατηρησει αυτο, δεν ξεχωριζουν ευκολα!