Αφού χαιρετίσω όλους θα πω τις εντυπώσεις μου για την έκθεση....
Πήγα χθες στην αρχή (κατά τις 4.00 το μεσημέρι). και προσπάθησα να αντλήσω πληροφορίες για κάποια που θέλω να αγοράσω ίσως μετά τις γιορτές....(ένα καλό προβολέα, ενισχυτή και φυσικά τα ηχεία του και ίσως κάποιο καλό dvd με σκληρό δίσκο.... και άρχισα να ρωτώ και να παίρνω διάφορα έντυπα για να τα μελετήσω με την ησυχία μου στο σπίτι!!
Τι να πω;;;; Δυο πράγματα μου έκαναν φοβερή εντύπωση και γενικά πολύ θετικό το κλίμα....Οι ενδιάθετοι, φιλικοί και πολύ ανθρώπινοι συντελεστές του ....AVCLUB που αξίζουν ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! Πραγματικοί κύριοι, σωστοί και πολύ εγκάρδιοι :ADFADF1

αν και δεν κάθισα πολύ στο περίπτερο τους γιατί είχα δουλειά και έπρεπε να φύγω και ....το περίπτερο της LG που αντικρίζοντας αυτές τις θεϊκές, θεσπέσιες, ονειρεμένες υπάρξεις.....έχασα τον κόσμο από τα πόδια μου!!!! :music-smiley-005:ξέχασα και το όνομα μου!!!! Μιλάμε για γυναίκες πανδαισία, για το ...ουρί του παραδείσου, για αυτόφωτοι αστέρες του γαλαξιακού μας κόσμου...... (καλά σταματάω γιατί άμα συνεχίσω θα μιλάω για αυτές συνεχεία....)
Όμως τρομερές ελλείψεις και μάλιστα από μεγάλα ονόματα. Ελλείψεις όπως η sony, η Τομσον, η Γιαμαχα, για την Τοσίμπα (δεν την θυμάμαι αν την είδα.....) Μιλάμε για Ελλείψεις πολύ σεβαστές και αν πάρουμε την γνωστή ρήση "κάθε φέτος και χειρότερα".....δεν ξέρω τι να πω; Ίσως τα δούμε στην άλλη έκθεση στο Μεταξουργείου σε λίγες μέρες.....
Όσο ήθελα να δω αυτές τις εκθέσεις για να πάρω πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά....δυστυχώς δεν υπήρχαν!!!!!
Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο:award: για τους συντελεστές που εργάστηκαν και κουράσθηκαν του AVCLUB με την ζεστή και φιλικότατοι παρουσία τους:music-smiley-005: και τα όμορφα μανεκέν της LG. κατά τα άλλα, φτώχεια.....