AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Re: Απάντηση: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Απ ότι κατάλαβα ο μόνος λόγος για να επισκεφθεί κανείς την έκθεση είναι η LG και το AVCLUB . Η Sharp τι λέει? Έχει φέρει τις XL2 ?

Aπο ότι ακούω, εχει φέρει σίγουρα μερικές XL 2ποδες μούρλια ........ -bye-

Λοιπον ας ξεκινησω εγω τις εντυπωσεις μου για την εκθεση. Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στο avclub και στα μελη που δουλεψαν για να γινει το περιπτερο πραγματικοτητα. Δυστυχως δεν ειχα πολλη χρονο και ετσι δεν εμεινα πολυ εκει, ομως ηταν πολυ αξιοπρεπες και καλοστημενο. Με την Pioneer δε χαζεψα. Απιστευτη εικονα.(Τυχερε Τακη) Οσο για την εκθεση θα το πω και ας διαφωνησουν καποια μελη μαζι μου. Ηταν μια απο τις χειροτερες εκθεσεις που εχω δει τα τελευταια χρονια. Με εξαιρεση καποια μεγαλα περιπτερα (SAMSUNG PHILIPS ), και με μεγαλες ελλειψεις απο μεγαλα ονοματα του χωρου, η εκθεση μου εδωσε την εντυπωση προχειροδουλειας, και "αρπακολιστικου" στησιματος. Θελω να ευχαριστησω και το avclub για την παρουσιαση στην SAMSUNG, ο κυριος που εκανε την παρουσιαση ηταν ευγενεστατος και ας δεχτηκε λεκτικες επιθεσεις απο εναν μαλλον αναιδη παρευρισκομενο. Επισης θελω να καταγγειλω τις καντινες της εκθεσης ειχαν φριχτα φαγητα ,πανακριβα και παροτι πειναγα παρα πολυ δεν εφαγα τιποτε. Γκρρρρ.

Παιδες, ολες οι φωτο ειναι εδω στην Photo Gallery:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=300257#post300257

Απλα να πω εκ μερους ολης της ομαδας, πολλα ευχαριστω στους πολλους φιλους που μας εκαναν την τιμη να ερθουν σημερα στο περιπτερο και την εκδηλωση της samsung!
Σας περιμενουμε και αυριο, εστω για καφε!

Εμένα δεν με ενοιαξε η έκθεση..
Για το περίπτερό μας πήγα και για βοήθεια.

Η εμπειρία ήταν καταπληκτική.Και μόνο που μαζευτήκαμε οι διάφοροι παλαιοί και καινούργιοι ήταν όλα τα λεφτά.

Αντε γιατί μόνο σε πίτες και γενέθλια βρισκόμαστε.

Μπράβο στο στήσιμο του περιπτέρου.

Χρυσοχέρης τελικά ο Κυριάκος ! (έλα μια μέρα να φτιάξουμε και το σαλόνι που με έχει φάει ο Καστρουνής,για να βάλω προβόλι..:grinning-smiley-043)

Μιλάμε για πολύ ντιζαϊνάτη και industrial κατσκευή.

Εύγε σε όσους πάλαιψαν για αυτό το ωραίο αποτέλεσμα

Ευχαριστούμε το AVClub για την παρουσία του.Νομίζω πως είμαι σαφής..

Υ.Γ. Δύο προβολείς της προκοπής παίζανε και τους δύο μαντέψτε ποιός τους είχε ρυθμίσει.:operator:

Υ.Γ2. Οπως θα δείτε και στις φωτο στο περίπτερό μας υπάρχει και μία καταπληκτική 50άρα σKURO.
Μαντέψτε επίσης ποιός την καλιμπράρισε..:operator:

Υ.Γ3.Οπως θα δείτε πάσχουμε από φωτογράφους..:BDGBGDB55:

Αντε τώρα να πηγαίνω γιατί πρέπει το μεσημέρι να ειμαι εκεί πάλι.-bye-

so
λοιπον
φτωχεια κατραραμενη
οξω η sony interseys νακας
καθε περσι και καλυτερα
μονο τα μοντελα αξιζαν
κατα τα αλλα αστα
το φτεριφτερο του λαιου καλυτερο απο τις προηγουμενες χρονιες
θελαν δουλεια στα μπασα που ηταν αλλου
κατα τα αλλα ωραια εικονα και καλος ηχος
απο κει και περα στατικη φτωχεια και αμαν αμαν

Αφού χαιρετίσω όλους θα πω τις εντυπώσεις μου για την έκθεση....
Πήγα χθες στην αρχή (κατά τις 4.00 το μεσημέρι). και προσπάθησα να αντλήσω πληροφορίες για κάποια που θέλω να αγοράσω ίσως μετά τις γιορτές....(ένα καλό προβολέα, ενισχυτή και φυσικά τα ηχεία του και ίσως κάποιο καλό dvd με σκληρό δίσκο.... και άρχισα να ρωτώ και να παίρνω διάφορα έντυπα για να τα μελετήσω με την ησυχία μου στο σπίτι!!
Τι να πω;;;; Δυο πράγματα μου έκαναν φοβερή εντύπωση και γενικά πολύ θετικό το κλίμα....Οι ενδιάθετοι, φιλικοί και πολύ ανθρώπινοι συντελεστές του ....AVCLUB που αξίζουν ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! Πραγματικοί κύριοι, σωστοί και πολύ εγκάρδιοι :ADFADF1:(αν και δεν κάθισα πολύ στο περίπτερο τους γιατί είχα δουλειά και έπρεπε να φύγω και ....το περίπτερο της LG που αντικρίζοντας αυτές τις θεϊκές, θεσπέσιες, ονειρεμένες υπάρξεις.....έχασα τον κόσμο από τα πόδια μου!!!! :music-smiley-005:ξέχασα και το όνομα μου!!!! Μιλάμε για γυναίκες πανδαισία, για το ...ουρί του παραδείσου, για αυτόφωτοι αστέρες του γαλαξιακού μας κόσμου...... (καλά σταματάω γιατί άμα συνεχίσω θα μιλάω για αυτές συνεχεία....)
Όμως τρομερές ελλείψεις και μάλιστα από μεγάλα ονόματα. Ελλείψεις όπως η sony, η Τομσον, η Γιαμαχα, για την Τοσίμπα (δεν την θυμάμαι αν την είδα.....) Μιλάμε για Ελλείψεις πολύ σεβαστές και αν πάρουμε την γνωστή ρήση "κάθε φέτος και χειρότερα".....δεν ξέρω τι να πω; Ίσως τα δούμε στην άλλη έκθεση στο Μεταξουργείου σε λίγες μέρες.....
Όσο ήθελα να δω αυτές τις εκθέσεις για να πάρω πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά....δυστυχώς δεν υπήρχαν!!!!!
Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο:award: για τους συντελεστές που εργάστηκαν και κουράσθηκαν του AVCLUB με την ζεστή και φιλικότατοι παρουσία τους:music-smiley-005: και τα όμορφα μανεκέν της LG. κατά τα άλλα, φτώχεια.....