AvClub... ευχαριστω πολυ!

analyse_it

Senior Member
17 June 2006
582
Αthens
θα ηθελα να σας ευχαριστησω, ολους, εκεινους που μιλησαμε μεσω του AvClub, εκεινους που μου εκαναν την τιμη να ερθουν στο χωρο ακροασης και να ακουσουμε.


Απο την πρωτη φορα με τα cd-players, οταν το "παθιασμενο" cdplayer του Μιχαλη Κορ μου εκανε κλικ,

Την επομενη ακροαση, σχετικα προσφατα, οταν ο Internet king εριξε στο τραπεζι την ιδεα 6550 για περισοτερο ρευμα, τον Mr Jameson για την διατομη των καλωδιων ηχειων, και πολυ προσφατα οταν αντιληφθηκαμε την αναγκη αλλαγης των τιμιων προενισχυτριων electroharmonics gold με philips ecg nos.


Ολους τους φιλους μου με τις αμετρητες ακροασεις καλωδιων interconnect και ηχειων με στοχο να βρουμε τον συνδυασμο που μας πηγαινε καλυτερα...

Επισης, ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μιχαλη Σπερτο για το μερακι, τις τεχνικες συμβουλες και τις λυχνιες (ευχαριστω και για τα ταιριασμενα ζευγαρια που "σπασαμε" Μιχαλη). Τιμη μου που σε γνωρισα.

Το ταξιδι συνεχιζεται, με την ιδια τρελα, την αναγκη για μουσικες, την διαδρομη και το "ανοιγμα" των μουσικων οριζοντων.

Ντινο, σε ευχαριστω για την επαφη με τα blues (εκει που τελειωνει η μουσικη...-bye-).


Vagnik, οσο προχωραμε τοσο ερχομαι πιο κοντα σε ροκ συναυλιες... ευχαριστω πολυ

Στεργιο Κακαλιε, σε περιμενω αθήνα...

Κε Κρυωνα, πολλους χαιρετισμους

Κοψ, περιμενω...-bye-

Backoυsis, χαιρετισμους

Σπυρο, μας τρελανες ολους με τα cds απο τη σουηδια (επιφυλασσομαι...)


Ευχαριστω πολυ και αλλους φιλους που, δεν ανεφερα (αθελα μου η σκοπιμα):flipout::flipout::flipout:




Σε ευχαριστω πολυ AvClub

:worshippy:
 
Last edited:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Ηλία. :SFGSFGSF:
Εννοείται ότι δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα.
Ανυπομονώ κάποια στιγμή να ακούσω το σύστημα που 'έχτισες'.
 
Ηλία καλή χρονιά και πάλι και καλές μουσικές διαδρομές! Εχεις φτιάξει τις προυποθέσεις και είσαι κοντά,τα ηχεία σου,''λένε'' πολλά!
 
Για όσους δεν έχουν γνωρίσει από κοντά τον Ηλία, δύσκολα μάλλον μπορούν να καταλάβουν πόσο ειλικρινές είναι το μήνυμά του. Τον έχω συναντήσει μόλις δύο ή τρεις φορές, όμως μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά οτι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο εξαιρετικά ειλικρινή, ευαίσθητο, και κυρίως... αθώο! Ο Ηλίας δεν είναι "δήθεν", δεν το παίζει, και κυρίως, δεν πουλάει μούρη και δεν παριστάνει τον πανεπιστήμονα ή τον πολύπειρο. Υποψιάζομαι οτι τον τελευταίο καιρό ζει το μεγάλο του έρωτα με τα analysis - και τον ζει με πολύ πάθος μάλιστα - και γι'αυτό ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους πιστεύει πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στον έρωτα αυτόν. Και είναι πέρα για πέρα αληθινός.
Ναι, πραγματικά, την τελευταία φορά στο σπίτι του, έκανε σα μικρό παιδί από τη χαρά του για τα analysis - χαρά που ολοφάνερα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας, και όχι βέβαια να μας κάνει επίδειξη. Κι ελπίζω φυσικά όλοι να χαρήκαμε με τη χαρά του.

Τα μεγάλα λόγια δε μ'αρέσουν, ούτε φίλος του έγινα με δυό καφέδες που ήπιαμε, ούτε καμμιά σπουδαία τιμή είναι που με γνώρισε, μην το παρατραβάμε, όμως είναι ευτυχία να συναντάς στη ζωή σου ανθρώπους σαν τον Ηλία, γιατί, εμένα τουλάχιστον, τέτοιοι άνθρωποι με γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά, αλλά και γιατί είναι η ζωντανή απόδειξη πως δε χάθηκαν ακόμη όλα, η αθωότητα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Καλή Χρονιά Ηλία και νά'σαι πάντα καλά!
 
Ηλία καλή χρονιά με υγεία και καλή επιτυχία στον επαγγελματικό σου χώρο.

Τα χρειαζόσουν τα ρεύματα και τα επέκτησες πιστεύω με το ελάχιστο δυνατόν κόστος. Ηταν πιστεύω άριστη και η πρόταση να προμηθευτείς τις λυχνίες 6550 από το Μιχάλη Σπέρτο.

(γράψε μας εντυπώσεις μετά την αλλαγή)

Ελπίζω να τα ξαναπούμε
να είσαι καλά
 
Last edited:
Τον Ηλια τον γνωριζω ελαχιστα, αλλα απο την πρωτη κουβεντα που ανταλασσεις μαζι του κταλαβαινεις τι ανθρωπος ειναι. Aν ολοι ειχαν το αγνο παθος του, τοτε το HI-END σημερα θα ειχε πολυ περισσοτερους φιλους.
Καλη Χρονια Ηλια.:grinning-smiley-043
 
χρονια πολλα σε ολους.

ηλια χαιρομαι και εγω μαζι σου και οταν ερθω προς τα εκει θα τα πουμε

σιγουρα απο κοντα.
 
Ηλία εμείς ευχαριστούμε για τον τρόπο που μοιράζεσαι το πάθος σου μαζί μας, να είσαι φίλε πάντα καλά.

Χρωστάω μια επίσκεψη ..
 
Ευχαριστω πολυ πολυ.



Ακουστηκε οτι 2 ψιλοτρελοι πηγαινοεφερναν 2 ηχεια 45 κιλων στις 1 τα ξημερωματα σε καποιο σαλονι... (ο ενας ηταν ο Γιωργος Πολυχρονιδης... ο αλλος...:flipout:)
Τελικα ο κεραυνος ακουστηκε ακριβως πισω μου και... τρομαξα.
Thanks Γιωργο!!! :SFGSFGSF:


Υ.Γ το θεμα icepower νομιζω θα μας απασχολησει στο μελλον και οχι χωρις λογο.


(Ντραπηκα λιγο με αυτα που διαβασα)
 
Μεσιέ Ηλία, την επόμενη φορά που θα κατέβω (σχετικά σύντομα), θέλω ακρόαση!

Έχω και αδυναμία στα πάνελ, τι να κάνω...
 
Ηλία θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια κυρίως για το πνεύμα σου και τη θετική διάθεση του μυνήματος σου. Είναι πολύ ενθαρρυντικό σε ένα τόσο εγωπαθές σπορ από μερικούς να έρχεται ένα post σαν το δικό σου. Είναι πολύ σημαντικό η μουσική να μας κάνει μόνο καλύτερους και για αυτό οι μουσικόφιλοι και οι πραγματικοί χομπίστες πραγματικά το χαίρονται ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν ευκαρίες να ξεσπάσουν τα απωθημένα τους.

Συνέχισε έτσι και θα ήθελα για τη νέα χρονιά να σου ευχηθώ περισσότερες Μουσικές ανακαλύψεις, αγορές cd με ποικίλες μουσικές και πολλές με φυσικά όργανα και θαυμάσιες φωνές που θα αναδειχθούν από το πολύ καλό σου σεταπ. Επίσης να μεγαλώσει το dynamic contrast του συστήματος και μέσα από αυτές τις δυναμικές αντιθέσεις να ανακαλύψεις νέα πράγματα και να βιώσεις πιο έντονα συναισθήματα που μόνο η μουσική και η πιστότερη αναπαραγωγή της μπορεί να προσφέρει. Τέλος να πλουτίσεις και τις ζωντανές μουσικές εμπειρίες σου.

Όσα για τα ηχεία σου, λιγα πράγματα θες για να είσαι πραγματικά εκεί και αξίζεις να τα ζήσεις αλλά όλα με τον καιρό τους.

keep that spirit lad!

και φόρτσα Αστέρα Τρίπολης (άσχετο...)