Avclub η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας για το 2011(Θεσσαλονίκη)

Χεχε.. τελικα οντως αργησα λιγακι να δηλωσω συμμετοχη (ή εγινε λιγο... νωρις το copy-paste) αφου η λιστα σταματουσε στον panosss (κι ελεγα με μπερδεψαν με τον gkgeorgi?) αλλα ολα ηταν πολυ ωραια, χαρηκα με τις νεες γνωριμιες και ... ξεχασα και το κομματι μου απο την πιτα εκει:silly:!
Καλη χρονια απο την Θεσσαλονικη, με το καλο και του χρονου!

Στη σημερινη εκδηλωση υπηρξε <ξενος > δακτυλος .Το μελος του ΔΣ που εκοψε την πιττα και ο τυχερος [πρωην προεδρος],εχουν ενα κοινο σημειο .Εχουν και οι δυο βουβαλια,και αν δεν κανω λαθος ειναι οι μοναδικοι βουβαλακηδες της πολης αυτη τη στιγμη.
Τους αφηνω στη κριση των παρισταμενων[καθησε και ο ενας απεναντι στον αλλο ακριβως]
Στα σοβαρα τωρα με χαρα ειδα τοσο αρκετα καινουργια μελη,οσο και τους παλιους φιλους.Καλο θα ειναι αυτες οι συγκεντρωσεις να μην γινονται μονο μια φορα χωρα το χρονο,η απ ευθειας επαφη ειναι παντα καλλιτερη απ ατη του πληκτρολογιου

Στη σημερινη εκδηλωση υπηρξε <ξενος > δακτυλος .Το μελος του ΔΣ που εκοψε την πιττα και ο τυχερος [πρωην προεδρος],εχουν ενα κοινο σημειο .Εχουν και οι δυο βουβαλια,και αν δεν κανω λαθος ειναι οι μοναδικοι βουβαλακηδες της πολης αυτη τη στιγμη.
Τους αφηνω στη κριση των παρισταμενων[καθησε και ο ενας απεναντι στον αλλο ακριβως]
Στα σοβαρα τωρα με χαρα ειδα τοσο αρκετα καινουργια μελη,οσο και τους παλιους φιλους.Καλο θα ειναι αυτες οι συγκεντρωσεις να μην γινονται μονο μια φορα χωρα το χρονο,η απ ευθειας επαφη ειναι παντα καλλιτερη απ ατη του πληκτρολογιου

χεχε

Ωραία περάσαμε.

Αλλά είχαμε πολλές απουσίες.

Δε πειράζει, του χρόνου καλύτερα.

ΥΓ:Πέτρο, μόλις αποφασίσουν τα ΜΜΕ ότι τελείωσε η κρίση και ανεβούμε ψυχολογικά μπορεί να ξαναρχίσουμε τις μαζώξεις... :a0210:

Χεχε.. τελικα οντως αργησα λιγακι να δηλωσω συμμετοχη (ή εγινε λιγο... νωρις το copy-paste) αφου η λιστα σταματουσε στον panosss (κι ελεγα με μπερδεψαν με τον gkgeorgi?)...

Τζάμπα επέμενες...:BDGBGDB55:
...Έβλεπα και'γώ την λίστα και έλεγα:
Αφού τα ονόματα τα έκανα κόπυ-πέιστ, πώς γίνεται να σου έχω αλλάξει το νικ-ναίημ ? :argue:
Είσαι έτοιμος γιά τέσσερις μέρες μπάνιο ή θα υποσχεθείς πως του χρόνου θα δηλώσεις τουλάχιστον ένα μήνα πρίν συμμετοχή :antlers:
(Ελπίζω να περάσατε καλά :grinning-smiley-043)

Στη σημερινη εκδηλωση υπηρξε <ξενος > δακτυλος .Το μελος του ΔΣ που εκοψε την πιττα και ο τυχερος [πρωην προεδρος],εχουν ενα κοινο σημειο.
Δέν είδα πουθενά, ούτε βουβάλια, ούτε μπεκάτσες.
Εγώ κάτι φράγκα πήρα από τον πρώην-sound και τού'χωσα ένα φλουρί σε ένα τσουρέκι.
...Ωχ... τό'πα :devil-smiley-029:

:bang::nounder::violent-smiley-008:

:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Avclub η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας για το 2011(Θεσσαλονίκη)

...
Ωραία περάσαμε.

Αλλά είχαμε πολλές απουσίες.

Οι αδικαιολόγητες χρεώνονται κανονικά πάντως :grandpa:

ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ

Νέξτ-τάιμ :heeeelllllooooo:

Περαστικά :tee:

Θελουμε φωτός κ τελική λίστα συμμετοχών

Θα ανεβουν αργότερα ή αύριο.
Γιά το δεύτερο ήδη συννενοήθηκα με το αρμόδιο όργανο κύριε Πρόεδρε :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Avclub η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας για το 2011(Θεσσαλονίκη)

Τζάμπα επέμενες...:BDGBGDB55:
...Έβλεπα και'γώ την λίστα και έλεγα:
Αφού τα ονόματα τα έκανα κόπυ-πέιστ, πώς γίνεται να σου έχω αλλάξει το νικ-ναίημ ? :argue:
Είσαι έτοιμος γιά τέσσερις μέρες μπάνιο ή θα υποσχεθείς πως του χρόνου θα δηλώσεις τουλάχιστον ένα μήνα πρίν συμμετοχή :antlers:
(Ελπίζω να περάσατε καλά :grinning-smiley-043)

Δέν είδα πουθενά, ούτε βουβάλια, ούτε μπεκάτσες.
Εγώ κάτι φράγκα πήρα από τον πρώην-sound και τού'χωσα ένα φλουρί σε ένα τσουρέκι.
...Ωχ... τό'πα :devil-smiley-029:
Εεχμ... μπορω να το αλλαξω με 3 "Πατερ Ημων" και 2 "Hail Mary"? Το νερο κανει κακο στα κυκλωματα μου:guitarist:!
Οσο για τις φωτογραφιες... μια τουλαχιστον θα προκαλεσει αναστατωση:antlers::antlers::antlers:!
Μια χαρα, ο ερωτας και (στην περιπτωση μας) η καλοπεραση περνανε απο το στομαχι και (για τα κυβικα μας) ειχε καλο φαγητο:a0210:!

Ωραια ηταν.
Να ειστε ολοι καλα να γινει και του χρονου.
Για φωτογραφιες αναμεινατε πλιζ.
Εχω στοιχεια για τις αδιαφανεις διαδικασιες με τις οποιες κερδισε το φλουρι ο νικητης, και περιμενω να δω ποσα θα μου δωσει για να μην βγαλω τις φωτο.
(η κριση με αναγκαζει. Τι να κανω?)

Τα συγχαρητήρια μου σε όσους βοήθησαν και όσους παραβρέθηκαν.
Ιδιαίτερα, ένα μεγάλο μπράβο στον Βασίλη τον Τσάκωνα που σε πείσμα των καιρών (ΔΝΤ, κρίσης, γρίπης, λοιμών, σεισμών, καταποντισμών, κλπ κλπ) κατάφερε να γίνει μια ακόμα σπουδαία εκδήλωση του avclub.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

πάντως η πίττα ηταν πολύ καλή και μεγάλη....
Ακόμα να τελειώσω το κομμάτι μου.

Πολλές ενδιαφέρουσες νέες παρουσίες.
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα όλα τα νέα παιδιά, ιδιαίτερα τον άρχοντα των φακών kospap και τον teomav, τον "συνάδελφο" akirav και τον Ακη Ναζίρη από τα παλιότερα. Φυσικά τον ΛΣ μετά της συζύγου, τον Τζο (δεν προλάβαμε να πούμε κουβέντα γιά λότζιτεκ...) τον Σουμιτζιαρ και τους υπολοίπους που δεν συγκράτησα τα ονόματα. (Πέτρο, Κακαμαν, Κρυωνά κλπ δεν αναφέρω κι ας θυμώσουν....:flipout:)

Ο Guybrush βέβαια ήρθε την ώρα που μαζεύαμε τα πιάτα, αλλά τελικά όλα καλά...

Ο αρμόδιος οργανωτής, είχε λίγο τρακ αλλά τα κατάφερε τελικά άψογα.:a0210:

του χρόνου
κανονίστε:
ΜΙΑ ΠΙΤΤΑ ΚΟΙΝΗ

Έλα τώρα, ο άνθρωπος είχε τρακ γιατί έπρεπε να χώσει το φλουρί στο κομμάτι που σου έδωσε, αλλά ο φακός το συνέλαβε από ό,τι είπε ο φωτογράφος, οπότε αναμένουμε και την αποκαλυπτική φωτό. Λ.Σ.

Έλα τώρα, ο άνθρωπος είχε τρακ γιατί έπρεπε να χώσει το φλουρί στο κομμάτι που σου έδωσε, αλλά ο φακός το συνέλαβε από ό,τι είπε ο φωτογράφος, οπότε αναμένουμε και την αποκαλυπτική φωτό. Λ.Σ.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1055982919#post1055982919
Τελικα την πατησα.
Φραγκο δεν πηρα.

Τον οργανωτη θα τον προτιμησουμε και για την επομενη πιττα,διοτι καταφερε και εφερε τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ στο αντρο του Super 3.

Πετυχημένη εκδήλωση σημαίνει συμμετοχή και επικοινωνία. Αναμφισβήτητα η παρουσία όλων και ιδιαίτερα των νέων μελών συνέβαλαν σε αυτό και εγγυώνται ένα ακόμη καλύτερο αύριο για το AVCLUB.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους! :grinning-smiley-043

...
του χρόνου
κανονίστε:
ΜΙΑ ΠΙΤΤΑ ΚΟΙΝΗ
μιά cola ήπιες και τα είδες διπλά-τριπλά ? :flipout:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1055982919#post1055982919
Τελικα την πατησα.
Φραγκο δεν πηρα.

Όποιος χάνει στα χαρτιά
...χάνει παντού ! :BDGBGDB55:

souzakias περαστικά σου !

Γιά του χρόνου:

Κακαλιέ, κρατώ τρείς θέσεις :grinning-smiley-043

Άκη τα τασάκια μέσα, ...λέμε! :antlers:

Re: Απάντηση: Avclub η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας για το 2011(Θεσσαλονίκη)

Τον οργανωτη θα τον προτιμησουμε και για την επομενη πιττα,διοτι καταφερε και εφερε τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ στο αντρο του Super 3.

eeee..και εναν πρωην γαβρο

Είχαμε Παοκτσήδες στην πίτα;

Α, ναι, ο Κρυωνάς... :D

Όσο για την καθυστέρηση, είμαι προγραμματισμένος γενετικά να αργώ, δε φταίω εγώ (λέμε τώρα)...