Avclub και κινητό

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,553
Επειδή χρησιμοποιω το κινητο ή το tablet αρκετες φορες για το διαβασμα των post,
πόσο ευκολο είναι η δυνατότητα να επιλέγεις τον τιτλο του θέματος και να σε πάει στο τελευταιο post που δεν έχεις διαβάσει;

Για παραδειγμα, υπάρχει ένα θέμα με 20 σελιδες.
Αν πατήσω πάνω στο θέμα, θα με πάει στην 1η σελίδα.
Θα πρέπει λοιπόν να κάνω zoom την οθόνη και να πατησω την 20 σελιδα.
Μετά θα κοιτάξω αν εχω διαβάσει το πάνω-πανω post και θα επιλέξω την 19 σελίδα κοκ.

Θα ήταν πιο ευκολο να επιλέγω το θέμα και να με πάει στην σελίδα την οποία δεν είχα διαβάσει τα post.

Επειδή αυτός ο τρόπος παίζει σε άλλα forum, ήθελα να ξέρω πόσο εφικτό θα ήταν να γίνει και στο avclub.

Απάντηση: Avclub και κινητο

Μια φορα δοκιμασα το tapatalk και μπερδευτηκα.
Προτιμω την desktop μορφη γιατι απλα την εχω συνηθισει.

απο το κινητό μπαίνεις με την desktop εκδοση η την mobile?

αν μπαινεις απο το κινητο, πας στο πρωτο μη διαβασμένο πατώντας το βελάκι που βρισκεται δεξιά του topic

Screenshot_2015-04-15-06-49-29.jpg

ενω απο την desktop εκδοση το παρακατω εικονίδιο:

2015-04-15_06-55-04.jpg

Δεν μου κρατει το κινητο την desktop εκδοση... Μολις επιλεξω επομενη σελιδα με παει στην mobile...

κανε clear cookies κτλ. Αλλα δεν σε βολευει η mobile εκδοση απο το κινητο? Παντως το tapatalk ειναι οτι πιο ευχρηστο ακομα και για tablets.

Απάντηση: Re: Avclub και κινητό

Δεν μου κρατει το κινητο την desktop εκδοση... Μολις επιλεξω επομενη σελιδα με παει στην mobile...

ανάλογα τον browser αν θυμάμαι καλά ...
με οπερα δε μου το κάνει,
με τον κλασσικό broswer του android μου το έκανε

Απάντηση: Re: Avclub και κινητό

απο το κινητό μπαίνεις με την desktop εκδοση η την mobile?

ενω απο την desktop εκδοση το παρακατω εικονίδιο:

View attachment 114610

Μια χαρα, δεν το γνωριζα καθολου.
Οχι οτι πατιεται και τοσο ευκολα αν δεν κανεις zoom, αλλα κανει αυτο που ηθελα τουλαχιστον
1000 ευχαριστω

Γράφω απο ταμπλετα... πως μπορω να ειναι μονιμα σε desktop... καθε φορα που επιλεγω full site μετα μου το γυριζει σε mobile.

Το παθαινω κι εγω με τον chrome, γιατι δεν μπορω να δηλωσω desktop στις επιλογες του chrome.
Αντιθετα με τον dolphin που εχω δηλωσει desktop δεν εχω κανενα θεμα.
Απλα ειναι λιγο χαζο καθε φορα που θελω να μπω στο avclub να αλλαζω browser

Αν εισαι root μπορεις να βαλεις την εφαρμογη απο το play, chrome ua
Αλλιως καθε φορα που θα μπαινεις στο avclub θα πατας δεξια πανω τις 3 τελειες και θα επιλεγεις αιτηση ιστοτοπου για υ...