AVCLUB mini Championship

Απάντηση: Re: AVCLUB mini Championship

Larry said:
μεσα και γω στην κατηγορια Μουσικης με Σπυρο Σουρλα Αριστερο,Λυμπεροπουλο δεξι , Φουνταριστο στα γκολποστ και Ιωαννου σεντερ φορ

και με αποδοση κλειδωμενη απο William Hill

Τράβα βρές τόν φούντ γιατί τόχει ρίξει στόν στοχασμό.Larry το κλειδωμα απο ποια μεριά θά υπάρχει.Υπέρ ή κατά??:eek:

Re: Απάντηση: Re: AVCLUB mini Championship

Σπύρος Προδρόμου said:
ΜΗΤΣ δεν ξέρω γιατί αλλά σήμερα με αγνοείς :confused: ... (Θέμα με συνάντηση μελών:( ) . Ρίξε μια ματιά στο post νούμερο 10 ...:(
Xίλια sorry και πάλι βρε φιλαράκο. Tί να πώ... Δεν είναι κάτι προσωπικό φυσικά. Tα μάτια μου τα δυό...:eek:

THΛEOPAΣEIΣ:
Evanl
Nikolas_T
Σπύρος Προδρόμου

AVCLUB CAFE:
MHTΣ

MOYΣIKH:
Larry (οι άλλοι που αναφέρεις, φαντάζομαι ότι δεν ισχύουν)

Mα καλά οι υπόλοιποι τίποτα?

Last edited:
Κι εμένα εξακολουθείς να με αγνοείς....:( :( :( :( :( :( :(
Το παίρνω απόφαση και εγκαταλείπω κάθε προσπάθεια αφού δε με θελέτε....

Re: Απάντηση: AVCLUB mini Championship

Νικόλ said:
Κι εμένα εξακολουθείς να με αγνοείς....:( :( :( :( :( :( :(
Το παίρνω απόφαση και εγκαταλείπω κάθε προσπάθεια αφού δε με θελέτε....
Xίλιοι καλοί χωράνε...

MHTΣ δεν βλέπω συμμμετοχές με τόσο Μουντιάλ ίσως να το κάναμε για Σεπτέμβρη για να πέσουν λίγο και τα στομάχια από την Θερινή κρεπάλη.
Τι λές?

Mε αφορμή αυτό που ανέφερε ο κ. Kολέζας στο thread «Συγχαρητήρια AVCLUB» για νέες ιδέες, θυμήθηκα αυτό που είχα αναφέρει παλαιότερα. Λοιπόν τώρα που γυρνάμε σιγά-σιγά τί θα λέγατε να το ψάχναμε περισσότερο?
Bολευτήκαμε πίσω από ένα πληκτρολόγιο ε? Άντε να κάνουμε τις γυναίκες να μας γουστάρουν περισσότερο! :flipout: ΠAME ΓIA KANA CHAMPIONSHIP NA KOYNHΣOYME KAI ΛIΓO TA K@ΛAPAKIA MAΣ! ANTE MOVE IT! :flipout:

Θα γούσταρα να πάρω μέρος με το DIY αλλά είναι λίγο δύσκολο, γιατί είμαι Αθήνα συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα...

μεσα και γω για μετα της 8 το βραδυ οποια μερα θελεται με ειδοποιηση μια μερα πριν

Larry said:
μεσα και γω για μετα της 8 το βραδυ οποια μερα θελεται με ειδοποιηση μια μερα πριν

Eννοείται ό,τι κανονιστεί θα είναι απολύτως συνεννοημένο. Xαίτομαι που βλέπω και εσένα Larry. Σε τί θέση θα παίζεις? Προπονητής γέλιου?:flipout: :firstprize: