AVCLUB mod & λογοκρισία...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Τι.....? Μόνο αυτό...?

Ούτε "εκ του πονηρού στοχεύουσας στην ενεργοποίηση συναισθηματικων αντανακλαστικών"
ούτε "συνηγορεί υπερ της αποφάσεως του διαχειριστού και να μη τι άλλο καταδεικνύει την διάθεση του μέλους"

Έτσι απλά Good Riddens..? Αλλιώς με είχες συνηθίσει.....

Βλέπεις λοιπόν τι βαθύτατα δημοκρατικός είσαι ; Μόλις δεν έχεις κάτι να απαντήσεις , περνάς στην προσωπική επίθεση , στοχεύοντας μάλιστα στο στυλ του γραπτού και όχι στο περιεχόμενο . Η επιχειρηματολογία σου προφανώς εξαντλείται στο γνωστό σύνθημα " Μπατσοι , γ..., δ..."

Εμένα μου άρεσε πολύ η φωτογραφία και δε νομίζω οτι προσβάλει την Ελληνική Αστυνομία. Πλάκα έχει , αν και δεν είναι τίποτα πρωτότυπο, σαν να το έχω ξαναδεί πολλές φορές....

Τα επιχειρήματα όμως του "δράστη" , αν επιτρέπεται η δημοσίευση φωτογραφιών ζώων κλπ, πολύ αδύνατα!

Απ την άλλη ο διαχειριστής δεν έπρεπε να βγάλει τη φωτογραφία. Εδώ το τί έχουν πεί μέλη, γραπτώς, για άλλα μέλη, για πολιτικούς, για συγχωρεμένους, χώρες, πολίτες άλλων κρατών δεν περιγράφεται. Τα γραπτά δέν πειράζουν? Η φώτο πειράζουν? Η φώτο έχουν ποινικές ευθύνες και δεν έχουν τα γραπτά?

Νομικά , η προσβολή συμβόλων, πολιτειακών προσώπων, κλπ διώκεται . Στη πράξη όμως καμία ποινή δεν επιβάλεται όταν φθάνει στα δικαστήρια. Αυτός που προσβάλεται, ο ίδιος, ζητεί την άρση της δίωξης. Γιατί? Διότι θα εξεφτελιστεί περισσότερο και θα δείξει αδυναμία στην κριτική. Να φανταστείτε ότι τη δεκαετία του ´60, η Φρειδερίκη, η ίδια, ζητούσε την άρση της δίωξης όσων τη λοιδορούσαν και τη χλεύαζαν!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Αfam,εχεις δίκιο.
Αλλά δεν έχεις προσέξει την προκλητικότητα του εν λόγω μέλους,που τα προκάλεσε όλα αυτά;

για την προκλητικότητα υπάρχουν και τα κουμπάκια, μη φοβάστε να τα πατήσετε.....δεν θα βγει καμιά χοντρή με σκουπόξυλο !!!!!:flipout::flipout:

αν το κάνατε αυτό από την αρχή, όσοι νομίζετε ότι σας έχουν προσβάλει, τότε δεν θα υπήρχαν τα προηγούμενα μηνύματα αντιπαράθεσης που μόνο καλή εικόνα δεν δείχνουν.

Και μη ξεχνάς ότι το άτιμο το πληκτρολόγιο πολλές φορές φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AVCLUB mod & λογοκρισία...

για την προκλητικότητα υπάρχουν και τα κουμπάκια, μη φοβάστε να τα πατήσετε.....δεν θα βγει καμιά χοντρή με σκουπόξυλο !!!!!:flipout::flipout:

αν το κάνατε αυτό από την αρχή, όσοι νομίζετε ότι σας έχουν προσβάλει, τότε δεν θα υπήρχαν τα προηγούμενα μηνύματα αντιπαράθεσης που μόνο καλή εικόνα δεν δείχνουν.

Και μη ξεχνάς ότι το άτιμο το πληκτρολόγιο πολλές φορές φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε...

Ναι ρε σύ το άτιμο......:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: AVCLUB mod & λογοκρισία...

Δεν υπάρχει κανένας χλευασμός και καμία επιθετική ειρωνία.... Είναι φυσιολογικές, για μένα, απορίες οι οποίες απορρέουν απ' το γεγονός ότι δεν μου αιτιολόγησε τους λόγους της διαγραφής του πρώτου μου μηνύματος...

Δεν τα παίρνω εύκολα...

Θέλεις να πεις ότι αν κάποιος άλλος χρησιμοποιήσει όσα γράφεις εσύ και ποστάρεις εσύ για να περιγράψει εσένα και να δείξει εσένα, αυτά θα είναι αποδεκτά από σένα και από τη ΓΔ?

Φαντάζομαι πώς όχι.

Επειδή ήμουν εκτός όλες αυτές τις ώρες, να ξεκαθαρίσω κάτι:

ΔΕΝ το έσβησα εγώ το 2ο ποστ. Ο Larry το έκανε, είχε πέσει η σύνδεσή μου. Εγώ φιλοτιμήθηκα να κάνω quote και να απαντήσω κανονικά. Κακή συνήθεια που θα την κόψω.
Αυτό που έκανα ήταν να σβήσω την επίμαχη προσβλητική φωτο. Δύο φορές. Στη δεύτερη επέστησα την προσοχή (όπως γίνεται όταν οι ενέργειες των διαχειριστών αγνοούνται) ότι θα προτείνω μπαν.

Παρακαλώ να λήξει εδώ αυτό το λαϊκό δικαστήριο.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων ακόμη και για τα ανθυποζητήματα. Πόσο πιο σαφής να είναι ο κανονισμός? Προφανώς η συμμετοχή στο φόρουμ προϋποθέτει αποδοχή του κανονισμού η οποία με τη σειρά της προϋποθέτει στοιχειώδη κατανόηση των νοημάτων αυτού όπως αποδίδονται σε απλά ελληνικά. Πιο απλά δεν μπορώ να το θέσω. Εάν δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, δεν γίνεται να συμμετέχουμε στο ίδιο πράγμα.

Δεν το έχω καθαρίσει ακόμη το συγκεκριμένο νήμα. Τόσα πόστ, θέλει ώρα. Και κάθε περισσότερο προσωπική απάντηση δεν είναι αυτόματα και προσβλητική. Εάν ήταν έτσι θα έπρεπε να μείνει το 10% του νήματος.

Και μία σημείωση: κάθε διαχειριστική παρέμβαση σε δημοσίευση, έχει και οπτική συναιτιολογία. Δεν χρειάζεται, και δεν είναι δυνατόν, να βγαίνει κάθε φορά "δικαστική απόφαση" που θα αναπτύσσει εκτενώς το λόγο παρέμβασης. Όλες οι αιτιολογίες έχουν εν σπέρματι την παραπομπή σε χωρίο του κανονισμού τον οποίο υποτίθεται πως όλοι γνωρίζουμε.

Επειδή τώρα διαβάζω το παρόν νήμα και βλέπω πως (παρα)έχει εκτραπεί, κλειδώνεται και αυτό μέχρι να καθαριστούν οι προσωπικές αντεγκλήσεις.

Status
Not open for further replies.