AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

Το πιο πιθανό είναι να είμαι ήδη για δουλειά στην Γλυφάδα από τις 14:00 - 15:00. Συνεπώς (αν όλα πάνε κατ' ευχήν με κάποια άλλα θέματα) θα παραμείνω για την παρουσίαση.....

Χμ! Βρε σεις, είναι σωστή η ημερομηνία στο αρχικό post;

Το Avclub σε συνεργασία με την Sony Ελλάς, σας προσκαλεί την Παρασκευή 11-5-2014 και ώρα 17:30 στην παρουσίαση των νέων μοντέλων της Sony, στο Sony Center Γλυφάδας που επί της οδού Βάσως Κατράκη 4, στην Πλατεία Κατράκη.......

Για αυτή την Παρασκευή 11/4 δεν είναι;

Ξερει κανεις αν θα ειναι ρυθμισμενα τα μηχανακια και τι ωρες εχουν παιξει ή θα το μαθουμε εκει;

Θα θελα κι εγω αλλα σχολαω 5 απο ασπροπυργο, μεχρι να παω Περιστερι ν αλλαξω κι απο Περιστερι Γλυφαδα θ αργησω πολυ. Δηλωνω συμμετοχη αν δεν υπαρχει προβλημα να ερθω μια ωρα αργοτερα.

Α ναι, το ξέχασα... :BDGBGDB55:

Πάντως είπα να πιω και εγώ μια μπύρα με δυο φίλους, Παρασκευή μετά τη δουλειά... και πάτε να μου το χαλάσετε κι αυτό...

Απάντηση: Re: AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

Θα θελα κι εγω αλλα σχολαω 5 απο ασπροπυργο, μεχρι να παω Περιστερι ν αλλαξω κι απο Περιστερι Γλυφαδα θ αργησω πολυ. Δηλωνω συμμετοχη αν δεν υπαρχει προβλημα να ερθω μια ωρα αργοτερα.

Παιδιά, είπαμε 5:30 για να μαζευτούμε σιγά-σιγά. Θα είμαστε εκεί μέχρι να κλείσει το μαγαζί λογικά..

Re: Απάντηση: AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

Α ναι, το ξέχασα... :BDGBGDB55:

Πάντως είπα να πιω και εγώ μια μπύρα με δυο φίλους, Παρασκευή μετά τη δουλειά... και πάτε να μου το χαλάσετε κι αυτό...

Δεν πειραζει. Θα φας (μετα) σουβλακια με αλλη παρεα. Φιλους και μη.

Mπα δε βγαίνει, σχολάω μετά τις 7.00, θα φύγω νωρίτερα απο τη δουλειά και θα έρθω να δω τον 40άρι, θέλω να δω και τα μούτρα που θα κάνει ο Μπάμπης και μετά πάμε για σουβλάκια...

Re: Απάντηση: AVclub -Παρουσίαση νέων 4Κ & 2Κ προβολέων SONY

Δεν πειραζει. Θα φας (μετα) σουβλακια με αλλη παρεα. Φιλους και μη.

Μαζί με τα σουβλάκια μήπως να φέρεις και καμιά ντοματίτσα απ´αυτές που φύτεψες ή αργούνε ακόμα; :flipout:
(Δεν άντεχα να μην στα πώ.... :eviltongue:)

Mπα δε βγαίνει, σχολάω μετά τις 7.00, θα φύγω νωρίτερα απο τη δουλειά και θα έρθω να δω τον 40άρι, θέλω να δω και τα μούτρα που θα κάνει ο Μπάμπης και μετά πάμε για σουβλάκια...

Γιατί να κάνω μούτρα; Για τους 4Κ; Έχεις την εντύπωση οτι την Παρασκευή θα τους δω για πρώτη φορά; Επειδή δεν μιλάω; Γατάκια.... -bye-