...τρομερα μπακλαβαδακια!Μιχάλης said:Κυριοι είστεfftopic:
![]()
Καλή η ιδέα του περιπτερου πάντως. Αλήθεια τι είχε μέσα;
...τρομερα μπακλαβαδακια!Μιχάλης said:Κυριοι είστεfftopic:
![]()
Καλή η ιδέα του περιπτερου πάντως. Αλήθεια τι είχε μέσα;
Νανόπουλος Γιάννης said:Παιδιά, κάθε πράγμα χρειάζεται να γίνεται στην σωστή στιγμή.
Ακόμη και εαν είχαμε τα χρήματα που απαιτούνται, θεωρώ ότι αυτη την φορά θα ήταν κάπως <γρήγορο> να συμμετέχαμε με περίπτερο σε μιά τέτοια έκθεση.
Eki_65 said:Tίποτα!!! εκτός από γλυκά!!!
Εσύ που ήσουνα δεν ξέρω...valhala said:Τι "τίποτα" βρε, εκεί έγινε παρέλαση... :
Μόνο που τα καλά (αυτά που έφερε ο Μελίδης απο τον "Χατζή") κάποιος τα "γούρλωσε"... Δεν είδα τίποτε..valhala said:Και... γλυκά.![]()
Και... του χρόνου, να 'μαστε καλά.![]()
valhala said:Εγώ θα έρθω με το 2ο τσουνάμι. Στα (καρα)χάι έντ. :bang:
Ο Μελίδης το πιθανότερο είναι να τα έφαγε μόνος του και να μην πήρατε χαμπάρι.![]()
Κακαλιός Στέργιος said:παμ παρέα?
Τακης Σωτηροπουλος said:...τρομερα μπακλαβαδακια!![]()
Τακης Πετροπουλος said:ρε παιδια σκετη απογοητευση...εκτος απο την παρεα εννοειται...
Ειχα φιλο ψημενο για τον EPSON -μολις τον ειδε δεν ηθελε να μπει πιο μεσα απο την απελπισια του...Ο τυπος που τον εστησε πρεπει να λογοδοτησει.
τα pioneer dvd recorders νεκρες φυσεις
τα bluray επισης
οι απειρες τηλεορασεις επαιζαν με σημα που εβγαινε μεσα απο κατι καλωδια που εβγαιναν απο το πατωμα
ο pearl δεν επαιζε (να μη λεει κι ο browser οτι αγοραζω χωρις να δω)
οι toshiba ειχε ωραια εικονα αλλα παλι λελουδα,,,τωρα που απο το sky βλεπουμε και μπαλλα γιναμε απαιτητικοι.
οι sharp ηταν κουκλες αλλα ειδα τεχνουργηματα πραγμα απαραδεκτο οταν δειχνεις ψαρια
Μπάμπης Κολέζας said:Εγώ απλά δοκίμασα... Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες του Δημόπουλου...![]()
Browser said:Ρε δεν αφηνεις τα ψοφια.
Υπαρχουν ουκ ολιγοι μαρτυρες . Για να μην πω για τη ζαχαρη....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.