AvClub Περίπτερο του χρόνου στην ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ-SHOW

Tίποτα!!! εκτός από γλυκά!!! και 3-4 άτομα ( εντάξυ πέρα από την πλακίτσα τα παιδιά με την σειρά τους και μόνο που προσπάθησαν να συμμετέχουν ήταν κάτι Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό!!!! )δεν είναι βέβαια αυτό το θέμα μας.
Η προπάθεια των παιδιών ήταν εξαιρετική, ελπίζουμε για κάτι ανάλογο από την πλευρά μας για του χρόνου, άλλωστε υπάρχει διάθεση από όλους και φάνηκε αυτό!!!:ernaehrung004:

ρε παιδια σκετη απογοητευση...εκτος απο την παρεα εννοειται...
Ειχα φιλο ψημενο για τον EPSON -μολις τον ειδε δεν ηθελε να μπει πιο μεσα απο την απελπισια του...Ο τυπος που τον εστησε πρεπει να λογοδοτησει.

τα pioneer dvd recorders νεκρες φυσεις
τα bluray επισης

οι απειρες τηλεορασεις επαιζαν με σημα που εβγαινε μεσα απο κατι καλωδια που εβγαιναν απο το πατωμα

ο pearl δεν επαιζε (να μη λεει κι ο browser οτι αγοραζω χωρις να δω)

οι toshiba ειχε ωραια εικονα αλλα παλι λελουδα,,,τωρα που απο το sky βλεπουμε και μπαλλα γιναμε απαιτητικοι.

οι sharp ηταν κουκλες αλλα ειδα τεχνουργηματα πραγμα απαραδεκτο οταν δειχνεις ψαρια

Παιδιά, κάθε πράγμα χρειάζεται να γίνεται στην σωστή στιγμή.
Ακόμη και εαν είχαμε τα χρήματα που απαιτούνται, θεωρώ ότι αυτη την φορά θα ήταν κάπως <γρήγορο> να συμμετέχαμε με περίπτερο σε μιά τέτοια έκθεση.

Νανόπουλος Γιάννης said:
Παιδιά, κάθε πράγμα χρειάζεται να γίνεται στην σωστή στιγμή.
Ακόμη και εαν είχαμε τα χρήματα που απαιτούνται, θεωρώ ότι αυτη την φορά θα ήταν κάπως <γρήγορο> να συμμετέχαμε με περίπτερο σε μιά τέτοια έκθεση.

Συμφωνώ απόλυτα τουλάχιστον σε ότι αφορά την φετινή χρονιά.:music-smiley-005:

Eki_65 said:
Tίποτα!!! εκτός από γλυκά!!!

Τι "τίποτα" βρε, εκεί έγινε παρέλαση... :

- MARANTZ VP11S1 1080p dlp projector
- Panasonic ΑΧ100
- TOSHIBA Projector ΕΤ20
- TOSHIBA Projector FF1
- Revolution X-II για ασύρματη σύνδεση ηχείων (το οποίο θα δοθεί με κλήρωση αύριο δώρο σε κάποιο μέλος)
- TOSHIBA QOSMIO HD-DVD notebook
- HD MEDIA BOX
- Media Center HTPC
- Crystallio II
- AMOI 37'' LCD TV 1080p ως monitor (η οποία θα δοθεί με κλήρωση αύριο δώρο σε κάποιο μέλος)

Και... το μόνο περίπτερο με HD DVD σε HDMI:grandpa:
Και... γλυκά.-bye-
Και... του χρόνου, να 'μαστε καλά. -bye-

Απάντηση: Re: AvClub Περίπτερο του χρόνου στην ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ-SHOW

valhala said:
Τι "τίποτα" βρε, εκεί έγινε παρέλαση... :
Εσύ που ήσουνα δεν ξέρω...

valhala said:
Και... γλυκά.-bye-
Και... του χρόνου, να 'μαστε καλά. -bye-
Μόνο που τα καλά (αυτά που έφερε ο Μελίδης απο τον "Χατζή") κάποιος τα "γούρλωσε"... Δεν είδα τίποτε..:p

Εγώ θα έρθω με το 2ο τσουνάμι. Στα (καρα)χάι έντ. :bang:
Ο Μελίδης το πιθανότερο είναι να τα έφαγε μόνος του και να μην πήρατε χαμπάρι. -bye-

Απάντηση: Re: AvClub Περίπτερο του χρόνου στην ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ-SHOW

valhala said:
Εγώ θα έρθω με το 2ο τσουνάμι. Στα (καρα)χάι έντ. :bang:
Ο Μελίδης το πιθανότερο είναι να τα έφαγε μόνος του και να μην πήρατε χαμπάρι. -bye-

Κι εγώ στην "καλή" την έκθεση θα έρθω.
παμ παρέα?

Λοιπόν, λίγα λόγια για τον Μελίδη.

Είναι ο μόνος που όταν δε βλέπει να τρώς γλυκά το ευχαριστιέται περισσότερο από το να το έτρωγε ο ίδιος. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: AvClub Περίπτερο του χρόνου στην ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ-SHOW

Κακαλιός Στέργιος said:
παμ παρέα?

Μα οφ κόρς ρεϊ... :ernaehrung004:

Επειδη πηγα ωρα απογευματινη, δεν προλαβα κοσμο απο δω ,μονο το Μανωλη ειδα,χαιρομαι πολυ που ακουω οτι τα δυο site βρεθηκαν και πεσανε στα γλυκα.Πραγματι η προσπαθεια των παιδιων ηταν καλη,δυστυχως ομως η εκθεση παει κατα διαολου(συγγνωμη για την εκφραση).
Θυμαμαι εποχες που γκρινιαζαμε οταν εφυγε απο το Χιλτον κι εγινε τυπου τηλεορασοεκθεση,αλλα και τοτε ακομα θυμαμαι κατι παρουσιασεις της Telamco κλπ.πραγματα που τωρα φανταζουν ονειρικα.Ειναι φανερο οτι οι εταιριες δεν πιστευουν πια σ'αυτη την εκθεση.

Re: Απάντηση: AvClub Περίπτερο του χρόνου στην ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ-SHOW

Τακης Σωτηροπουλος said:
...τρομερα μπακλαβαδακια! -bye-

:flipout: :flipout: :flipout: Έπρεπε να σας είχα ακολουθήσει μέχρι το τέλος. Kάπου «σπάσαμε» με τον Σπύρο και τους υπόλοιπους.

Re: Απάντηση: AvClub Περίπτερο του χρόνου στην ΗΧΟΣ-ΕΙΚΟΝΑ-SHOW

Τακης Πετροπουλος said:
ρε παιδια σκετη απογοητευση...εκτος απο την παρεα εννοειται...
Ειχα φιλο ψημενο για τον EPSON -μολις τον ειδε δεν ηθελε να μπει πιο μεσα απο την απελπισια του...Ο τυπος που τον εστησε πρεπει να λογοδοτησει.

τα pioneer dvd recorders νεκρες φυσεις
τα bluray επισης

οι απειρες τηλεορασεις επαιζαν με σημα που εβγαινε μεσα απο κατι καλωδια που εβγαιναν απο το πατωμα

ο pearl δεν επαιζε (να μη λεει κι ο browser οτι αγοραζω χωρις να δω)

οι toshiba ειχε ωραια εικονα αλλα παλι λελουδα,,,τωρα που απο το sky βλεπουμε και μπαλλα γιναμε απαιτητικοι.

οι sharp ηταν κουκλες αλλα ειδα τεχνουργηματα πραγμα απαραδεκτο οταν δειχνεις ψαρια

H αλήθεια είναι ότι για αυτούς που το ψάχνουν περισσότερο, η έκθεση δεν είχε να προσφέρει κάτι. Θα έλεγα ότι ήταν περισσότερο για «την μάζα» που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δεν πιστεύω ότι κάποιος περισσότερο ψαγμένος θα μπορεί να είναι ικανοποιημένος από μια και μόνο έκθεση, πόσο μάλλον αν είναι όπως ήταν αυτή. O ψημένος φίλος σου πιστεύω ότι δεν πρέπει να απογοητεύεται και να δεί σε άλλους χώρους τις επιλογές που έχει που πραγματικά αξίζουν. Στο θέμα μας πάντως σίγουρα του χρόνου θα ήταν καλά φάση να έχουμε ένα άψογο περίπτερο και να πάθουν πλάκα όλοι! Πχ ποιότητα συνδεσιμότητας και σήματος για τρομερό αποτέλεσμα στα μάτια του κόσμου...

Τελικά για το θέμα που άνοιξε το παλικάρι πήραμε καμμιά απόφαση; Η θα κάνουμε και εμείς του χρόνου αντί για AVClub περίπτερο, SweetClub περίπτερο έτσι για να χτυπήσουμε τους συνάδελφους του χρόνου;;:music-smiley-005: Λοιπόν.. αν γίνει AVCLub περίπτερο εγώ θα φέρω το ραβανί!!:ernaehrung004:

Μπάμπης Κολέζας said:
Εγώ απλά δοκίμασα... Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες του Δημόπουλου...
icon10.gif

Ρε δεν αφηνεις τα ψοφια.

Υπαρχουν ουκ ολιγοι μαρτυρες . Για να μην πω για τη ζαχαρη....-bye-:flipout:

Εγω στην εκθεση ειδα cd συνδεδεμενα με τηλεορασεις, και πικαπ με προβολεις. Εντελως σουρεαλιστικο.

Λοιπόν τα σιροπιαστά από του Χατζή τα έφερα και τα έκρυψαν για να μην πλακώσει καμμιά πληγή του Φαραώ και δε μείνει ούτε απολειφάδι.
Ο Μπάμπης δεν πρόλαβε να δοκιμάσει ούτε ένα απ´αυτά. Mην τον κατηγορείτε. Δοκίμασε απλώς κάτι άλλα που ήταν εκεί.
Όταν όμως το κουτί βγήκε στη φόρα, τα σιροπιαστά εξαφανίστηκαν με γεωμετρική πρόοδο.

Τώρα για το περίπτερο είναι πολύ καλή ιδέα αλλά αυτά τα "εμείς" και "εσείς" και "αυτοί" δεν με βρίσκουν σύμφωνο.
Δεν είμαστε δύο στρατόπεδα, ούτε δύο χωριών χωριάτες.
Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά κάτω από διαφορετική στέγη.
Εγώ πάντως αισθάνομαι το ίδιο και για τα δύο. Έχω καλούς φίλους και στο μεν και στο δε.
Ανεξάρτητα από το ότι ανέλαβα συντονιστής σε μια κατηγορία του Avsite.
Θα πρέπει να πάψουν μερικοί να δηλώνουν την έντονη αντιπάθειά τους στο ένα ή στο άλλο site.
Δεν είναι ντροπή να μπει κάποιο μέλος του ενός, στο άλλο site.
Αυτό φυσικά ισχύει για όλα τα μέλη και των δύο "χωριών".
Διότι έχω διαβάσει και στα δύο site, να λένε μέλη ότι "εγώ δεν τους διαβάζω καθόλου τους από κει"
Μ´αυτό διαφωνώ. Όλοι είμαστε μια παρέα. Και μπορείς να μάθεις και από το ένα και από το άλλο.