AVClub

Status
Not open for further replies.
Κοιτάξτε ,το θέμα το άνοιξα ,γιατί δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε προβλήματα έχουν κάποιοι με το AVClub.

Όπως πρωείπα αν έχει κάποιος πρόβλημα με το AVClub να τα βάλει με τους αρμόδιους ,οι οποίοι από ότι καταλάβα δεν έχουν πρόβλημα να τους στέλνουν άγνωστοι μηνύματα.

Re: Απάντηση: AVClub

Όπως πρωείπα αν έχει κάποιος πρόβλημα με το AVClub να τα βάλει με τους αρμόδιους ,οι οποίοι από ότι καταλάβα δεν έχουν πρόβλημα να τους στέλνουν άγνωστοι μηνύματα.

Αυτό απο που το κατάλαβες?

Αυτή είναι η αίσθηση που αποκόμισα,"δεν έγινε και τίποτα"

Προσωπικά πάντως, επειδή ο κάθε καχύποπτος μπορεί να σκέφτεται διάφορα, καλό θα ήταν να στείλεις στοιχεία (τηλέφωνα) στους διαχειριστές.
Εαν πάλι δε θέλεις να τα στείλεις, κακώς το άνοιξες το θέμα ...

απο την στιγμή που ΟΛΑ τα κινητά & καρτοκινητα είναι δηλωμένα σε φυσικά πρόσωπα
θα βρεθεί σε ποιον ανήκει, εκτός βέβαια εαν το κινητό είναι ΚΛΕΜΜΕΝΟ...

Όπως είπα για μένα το πρόβλημα είναι ότι ασχολούνται μαζί μου κάποιοι επειδή νομίζουν ότι έχω κάποια σχέση με το AVClub.
Αν είχα κάποια σχέση με το AVClub και κάποιος με ενοχλούσε ,θα έλεγα ότι είναι το τίμημα των ενεργειών μου, και τότε μπορεί να έδινα και το τηλέφωνο.

Από την όλη κουβέντα φάνηκε ότι είναι ένα απλό μέλος ,όπως εκατοντάδες άλλοι.
Οπότε για μένα το θέμα τελείωσε και ζητώ να κλειδώσει το νήμα.

Χμμμμμ... Μέλος το οποίο ασκεί το αναφαίρετο δικαίωμα της επιλογής να μετέχει σε οποιοδήποτε forum της αρεσκείας του , άρα και κατ' επέκταση σε οποιαδήποτε οργάνωση , ομάδα , blog , σύλλογο , παρέα κ.ο.κ. δέχεται επίθεση επειδή δήθεν ανήκει σε "κλίκα" του avclub και κατόπιν δέχεται sms με προειδοποιητικό-απειλητικό ( κατά τον ανόητο που το έστειλε) περιεχόμενο και αυτά από πρωην μέλος , προφανώς δια βίου αποκλεισμένο από το avclub.

Αρκούντως σοβαρό θα έλεγα.Και για την ελευθερία λόγου στο διαδίκτυο και για την ελευθερία επιλογής και για τον τρόπο που ορισμένοι τα αντιλαμβάνονται .

Θα συμφωνήσω πάντως ότι το κινητό από το οποίο εστάλη το sms θα πρέπει να τεθεί σε γνώση της Γενικής Διαχείρισης . Ειδ' άλλως κακώς ανοίχτηκε τέτοιο θέμα .

Εφόσον το θέμα τελείωσε για το συντάκτη, το νήμα κλειδώνεται.

Για ό,τι περαιτέρω, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Γ.Δ. του φόρουμ, όπως πολλές φορές και ορθά επισημάνθηκε.

Όπως είπα για μένα το πρόβλημα είναι ότι ασχολούνται μαζί μου κάποιοι επειδή νομίζουν ότι έχω κάποια σχέση με το AVClub.
Αν είχα κάποια σχέση με το AVClub και κάποιος με ενοχλούσε ,θα έλεγα ότι είναι το τίμημα των ενεργειών μου, και τότε μπορεί να έδινα και το τηλέφωνο.

Από την όλη κουβέντα φάνηκε ότι είναι ένα απλό μέλος ,όπως εκατοντάδες άλλοι.
Οπότε για μένα το θέμα τελείωσε και ζητώ να κλειδώσει το νήμα.

Αν θέλεις φίλε μου, καλό είναι να μας περάσεις το νούμερο που σου έστειλε το SMS. Ίσως έτσι αποθαρρυνθεί αυτός που το έστειλε από το να κάνει κάτι παρόμοιο σε άλλο μέλος μας.

Αν δεν θέλεις και αυτό κατανοητό είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση το νήμα έχει κάνει τον κύκλο του..

Καλή συνέχεια.

Status
Not open for further replies.