Avengers: Endgame

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    56
Re: Avengers: Endgame (2019)

Τώρα που τελείωσε το σχολείο, ήθελε να την δει ο ανιψιός μου οπότε και εγώ έκανα την καρδιά μου stone και πήγα να την ξαναδω :2thumb22sup:
Πάμε χαλαροί την προηγούμενη Τετάρτη στου Ρέντη (το μόνο σινεμά που παίζει endgame τώρα Αθήνα) και είχε μόνο πρώτη σειρά θέσεις! ΟΚ παίζουν κατι προσφορές κάθε Τετάρτη νομίζω από εταιρία κινητής αλλά χάθηκαν οι άλλες ταινίες? Τέλος πάντων, την επομένη ήμασταν καμιά 30 άτομα στην αίθουσα.

Παρα πολυ καλη. Εγω που δεν εχω κολημα με τα σουπερετσι, του βγαζω το καπελο.
Φυσικα η ιστορια εχει καποια μερη που μπαζουν, αλλα ενταξει γιαυτο δημιουργησαν οι αρχαιοι Ελληνες τον απο μηχανης θεο.
Ενα εξαιρετικο φιλμ γεατο με απο μηχανης θεους !
Οι σουπερηροουζ αντικατεστησαν τους θεοιυς του Ολυμπου και ο Θανουλης τον Κρονο !
Τέλειο :2thumb22sup:

Απάντηση: Avengers: Endgame (2019)

Εχασα τρεις ωρες απο την ζωη μου με την σαχλαμαρα.

Re: Απάντηση: Avengers: Endgame (2019)

Εχασα τρεις ωρες απο την ζωη μου με την σαχλαμαρα.

Πραγματικά δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο... Απαράδεκτο...

Κανένα νόημα, καμία ουσία, να μου πεις avengers βλέπεις ρε φίλε! Ναι, αλλά το πρώτο θυμάμαι ήταν απολαυστικό για εμένα, δεν ήθελα να τελειώσει ενώ σε αυτό μέτραγα τα λεπτά τα δευτερόλεπτα.

Πάμε γι άλλα!

Βλέποντας τη βαθμολογία που έχει αναρωτήθηκα μετά που το είδα , μόνο εμένα δεν άρεσε ;
Ειδικά στο πρώτο μισό της ταινίας βαρέθηκα .
Και μου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες .

Εξαιρετικό ήταν.

Δεν είδατε, δεν ήταν, ένα blockbuster.Μην το βλέπεται ως τέτοιο.

Μην ξεχνάτε ότι ζωντανεύουν κόμικ και ΔΕΝ είναι scifi ταινία για να εξηγήσει επιστημονικά τα πράγματα.

Στα κόμικ η υπερβολή είναι νόμος.

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Εξαιρετικό ήταν.

Δεν είδατε, δεν ήταν, ένα blockbuster.Μην το βλέπεται ως τέτοιο.

Μην ξεχνάτε ότι ζωντανεύουν κόμικ και ΔΕΝ είναι scifi ταινία για να εξηγήσει επιστημονικά τα πράγματα.

Ε καλα τωρα ωρες ωρες απλα εχω την εντυπωση οτι το κοινο δεν ξερει καν τι θα δει....

Εγραψα διθυραμβους οταν την ειδα και στην δευτερη θεαση θα εγραφα αλλα τοσα.

Στο τελος οι σουπερ ηρωες ηταν ποιο πολλοι απο τους απλους ανθρωπους.

Μονο την πεθερα μου δεν ειδα να πεταει. :flipout:

Ευτυχως γιατι δεν νομιζω οτι θα πληρωνε κανεις για να δει την πεθερα σου να πεταει.

Η ταινια ηταν για σουπερ ηρωες/οντα.

Αν νομιζεις οτι ηταν ενα μελοδραμα λαθος ταινια πηγες να δεις.

Ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα...σαφεστατα.

Προσωπικα μιλωντας τρελαινομαι για τετοιου ειδους ταινιες. Τις εχω δει ολες και η αληθεια ειναι οτι αυτο το κατατασσω στις χειροτερες. Εχω να βαρεθω τοσο απο το fantastic four οπου ο καπτεν αμερικα εκανε τον ανθρωπο φλογα. Το βρηκα τελειως ανουσιο και προχειρο. Ηταν 3 ωρες!! Και παρα το 3ωρο ενιωσα οτι τιποτε δε ξεδιπλωθηκε οπως θα επρεπε. Πουθενα δεν εμβαθυνε. Δηλαδη δε το πιστευα οτι βλεπω τετοια μπουρδα εκατομμυριων δολλαριων!

Ξερω τι ειδα αλιμονο και δε μου αρεσε ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Πιστεψτε με θα θελα πολυ να μου αρεσει οπως το πρωτο avengers, τα 2 πρωτα spiderman του σαμ ραιμι, το πρωτο ironman, το πρωτο guardians of the galaxy και αλλα, αλλα δεν...

Παμε γι αλλα!

Απάντηση: Re: Avengers: Endgame (2019)

Οποιος κάθεται να δει τέτοια ταινία ξέρει πολύ καλά τι τον περιμένει και έχει θέσει κάποια δικά του στάνταρ. Για εμένα λοιπόν είχε αρκετά σημεία (ειδικά στην αρχή) που έκανε κοιλιά και δεν ήταν σαν του Θωρ, απολαυστική. Με τις 2 σοβαρές απώλειες στη συνέχεια και προς το τέλος ανέβηκε σημαντικά αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε.

Μάλλον μεγάλωσα υπερβολικά ! :slapface::grandpa:

Κι εγω δεν τρελάθηκα με την ταινία.
Ίσως το ήταν 3 ώρες να με κούρασε.

Το πρώτο κομμάτι της ταινίας έκανε πράγματα που καμμία mainstream ταινία με υπερήρωες δεν έχει κάνει τόσο καλά. Προσπάθησε να δείξει τον κόσμο που συνειδητοποιεί τι έχει γίνει μετά το snap του thanos.

Πιστεύω ότι το infinity war ήταν πιο ενδιαφέρουσα ταινία γιατί "ο Κάκος κέρδισε" και δεν ξέραμε τι ακριβώς θα κάνουν μετά.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι τελείωσαν το saga με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσαν χωρίς να υποπέσουν σε λάθη.

Το κομμάτι του time travel καταλαβαίνω ότι μπορεί να ξενίσει αρκετούς, αλλά τουλάχιστον είδαμε replay σκηνών όπως του ασανσέρ με τον Captain America.

Τέλος, από το timing των σχολίων καταλαβαίνω ότι πολλοί το είδατε σπίτι τώρα που βγήκε η ταινία σε "δισκάκι". Καλώς ή κακώς, οι ταινίες αυτές έχουν φτιαχτεί για αίθουσα και όχι για τηλεορασουλα στο σπίτι.

Συμφωνω για το Infinity war.
Μάλλον ανέβασε τον πήχη ψηλά ίσως γι αυτό και περίμενα περισσότερα πράγματα απο το endgame.

Εμένα δεν με πείραξαν οι 3 ώρες.

Ηξερα ΤΙ πρόκειται να δώ και το ευχαριστήθηκα.

Οχι ,δεν το είδα στο σινεμά γιατί δεν είμαι φανατικός του είδους.

Είναι από τις ταινίες που περιμένω να δώ στο σύστημά μου.Γι αυτόν τον λόγο το έφτιαξα άλλωστε.

Η θέαση με αποζημίωσε,ήταν τόσο καλοφτιαγμένο και ενδιαφέρον που η διάρκειά του δεν με απασχόλησε.

Δεν είναι ταινία για εμβανθύνσεις και κρυμμένα νοήματα,ούτε αφορά στην ουσία της ταίχνης του σινεμά.

Για όνομα του Θεού,είναι μια ταινία με υπερήρωες ενωμένους,τι άλλο περιμένει κάποιος να δεί?

Ελεος πια με τις συγκρίσεις.

Θεωρώ οτι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο των Εκδικητών.

Πάμε για άλλα τώρα

Για το είδος της,πολύ καλή..