Avengers: Endgame

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    56
Re: Avengers: Endgame (2019)

Επικη ταινια , σχεδον στο επιπεδο του Aquaman που για εμενα αποτελει ταινια αναφορας. :D

Θα της εβαζα 9.5/10 αλλα επειδη ειδα και εγω πιτσιρικια να κλαινε στο Σινεμα θα της βαλω 10/10.

Καλούτσικο ήταν. Όντως η τελική μάχη ήταν λίγο κουραστική- χαοτική, ενώ θα προτιμούσα κιόλας σαν tribute να κάναν για μια τελευταία φορά οικόπεδο την Times Square ή κάτι τέτοιο. Πολύ απομονωμένη η τοποθεσία, δεν είχε γούστο.

Από κει και πέρα, εντάξει, έχει κουράσει λίγο το κόνσεπτ, οπότε καλώς το τελείωσαν.

Κατά τα άλλα προφανώς προσεγμένη παραγωγή, με κάποια διαλείμματα "σοβαρής" ταινίας (πχ η αρχή) που ήταν καλοδεχούμενα.

Μ'άρεσε και το τρολάρισμα που σχεδόν νομίσαμε ότι τελείωνε η ταινία στο πρώτο μισάωρο. :afro:

Άντε, θα πω πολύ καλή για συναισθηματικούς λόγους.

Απάντηση: Avengers: Endgame (2019)

Πολυ καλη αλλα και 3h εμενα προσωπικα λιγο με κουρασε...
Το 'πρωτο' μερος ψιλοαδιαφορο και θα μπορουσε να ειναι και συντομοτερο , το ´δευτερο' οκ και το 'τριτο' μερος απλα... !!ΕΠΟΣ!! :SFGSFGSF:
Η Σκαρλετ για μενα εξαιρετικη σε ολα της, πιο ωριμη απο ποτε.. πραγματικα την απολαυσα! Απογοητευση -και μεγαλη- ο Θωρ.
Προσωπικα το Avengers: Infinity War μου αρεσε συνολικα περισσοτερο, πιο σκοτεινο, πιο σκληρο..
Προχθες το ειδα για να εχω μια συνεχεια.
Δειτε το
Αυτα

Συγνωμη βρε παιδια....οταν λετε πως ειδατε πιτσιρικια να κλαινε, τι ηλικιας ηταν και πως το εννοειτε το "εκλαιγαν". ?
Μαυρο κλαμα με χαρτομαντηλα ή απλα κατι μπηκε στο ματι μου. ?

Εντυπωση μου κανει.
Σε τετοια ταινια συγκινηση σε βαθμο δακρυων. ?
Μου ακουγεται λιγακι κωμικο. :D

Re: Απάντηση: Avengers: Endgame (2019)

Συγνωμη βρε παιδια....οταν λετε πως ειδατε πιτσιρικια να κλαινε, τι ηλικιας ηταν και πως το εννοειτε το "εκλαιγαν". ?

Στο τέλος με την κηδεία κάποια παιδιά δάκρυσαν , μου το είπε και η κόρη μου που το παρατήρησε και αυτή. Εντάξει δεν έριξαν και μαύρο δάκρυ.

Εντυπωση μου κανει.
Σε τετοια ταινια συγκινηση σε βαθμο δακρυων. ?
Μου ακουγεται λιγακι κωμικο. :D

Χεχεεεε
Αν κρινω απο τα σχολια στο νημα, προφανως ηταν ολων των ηλικιων :afro:
Παντως ουτε εγω πετυχα στο σινεμα κανεναν να κλαιει, πραγμα που μου φανηκε και λογικο. Δε λεω, συναισθηματικα φορτισμενη η ταινια, αλλα αυτα που διαβαζα πριν τη δω -ως προς τις αντιδρασεις του κοινου- ηταν κατι παραπανω απο υπερβολικα.

Κατα τα αλλα, η ταινια ηταν οντως επος με τα ολα του! Ειχε τις σεναριακες της ευκολιες βεβαια (δεν περιμεναμε και κατι αλλο), αλλα γενικα το παλεψε και καταφερε να κρατησει πολυ καλο επιπεδο. Απολαυστικοτατη και με σκηνες που θα ικανοποιησαν ακομη περισσοτερο τους γνωστες των κομιξ.
Προσωπικα γουσταρα περισσοτερο τη σκηνη που δειχνει ενα μερος των δυναμεων της η Σκαρλετ Γουιτς. Πολεμανε μιση ωρα οι...big three (και καλα) τον Thanos και τους εχει. Και μολις τον πιανει η κοκκινομαλλα στα χερια της, βρεχει τα παντελονακια του ο σφιχτος τυπος... και σωζεται την τελευταια στιγμη

Eιμαι σοκαρισμενος απο χτες που το ειδα και δεν μπορω να συνελθω!
Μεχρι αυριο το βραδυ που θα το ξαναδω , θα ειμαι καλυτερα και μετα με βλεπω να ξανακυλαω!:drool1:

Στο Infinity τελειωσε η ταινία και είπα αποκλείεται να πέρασαν 3 ώρες. Χτες στο Endgame έβλεπα συνεχεια το ρολοι.
Βαρετό και πολύ πολύ ''τραβηγμένο''.
Από που να ξεκινήσω? Από την πρόχειροκατάσταση του time travel που ο Stark ελυσε σε μια νύχτα. Από τον μισό Hulk. Από τον χοντρό Thor. Την captain Marvel που περνούσε μέσα από το τεράστιο διαστημόπλοιο σαν να ήταν χαρτόνι και δεν μπορούσε να νικήσει τον Θάνος. Την χαώδης τελευταία μάχη που δεν καταλάβαινες τι γινόταν..... Όταν είδα και την πασαρέλα της γυναικοσυμμορίας στο τέλος είπα ok παιδιά το τερματίσαμε.

Ξεκινησε δραματικά στον απόηχο του Infinity War ,συνέχισε πιο χαλαρα με αρκετες κωμικες πινελιες ,με μπολικες αναφορες στο παρελθον και σε ότι χτίστηκε εδώ και 11 χρονια, και έληξε επικά όπως θα επρεπε.
Κλεινει μεν ενα μεγαλο κεφάλαιο στην πρωτη ολοκληρωμένη ανθολογία της Marvel αλλα συγχρόνως προσθέτει και μεγαλη ευθύνη για την συνέχεια .
Το τριτο μερος της ταινιας εχει να επιδείξει μια από τις καλυτερες μαχες που εχουν δημιουργηθεί στην μεγάλη οθονη σε ταινια Marvel.
Το ξαναγραφω …
Οι σκηνες που στήσανε δωσανε τετοια μεγαλοπρέπεια που δυσκολα θα δουμε σε ένα νέο Avenger.
Σίγουρα η ιστορια μας αφησε καποια κενα αλλα δεν θελω να σταθω σε αυτά γιατι νομιζω πως δεν εχουν μεγαλη σημασία και σίγουρα δεν χαλανε την θετικη εικονα.
Αλλωστε θελω να πιστεύω πως αρκετες από τις σεναριακες ατασθαλίες μπορει να εγιναν επίτηδες ώστε να υπαρχουν αφορμες για επομενες ταινιες.
Δεν θα διαφωνήσω σε ότι διαβαζω σχετικα με την σύγκριση που γινεται με το Infinity War.
Ναι μεν το Infinity κερδιζει σε καποια σημεια αλλα τετοια εχει και το Endgame και εκει που κερδιζει τελικα αυτό , είναι το finale του.
Και καπου εκει σκεφτομαι ( και είναι κατι που δεν το χωραει ο νους μου ) το μεγεθος αυτου του κινηματογραφικου οικοδομήματος.
Το ξεχναμε αλλα για σκεφτείτε το .
Δεν εχει γινει ποτε κατι σαν και αυτό και αν θα ξαναγίνει μονο η marvel θα το καταφερει.

Στα του σινεμα η ΙΜΑΧ στην Θεσσαλονικη το προβαλε μονο στην 3D imax version και καθολου στην 2D ( τους εχω ριξει αρκετο κραξιμο για αυτό) και δεν μπορω να πω πως ηταν το πιο εντυπωσιακο 3D που εχω δει ( μάλλον ψιλοαδιαφορο) .
Θετικο βεβαια το γεματο κινηματογραφικο καδρο 1:90 αλλα θα το προτιμουσα σε 2D ( δυστυχώς σε 2D μονο το κομμένο 2:39 παιζουν).

Τελος διαβάζοντας για συγκινησιακές καταστάσεις προς στο τελος της ταινιας, στην δικη μου περίπτωση παρατηρούσα φατσες αλλα δεν βρηκα τιποτα ως που…
..κοιταζω διπλα μου την σύζυγο μου βουρκουμενη.
Ηταν απαρηγόρητη..
Βλεπεις ηταν ο αγαπημενος της.

Να πως πως ψήνομαι για μια ακομη προβολη αλλα να πέσει λιγο η κίνηση.
Πρωτη φορα παω τοσο μεσημέρι σε κινηματογράφο (14:00) και η αίθουσα είναι σχεδον γεματη.
Χαμος…
Μονο οι δυο πρωτες σειρες κενες που φυσικά στις απογευματινές ηταν και αυτές γεματες.

....
7a1fb2182c594d9ce7600aff243ee679.jpg

To 3D στην vmax sfera στο village mall ηταν συγκλονιστικο , δεν το περιμενα τοοοοσο καλο !
Δειτε το 3D και δεν θα χασετε!