Avengers: Infinity War

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Εντωμεταξυ .... ουτε εγω ειδα ολα τα προκαταρκτικα (εργακια) πριν το Infinity.

Go figure .... (who is MARVELous and who is NOT :laugh:)

Tιποτα (απο την πλημελλη μου προετοιμασια) δεν μου στερησε ουτε γραμμαριο ... απο ΤΗΝ απολαυση !

To Ιnfinity ΔΕΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ και απο μονο του. Χωρις καταρτιση .... τιποτα .... ουτε teaserακι !

Είναι η τρίτη ταινία με ήρωα της Marvel που περιμένω με ενδιαφέρον την συνέχεια.
Πρώτη ήταν το Spider-Man 2 , και μετά το Iron Man1 ( μου είχε αρέσει και ο Hulk του Lee αλλά τότε δεν περίμενα συνέχεια )

H ταινια (αν μη τι αλλο) εχει τον πιο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ αρχιγκαμαουα ! :proud:

"Η παλη αναμεσα στο καλο και το κακο δεν τελειωνει.
Τουλαχιστον ας μειωσουμε στο μισο τους παιχτες ...."

Γιατι σχολιασα τους δυο απο πανω μου :BDGBGDB55:

Και τι εγινε που συγχεουμε τα δυο φραντσιζ ;
Και οι μεν και οι δε, εχουν την ιδια ταση και τον ιδιο κινηματογραφικο προορισμο. Απολυτα παραλληλες καταστασεις και πλεον προβλεπομενες.

Στο τελος απο κορεσμο αναγκαζονται να τους φερουν ολους στο πλατω, πρωτα να τσακωθουν μεταξυ τους και μετα να συμφιλιωθουν ολοι μαζι εναντι ενος υπερκακου που κραταει ταχαμ το συμπαν στην χουφτα του.

Ασε που και οι ηρωες τους ειναι "παραλληλοι.

Οι Μεν εχουν τον Σταρκ, οι δε εχουν τον Γουαιην, Οι μεν εχουν τον Χουλκ οι δε εχουν το "the thing", τωρα πια και ο καθενας εχει και τον "πιτσιρικα" του, που λεει τις ιδιες εξυπναδες οι μεν τον Σπαιντερμαν οι δεν τον αλλο με τα κοκκινα και τον κεραυνο, που μιμειται τον και αυτος στην ουσια τον Φλας Γκορντον. Ο αντιστοιχος του Σουπερμαν ειναι ο Θωρ...."οι θεοι" εξ ουρανου.
Ακομα και οι υερκακοι τους ειναι παραλληλοι, οι μεν εχουν τον Θανουλη οι αλλοι εχουν εκεινο τον κερατα.

Τεσπα μη σας την χαλαω τωρα, αλλα πλεον...μονο γκραφικς και ηξπλοζιονς.

Αντε να ενωθουν στο τελος και τα δυο φραντσαϊζ να πλακωθουν ο Χουλκ με το Πραγμα να γουσταρουμε, (πριν γινουν φιλοι βεβαια εναντιως ενος ακομα πιο κακου)

Και το χειροτερο πια για μενα που δυσκολα χωνευεται γιατι "χανεται το νοημα"....

Ολες αυτες οι νεκραναστησεις... αφου αναστησαν τον Σουπερμαν αντε να δουμε πως θα αναστησουν στο επομενο οι αβεντζερς τους αλλους....
Βαζω στοιχημα οτι εχω μαντεψει το σεναριο του επομενου...:flipout:

Παρατηρησατε οτι ο φιλος μας ο Θανος στο τελευταιο πλανο εχασε το γαντι του ; Ε καποιος θα το βρει να παιξει με το πρασινο κουμπακι...

Το βρηκαμε τωρα το παιχνιδι...τους σκοτωνουμε και μετα λεμε "δε πιανεται" ... :flipout:

ΟΚ ξερω αρκετα σας κατσουφιασα Κυριακατικο.

Και μπορει να γκρινιαζω αλλα θσ λειψω για να τα δω. Αλλα για να γκρινιασω ακομα περισσοτερο μετα.

Re: Απάντηση: Avengers: Infinity War

H ταινια (αν μη τι αλλο) εχει τον πιο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ αρχιγκαμαουα ! :proud:

"Η παλη αναμεσα στο καλο και το κακο δεν τελειωνει.
Τουλαχιστον ας μειωσουμε στο μισο τους παιχτες ...."

Και εσυ να βαζεις σποϊλερς...
Πας να κοψεις τη συγκινηση των μελλοντικων θεατων ; :smash::7SFGSFG:

ρωτάω εδω καθως μόνο τετοια blockbuster ίσως να κυκλοφορούν σε 4Κ 3D.

υπάρχει 3D σε 4K/2160p περιεχόμενο; ή το 3D ειναι μόνο εως 1080p;

αν δεν υπάρχει 3D σε 4K/2160p, θα προτιμούσατε να δείτε το avengers infinity wars
1) σε 3D 1080p;
2) σε 2D 4K/2160p;

Και τι εγινε που συγχεουμε τα δυο φραντσιζ ;
Και οι μεν και οι δε, εχουν την ιδια ταση και τον ιδιο κινηματογραφικο προορισμο. Απολυτα παραλληλες καταστασεις και πλεον προβλεπομενες.

Στο τελος απο κορεσμο αναγκαζονται να τους φερουν ολους στο πλατω, πρωτα να τσακωθουν μεταξυ τους και μετα να συμφιλιωθουν ολοι μαζι εναντι ενος υπερκακου που κραταει ταχαμ το συμπαν στην χουφτα του.

Ασε που και οι ηρωες τους ειναι "παραλληλοι.

Οι Μεν εχουν τον Σταρκ, οι δε εχουν τον Γουαιην, Οι μεν εχουν τον Χουλκ οι δε εχουν το "the thing", τωρα πια και ο καθενας εχει και τον "πιτσιρικα" του, που λεει τις ιδιες εξυπναδες οι μεν τον Σπαιντερμαν οι δεν τον αλλο με τα κοκκινα και τον κεραυνο, που μιμειται τον και αυτος στην ουσια τον Φλας Γκορντον. Ο αντιστοιχος του Σουπερμαν ειναι ο Θωρ...."οι θεοι" εξ ουρανου.
Ακομα και οι υερκακοι τους ειναι παραλληλοι, οι μεν εχουν τον Θανουλη οι αλλοι εχουν εκεινο τον κερατα.

Τεσπα μη σας την χαλαω τωρα, αλλα πλεον...μονο γκραφικς και ηξπλοζιονς.

Αντε να ενωθουν στο τελος και τα δυο φραντσαϊζ να πλακωθουν ο Χουλκ με το Πραγμα να γουσταρουμε, (πριν γινουν φιλοι βεβαια εναντιως ενος ακομα πιο κακου)

Και το χειροτερο πια για μενα που δυσκολα χωνευεται γιατι "χανεται το νοημα"....

Ολες αυτες οι νεκραναστησεις... αφου αναστησαν τον Σουπερμαν αντε να δουμε πως θα αναστησουν στο επομενο οι αβεντζερς τους αλλους....
Βαζω στοιχημα οτι εχω μαντεψει το σεναριο του επομενου...:flipout:

Παρατηρησατε οτι ο φιλος μας ο Θανος στο τελευταιο πλανο εχασε το γαντι του ; Ε καποιος θα το βρει να παιξει με το πρασινο κουμπακι...

Το βρηκαμε τωρα το παιχνιδι...τους σκοτωνουμε και μετα λεμε "δε πιανεται" ... :flipout:

ΟΚ ξερω αρκετα σας κατσουφιασα Κυριακατικο.

Και μπορει να γκρινιαζω αλλα θσ λειψω για να τα δω. Αλλα για να γκρινιασω ακομα περισσοτερο μετα.

Ειλικρινά πρεπει να σου απαγορεψουν την προσβαση πλέον σε τετοια νηματα :p

Τι παίχτηκε;
Μαζεύτηκαν πολλοί και είπαν να κάνουν μία εκκαθάριση;

Πολύ καλή μέχρι το τέλος που με ξενέρωσε.

Και τελείως άκυρο το ότι χάθηκαν οι μισοί super heroes.
Από τα 10 δις κόσμο, χάθηκαν οι μισοί και μέσα σε αυτά τα 5 δις υπήρχαν καμιά 15αριά από τους συγκεκριμένους super heroes.
Duh?

Τι παίχτηκε;

Από τα 10 δις κόσμο, χάθηκαν οι μισοί και μέσα σε αυτά τα 5 δις υπήρχαν καμιά 15αριά από τους συγκεκριμένους super heroes.
Duh?

Γιατι θεωρείς οτι ηταν μονο 15? Απλα δεν θα μπορουσε να τους δειξει ολους.

Eχει ενα δικιο ο Τσιμισκης :rolleyes: ...

Δυστυχως η κινηματογραφικη λογικη στηριζεται σε "τρυπες" ... που "βουλωνουν" αργοτερα.

Πολυ αργοτερα !

Γιατι θεωρείς οτι ηταν μονο 15? Απλα δεν θα μπορουσε να τους δειξει ολους.

Είναι άκυρο στατιστικά.
Σαν να λέμε ότι επειδή στο Λαϊκό 2 στους 3 κερδίζουν, αν θα πάρεις τρία λαχεία θα κερδίσουν τα δύο.
Αμ δεν πάει έτσι

Τι παίχτηκε;

Duh?

Νομίζω πρέπει να περιμένουμε να δούμε και το 2ο μέρος για να βγάλουμε συμπεράσματα!

Απλά εδώ θέλανε να περάσουν κάποια συγκεκριμένα συναισθήματα στο τέλος.. :p

Δεν με κατάλαβες μάλλον... :smile:
Και έχουν ξεφύγει και spoilers.
Δεν είναι λογικό να λέμε ότι θα πεθάνουν π.χ. οι μισοί άνθρωποι στη γη και να πεθαίνουν οι μισοί avengers, οι μισοί guardians κλπ.
Δεν είναι πια τόσο μεγάλο το ποσοστό των super heroes στον κόσμο.
Εδώ καλά καλά δεν μπορείς να ξέρεις αν θα πεθάνουν οι μισοί Κινέζοι ή οι μισοί Έλληνες!

Προσωπικά με έχει κουράσει ο αχταρμάς τόσων superheros σε μια ταινία. Αν θέλω να δω Tony Stark, θέλω να τον απολαύσω αυτούσια. Το ίδιο με την παρέα των Guardians.
Αυτό το μπλέξιμο από τον ένα στον άλλο και τούμπαλιν, με κούρασε. Όπως και η έλλειψη έστω και στοιχειώδους ρεαλισμού (πχ spiderman in space, αναπνέουμε χωρίς πρόβλημα σε οποιονδήποτε πλανήτη κλπ)
Πέραν αυτού, ευχάριστο το ταινιακι με απροσδόκητα καλο τέλος.

Προσωπικά με έχει κουράσει ο αχταρμάς τόσων superheros σε μια ταινία. Αν θέλω να δω Tony Stark, θέλω να τον απολαύσω αυτούσια. Το ίδιο με την παρέα των Guardians.

ΑΥΤΟ ... το φοβηθηκα και εγω (και το γραψα στην αρχη του νηματος).
Ομως, το πιστευεις η οχι, ΔΕΝ με κουρασε ολο αυτο το μπουλουκι υπερηρωων.
Τους "επλεξαν" σωστα, ο καθενας πηρε τον χρονο που του αναλογουσε (more or less)
και αλληλεπιδρασαν μεταξυ τους με αριστοτεχνικο τροπο και υφος. Απο τα λιγα μπουλουκια
που δεν ηταν (τοσο) ασυνδετα και ασυναρτητα.

Για μενα η ταινια επρεπε να τιτλοφορηθει .... Thanos Legacy :proud: .... και ολα θα δεικτοδοτουσαν
και κινουνταν αναφορικα με τον κυριο πολο αφηγηματικης ελξης (και τι ΕΛΞΗ ηταν αυτη !)
Ποιος εχει την παραμικρη σκασιλα για το ποσοι υπερηρωες γλιτωσαν ... ο Thanos τι θα κανει,
ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ !