Εσύ τώρα γιατί έμπλεξες marvel και dc?
Χλωρά και ξερά μαζί δεν πάνε![]()
Γιατι σχολιασα τους δυο απο πανω μου :BDGBGDB55:
Εσύ τώρα γιατί έμπλεξες marvel και dc?
Χλωρά και ξερά μαζί δεν πάνε![]()
Γιατι σχολιασα τους δυο απο πανω μου :BDGBGDB55:
H ταινια (αν μη τι αλλο) εχει τον πιο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ αρχιγκαμαουα !roud:
"Η παλη αναμεσα στο καλο και το κακο δεν τελειωνει.
Τουλαχιστον ας μειωσουμε στο μισο τους παιχτες ...."
Και τι εγινε που συγχεουμε τα δυο φραντσιζ ;
Και οι μεν και οι δε, εχουν την ιδια ταση και τον ιδιο κινηματογραφικο προορισμο. Απολυτα παραλληλες καταστασεις και πλεον προβλεπομενες.
Στο τελος απο κορεσμο αναγκαζονται να τους φερουν ολους στο πλατω, πρωτα να τσακωθουν μεταξυ τους και μετα να συμφιλιωθουν ολοι μαζι εναντι ενος υπερκακου που κραταει ταχαμ το συμπαν στην χουφτα του.
Ασε που και οι ηρωες τους ειναι "παραλληλοι.
Οι Μεν εχουν τον Σταρκ, οι δε εχουν τον Γουαιην, Οι μεν εχουν τον Χουλκ οι δε εχουν το "the thing", τωρα πια και ο καθενας εχει και τον "πιτσιρικα" του, που λεει τις ιδιες εξυπναδες οι μεν τον Σπαιντερμαν οι δεν τον αλλο με τα κοκκινα και τον κεραυνο, που μιμειται τον και αυτος στην ουσια τον Φλας Γκορντον. Ο αντιστοιχος του Σουπερμαν ειναι ο Θωρ...."οι θεοι" εξ ουρανου.
Ακομα και οι υερκακοι τους ειναι παραλληλοι, οι μεν εχουν τον Θανουλη οι αλλοι εχουν εκεινο τον κερατα.
Τεσπα μη σας την χαλαω τωρα, αλλα πλεον...μονο γκραφικς και ηξπλοζιονς.
Αντε να ενωθουν στο τελος και τα δυο φραντσαϊζ να πλακωθουν ο Χουλκ με το Πραγμα να γουσταρουμε, (πριν γινουν φιλοι βεβαια εναντιως ενος ακομα πιο κακου)
Και το χειροτερο πια για μενα που δυσκολα χωνευεται γιατι "χανεται το νοημα"....
Ολες αυτες οι νεκραναστησεις... αφου αναστησαν τον Σουπερμαν αντε να δουμε πως θα αναστησουν στο επομενο οι αβεντζερς τους αλλους....
Βαζω στοιχημα οτι εχω μαντεψει το σεναριο του επομενου...![]()
Παρατηρησατε οτι ο φιλος μας ο Θανος στο τελευταιο πλανο εχασε το γαντι του ; Ε καποιος θα το βρει να παιξει με το πρασινο κουμπακι...
Το βρηκαμε τωρα το παιχνιδι...τους σκοτωνουμε και μετα λεμε "δε πιανεται" ...
ΟΚ ξερω αρκετα σας κατσουφιασα Κυριακατικο.
Και μπορει να γκρινιαζω αλλα θσ λειψω για να τα δω. Αλλα για να γκρινιασω ακομα περισσοτερο μετα.
Ειλικρινά πρεπει να σου απαγορεψουν την προσβαση πλέον σε τετοια νηματα![]()
Τι παίχτηκε;
Μαζεύτηκαν πολλοί και είπαν να κάνουν μία εκκαθάριση;
Πολύ καλή μέχρι το τέλος που με ξενέρωσε.
Και τελείως άκυρο το ότι χάθηκαν οι μισοί super heroes.
Από τα 10 δις κόσμο, χάθηκαν οι μισοί και μέσα σε αυτά τα 5 δις υπήρχαν καμιά 15αριά από τους συγκεκριμένους super heroes.
Duh?
Γιατι θεωρείς οτι ηταν μονο 15? Απλα δεν θα μπορουσε να τους δειξει ολους.
Τι παίχτηκε;
Μαζεύτηκαν πολλοί και είπαν να κάνουν μία εκκαθάριση;
Πολύ καλή μέχρι το τέλος που με ξενέρωσε.
Και τελείως άκυρο το ότι χάθηκαν οι μισοί super heroes.
Από τα 10 δις κόσμο, χάθηκαν οι μισοί και μέσα σε αυτά τα 5 δις υπήρχαν καμιά 15αριά από τους συγκεκριμένους super heroes.
Duh?
Προσωπικά με έχει κουράσει ο αχταρμάς τόσων superheros σε μια ταινία. Αν θέλω να δω Tony Stark, θέλω να τον απολαύσω αυτούσια. Το ίδιο με την παρέα των Guardians.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.