AVR 158 Harman Hardon & HKTS 5 ηχεία

konstantinos79

New member
15 July 2012
97
τις τελευταίες βδομάδες έψαχνα για Home theater 5.1 με σχετικα περιορισμένο budget γύρω στα 500E για να το συνδιάσω με την UE D6530 55''.Για τον οικονομικό λόγο προσανατολιζόμουν σε ένα all in one συστημα με όλα τα αρνητικά του μέχρι που έπεσε το μάτι μου σε αυτή την προσφορά την harman kardon. Τον avr 158 και ηχεία τα HKTS 5.
http://www.odes.gr/index.php?produc...lypage-ask.tpl&option=com_virtuemart&Itemid=5(το site ειναι τυχαίο καθώς παίζει η ίδια προσφορά σε πολλά καταστήματα στην ίδια τιμή). Χωρις να ξέρω πολλά γύρω από τον ήχο θεωρώ πως είναι μια τίμια επιλογή για τα λεφτά του και για entry level.
Το συνδιάζω με με ένα samsung BD-F5500
πως σας φαίνεται?

Re: AVR 158 Harman Hardon & HKTS 5 ηχεια

Κωνσταντίνε το έχω πάρει προ 10 ημερών και είμαι ενθουσιασμένος από την απόδοσή του.

Last edited by a moderator:
αν μπορειτε να πειτε ποσο τα ειχατε παρει κ για τα 2 μαζι γιατι στο σκρουτζ δεν τα εχει πακετο
αν κ κυριως ενδιαφερομαι για τον ενισχυτη μονο

επειδη πηγα και ρωτησα για αυτην την προσφορα. να ξερετε εχει σταματησει να κυκλοφορει ο harman avr 158 και αρχες οκτωμβρι θα κυκλοφορισει ο avr 151. επειδη και εγω ψαχνω για συστημα μαλλον θα παρω τν yamaha rxr375 με αυτα τα ηχεια.

εκτος απο preouts κ διαφορα καλουδια(ethernet,bluetooth,wi-fi,internet radio) που ΔΕΝ εχει,
υπαρχει κατι αλλο που θα μου χρειαστει κ του λειπει(πχ.codec,automatic calibration κ δε ξερω κ γω τι αλλο-εσεις τα ξερετε :worshippy: ) για να ακουσω αξιοπρεπεστατα ταινιες & μουσικη
κ τελος επειδη απο πισω δε γραφει ή τουλαχιστον δε φαινονται ποσα watt ειναι ,παραθετω απο την επισημη σελιδα τα specifications:
Power RequirementAC 230V, 50Hz–60Hz, 100W
Power Consumption (full power/idle)540W / 250W rated
Dimensions (H x W x D – Metric/English)165mm x 440mm x 385mm
Weight (Metric/English)9.1kg
κανονικα θα πρεπει να γραφει απο πισω 540watt ή κατι λεω λαθος?

Last edited:
ενδιαφερον κ ο συγκεκριμενος κ εχει κ 'καλουδια'
σχετικα με watt αναφερει 410W maximum

εκτος απο preouts κ διαφορα καλουδια(ethernet,bluetooth,wi-fi,internet radio) που ΔΕΝ εχει,
υπαρχει κατι αλλο που θα μου χρειαστει κ του λειπει(πχ.codec,automatic calibration κ δε ξερω κ γω τι αλλο-εσεις τα ξερετε :worshippy: ) για να ακουσω αξιοπρεπεστατα ταινιες & μουσικη
κ τελος επειδη απο πισω δε γραφει ή τουλαχιστον δε φαινονται ποσα watt ειναι ,παραθετω απο την επισημη σελιδα τα specifications:
Power RequirementAC 230V, 50Hz–60Hz, 100W
Power Consumption (full power/idle)540W / 250W rated
Dimensions (H x W x D – Metric/English)165mm x 440mm x 385mm
Weight (Metric/English)9.1kg
κανονικα θα πρεπει να γραφει απο πισω 540watt ή κατι λεω λαθος?

Μην μπερδεύεσαι φίλε μου. Ο καινούργιος έχει διακοπτικό τροφοδοτικό και είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερη κατανάλωση.

O 158 κάνει λόγο για 60Watt ισχύος και ο 151 για 75Watt ισχύος. Τα ηχειάκια που αναρωτιέσαι αν ταιριάζουν με αυτόν, μπορούν να οδηγηθούν από όλους του AV της αγοράς.

ρε παιδιά γιατί τοσο παράσιτο στο κεντρικό του ηχείο ? Αλλαξα κεντρικό και πάλι τα ίδια..
Επίσης οταν τρέχεις παιχνίδια στο PS3 δεν αναγνωρίζει το κανάλι του ήχου.. παιζεις χωρίς περιγραφή NBA/FIFA..
Πας στο OSD, βαζεις ενα άλλο SURROUND MODE και τότε παίρνει μπρός ο διάλογος απο το κεντρικό.

Στις ταινίες κανένα προβλημα, αμέσως παιζουν όλα, στα HD παιζει φανταστικά με τα DALI.

Αλλα το παράσιτο ακουγεται (περισσότερο απο τα Fans της πλάσμα μου)

Και άλλος που το αγόρασε απο το ίδιο κατάστημα μου είπε τα ίδια με τα παράσιτα..

και εγω ψαχνομαι για συστηματακι οικονομικο και διαβαζω πολυ για τα παρασιτα του avr 158. Ξερουμε ακριβως τι παιζει ?

Ναι τον είχα και εγω και πήγε πακέτο πίσω! Σε οποία στάθμη και να το βάλεις ακούγονται παράσιτα και λογικα ειναι λάθος κατασκευαστικό χαμηλώνουν λίγο όταν χαμηλωσεις τον φωτισμό του display αλλα γενικα ο ήχος ακούγεται λερωμενος...

Θα ανέβεις λίγο Yamaha rx-v375! αν πάρεις τηλ σε καποια καταστήματα
Για μετρητά έχει μεχρι -50 απο την τιμη :)

Ο v373 amazon τον εχει 149 λιρες αλλα δεν ξερω τι παιζει με μεταφορικα γιατι ειναι απο ατο Market place ? και απο ηχεια τι θα προτεινες ?

Για ποσά ηχεία και ποσα χρήματα; Για amazon δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω για την εγγύηση πρέπει να το ρωτήσεις ειναι σημαντικό!!!

Εγω πήρα τα jbl 200.5 για την τιμη τους ειναι καλα, τωρα τα παιδιά εδώ ειναι πιο έμπειρα να σου προτεινουν! Παντός όπως σου είπα απο amazon δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξέρω με εγγύηση και μεταφορικά!