Αξία βινυλίου

LPSOUND

New member
24 February 2009
30
καλησπερα και καλη χρονια σε ολουσ.εχω δυο δισκουσ στην κατοχη μου και δεν γνωριζω την αξια τους για να τουσ βαλω σε πληστιριασμο στο ιωτερνετ
1)καζαντζιδης Νο3 οχι ο κοκκινοσ αλλα με μια φοτογραφια μαζι με την μαρινελλα πανω στην θαλλασα και πισω τους φενεται ενα λιμανακι και ενα μικρο καικαι.επισι ειναι απο την MARGOPHONE και εχει χωρα παραγωγης την αυστραλια.
2)ενα 45αρι χωρις εξωφυλλο στην HELEN REGORDS με ασιμι LABEL παραγωγη του helen tsigunis και τραγουδα ο JOHN HARISIS ΤΟ WHEN I'M ALONE ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.ΕΤΟΣ 1980
ΑΝ ξερει καπιοσ κατι θα το εκτιμουσα πολυ να μου απαντουσε ευχαρηστω και περιμενω χρηστος :guitarist:

Last edited by a moderator:
Χρήστο, Καλή Χρονιά και σε σένα.

Δεν σε αγνοήσαμε, απλώς η απάντηση στο ερώτημά σου δεν είναι και τόσο ...προφανής. Η αναζήτηση που έκανα στο Discogs marketplace δεν με οδήγησε σε ασφαλή συμπεράσματα. Δεν έχεις στο κύκλο σου κάποιο συλλέκτη λαϊκής μουσικής να στα εκτιμήσει;

χμμμ ... τι σας κάνει βρε παιδιά να πιστεύετε ότι αυτά τα δισκάκια θα πιάσουν χρήματα... οι υπόγες στην πλατεία Κυψέλης είναι τίγκα στον Καζαντζίδη, δίσκοι που πωλούνται έναντι 2-3 ευρώ ... τώρα για τον Τζον Χαρίσης, τι να πω ... υποθέτω ότι δεν συγκεντρώνει την καθολική προτίμηση των βινυλιο-μουσικόφιλων ...