Αξια η Αποδοση?

Re: Απάντηση: Αξια η Αποδοση?

Μα επειδή δυο αυτοκίνητα έχουν το ίδιο πάτωμα-σασί δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι απαραίτητα και ίσων δυνατοτήτων...καμία σχέση!
Έτσι και στις tv, το οτι 2 μάρκες μπορεί να προμηθεύονται το ίδιο πάνελ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα!
Παίζει ρόλο και τι τεχνογνωσία βάζει ο καθένας για να καταφέρει να δουλέψει αυτό το πάνελ σωστά!

Υ.γ
Lexus = BMW wannabe, τουλάχιστον στο προηγούμενο μοντέλο! απλά τώρα εξελίχθηκε περαιτέρω ...
Mondeo = ένα καλό all around(εννοώντας οτι ουσιαστικά τα καταφέρνει παντού καλά) αυτοκίνητο.
BMW = φτιαγμένο για να το οδηγείς!μπορεί να'χει κουσούρια(αν έχει), μπορεί οι χώροι να είναι λίγο περιορισμένοι, μπορεί το i drive να είναι η μεγαλύτερη μούφα που έχει φτιάξει η BMW, όμως όλα τα BMW είναι φτιαγμένα για να τα οδηγείς!
Είπαμε... άλλο target group./

Υ.γ2 Και ξανά sorry για το, μερικώς αυτήν την φορά, :offtopic:
Άσε φίλε περί target group!!!! ¨Οταν πουλάς χιλιάδες αυτοκίνητα κάθε χρόνια τα περί status και target group πάνε ολίγον περίπατο.
Το target group από ότι βλέπω της BMW είναι τσιγγάνοι έμποροι ουσιών, μπουζουκόβιοι, ´και ότι πιο wannabe αστός... Δές και λίγο BBC το TOPGEAR που το δείχνει και ο ΣΚΑΙ να δείς τί λένε για τις Μπέμπες, το τί σκατά πάει και αγοράζει ο κόσμος για μια ταμπέλα. Μόνο αυτό αγοράζεις τίποτα άλλο για τα λεφτά που δίνεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξια η Αποδοση?

Άσε φίλε περί target group!!!! ¨Οταν πουλάς χιλιάδες αυτοκίνητα κάθε χρόνια τα περί status και target group πάνε ολίγον περίπατο.
Το target group από ότι βλέπω της BMW είναι τσιγγάνοι έμποροι ουσιών, μπουζουκόβιοι, ´και ότι πιο wannabe αστός... Δές και λίγο BBC το TOPGEAR που το δείχνει και ο ΣΚΑΙ να δείς τί λένε για τις Μπέμπες, το τί σκατά πάει και αγοράζει ο κόσμος για μια ταμπέλα. Μόνο αυτό αγοράζεις τίποτα άλλο για τα λεφτά που δίνεις.

ok, i rest my case,
μ' έπεισες!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:

Δές και λίγο BBC το TOPGEAR

Κοίτα δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου σε αυτό που λες.
Μπορεί να 'ναι ότι καλυτερο υπαρχει απο εκπομπές για αμάξια
απλά μη δενεις κόμπο τι λένε αυτοί.

ωπ....έκανες λάθος....δεν έχω εγώ απωθημένα με τα ρολόγια....ο Γιώργος-παραπάνω-τόγραψε...

με τις Pionner όμως έχω....:worshippy:

Νασο ούτε εγώ έχω.. Ενα παραλληλισμό έκανα για διευκόλυνση της συζήτησης... Εξάλλου παρότι θα το ήθελα πολύ ούτε εγώ θα έδινα τα ευρούλια για την Pioneer...

Ειμαι ομως πολύ χαρούμενος που η Pioneer παρουσίασε ένα αριστο προιόν αναφοράς για τη συνέχεια..

http://blog.homecinemachoice.com/page/homecinemachoice?entry=pioneer_pdp_508xd_web_exclusive

Χτες μιλούσα με εναν ξαδερφο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού... όπου κατά τον ίδιο (φανατικος του home cinema που έχει ακουμπήσει ουκ ολιγα στο άθλημα ) πρώτη φορά γίνεται τόσος πανικός με την παρουσίαση μιας νέας σειράς τηλεοράσεων (Για τις 1080p που θα παρουσιαστουν από Σεπτέμβριο έχουν αρχίσει προπαραγγελίες ήδη :BDGBGDB55: )

Το θρέντ εάν έγινε για λόγους δημοσκόπησης και μόνο το καταλαβαίνω.
Ομως εάν καλύπτει την ουσιαστική ανάγκη κάποιου για ένα εξαιρετικά αξιόπιστο προϊον, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αντίπαλος της Pioneer

φτου μαμωτο και οτι ελεγα να αγορασω BMW.....
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

σορυ για το οφ τοπικ...:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξια η Αποδοση?

φτου μαμωτο και οτι ελεγα να αγορασω BMW.....
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Σου συνιστώ την ανανεομένη Jaguar X-type :2.5 cc,8,2'' τα 100km,4X4.

Έχει τα πάντα, δεν χρειάζεται τίποτα εκτός από το μεταλικό χρώμα

Από σήμερα Jaguar X-type special edition 08MY (model Year) 39500 euro!!!

H μούρη μιάζει με XJ και ο ποπός της S type!!! είναι η baby Jaguar!!!
yes !!!!

σορυ για το οφ τοπικ...:grandpa:[/quote]

Πάντως -και επι του θέματος-
αν έχεις τα τσιρτσίρια τότε Pioneer με κλειστά μάτια!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξια η Αποδοση?

Σου συνιστώ την ανανεομένη Jaguar X-type :2.5 cc,8,2'' τα 100km,4X4.

Έχει τα πάντα, δεν χρειάζεται τίποτα εκτός από το μεταλικό χρώμα

Από σήμερα Jaguar X-type special edition 08MY (model Year) 39500 euro!!!

H μούρη μιάζει με XJ και ο ποπός της S type!!! είναι η baby Jaguar!!!
yes !!!!

[/QUOTE]

χικ.... χικ .... χιχι με πιστεψες......

:ADFADF1: :ernaehrung004:

βρε ουστ απο δω!

Τι?

Ωχχχχχ Απουσιασα Για μια εβδομαδα για διακοπες και εχετε κανει το Thread ΣΚ..Α:smile:
Τα Reviews για Pioneer την συνεχιζουν να ειναι εντυπωσιακα να και μερικες φωτος.
631444647_714052e700_o.jpg

632338192_c9c91f5b1d_o.jpg

632361230_1d23000daa_o.jpg

Το θρέντ εάν έγινε για λόγους δημοσκόπησης και μόνο το καταλαβαίνω.
Ομως εάν καλύπτει την ουσιαστική ανάγκη κάποιου για ένα εξαιρετικά αξιόπιστο προϊον, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αντίπαλος της Pioneer

Νομιζω οτι σε αυτη την θεση βρισκονται πολλοι, και οχι μονο για τις συγκεκριμενες TV. Εγω πρωσοπικα εχω θεση των Δεκεμβριο για αγορα και εχτως απροοπτου θα ειναι μια απο τις 2. Αλλα οσο διαβαζω για τις συγκρισεις που γινονται μεταξη τους και οχι μονο, τοσο περισσοτερο θελω την PIO:p
Μαλλον θα περιμενω να τις δω Πλαι-πλαι και θα αποφασισω.
Και επι ευκαιριας μια συγκριση απο κατοχο και των 2:

My first impressions are:
  • Black levels and contrast levels. These hit you first. Images just pop off the screen. Even when you turn the contrast right down, it's still better than the Panasonic at full contrast.
  • Colours. Amazing. I'm sure the TV will stand out from the crowd in the show room.
  • Ease of use. Not very good. There are too many settings, which need to be changed. For example, the HDMI inputs are not on as default, until you switch them on.
  • Aesthetics. Compared to my Panasonic, it's a beautiful piece of kit.
  • Blu-ray. This is THE TV for Blu-ray. With no motion judder, the picture quality is awesome. Very film-like and detail is amazing.
  • Blurring/panning. While some have claimed greater clarity with camera pans, I cannot see it. It seems just the same as my Panasonic (which is better than LCD). On some settings, you see a bit of judder on fast pans. I will have to experiment further.
  • Reflections. I sit in a light lounge and my Panasonic was a nightmare in the day. The new TV is a revelation.
  • Halos. No halos on text. As clean as a whistle.
  • Posterisation. With the Panasonic, you can often see distinct bands of colour. However, the Pioneer appears very clean, and I haven't seen anything.
So, overall, the only concern is with the de-interlacing/motion handling of the TV. Other that that, it seems great.

Edit: please note that the judder has been solved - see later posts. It's now silky smooth.
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=544315

Άν περισεύουν τα χρήματα και υπάρχει ωραίος χώρος, μεγάλος, ωραία διακοσμιμένος, τοτε ΝΑΙ PIONEER!!!
Σίγουρα η Pioneer ΔΕΝ είναι 100% πιό καλλή από την Pany. Aλλά είναι status! H ΒΜW 3 είναι σαφώς χειρώτερη από το νέο MONDEO αλλά....

H BMW ειναι χειροτερη απο το Mondeo? Καλα κατσε να αρχισουν να ξεβαφουν και να ξεκολανε τα πλαστικα οπως στο Focus 2 χρονων ενος γνωστου μου και μετα μου λες ποια ειναι χειροτερη.:guitarist:

Παντως κατα τ'αλλα συμφωνω με το σκεπτικο.

Να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη.
1. Ακομα και το προηγουμενο μοντελο τις Pioneer 507XD ειναι καλυτερο απο το το νεο τις Panny 50PX70.

Σαν εικονα γενικα η σειρα 7 ειναι καλυτερη απο την Panasonic αλλα η δευτερη δεν εχει ουτε φαινομενα dirty screen ουτε buzzing ουτε ειναι τοσο ευαλωτη σε φαινομενα burn in/image retention που ειναι πολυ συνηθισμενα στην Pioneer.

Αυτα για να εχουν αυτοι που μας διαβαζουν σφαιρικη εικονα.

ΥΓ. Ξεχασα να το πω παραπανω. Οι ιδιοι οι Αμερικανοι ξερεις τι λενε για την εταιρεια τους την FORD? Λενε οτι FORD=Fix Or Repair Daily

Αυτο πιστευω τα λεει ολα.

Last edited:
Αυτα για να εχουν αυτοι που μας διαβαζουν σφαιρικη εικονα.

ΥΓ. Ξεχασα να το πω παραπανω. Οι ιδιοι οι Αμερικανοι ξερεις τι λενε για την εταιρεια τους την FORD? Λενε οτι FORD=Fix Or Repair Daily

Αυτο πιστευω τα λεει ολα.

Πολύ ωραίο!!! Υπάρχει και ένα άλλο των Γιαπωνέζων για τους Ευρωπαίους.

"Ποτέ μή αγοράσεις ευρωπαικό αυτοκίνητο που έχει παραχθεί Παρασκευή ή Δευτέρα!!!"

Και υπαρχει και αυτο που λενε στο χωριο μου,

"οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"

Αυτος που θελει να παρει ευρωπαϊκο αυτοκινητο και κοιταει να μην εχει παραχθει Παρασκευη ή Δευτερα.

Γιατι ρωτας?