Αξιόλογα FTA δορυφορικά κανάλια

Μπορείς και λίγο παραπάνω, εγώ είμαι στα 8.9db και έχει φάει και σφαλιάρες το παλιό πιάτο από την κακοκαιρία !!!!

Μπορείς και λίγο παραπάνω, εγώ είμαι στα 8.9db και έχει φάει και σφαλιάρες το παλιό πιάτο από την κακοκαιρία !!!!

τωρα ειμαι στα 8.30db.δεν το ξανα-πειραζω,γιατι το μεσημερι που ανεβηκα να το φιξαρω,μου εφυγε ο κ@λ@ς...
το πιατο ειναι εκτος καγκελου,οποτε καταλαβαινεις οτι κρεμασμενος δεν γινοταν δουλεια.
δεν ειχα χερια για να σφιξω τα Lnb οπως επρεπε.
μου εχει κατσει καλα και ο hotbird.στα δυσκολα ειμαι στα 12-13db,ενω στα πιο ευκολα,ξεπερναω τα 15db.
οποτε αστο-μια χαρα ειναι...

Να σου στείλω εξοπλισμό για κρέμασμα σε κάγκελο ????? :D

Re: Απάντηση: Αξιόλογα FTA δορυφορικά κανάλια

Αν και δεν ξέρω από μετρήσεις dreambox, νομίζω ότι είσαι ok. Ας μας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος άλλος dreamboxάκιας.

Με κλώνο dm800 και δορυφορικό εξοπλισμό με μοτέρ(Το LNB,Καλώδια,πιάτο είναι 15ετίας)έχω σήμα 56%(9.00db) και ποιότητα 89%.

Αν και δεν ξέρω από μετρήσεις dreambox, νομίζω ότι είσαι ok. Ας μας το επιβεβαιώσει όμως και κάποιος άλλος dreamboxάκιας.

Με κλώνο dm800 και δορυφορικό εξοπλισμό με μοτέρ(Το LNB,Καλώδια,πιάτο είναι 15ετίας)έχω σήμα 56%(9.00db) και ποιότητα 89%.

αρα ειμαι οκ.

thx

αρα ειμαι οκ σε αυτην την ενταση στο deluxe?
Μια χαρά είσαι .
Δεν έχω βέβαια dreambox , έχω και μεγαλύτερο κάτοπτρο , αλλά είμαι ελαφρά Νοτιότερα , η 12246V έρχεται στα 10.0 db και η 12148Η στα 10.2 db .

Μια χαρά είσαι .
Δεν έχω βέβαια dreambox , έχω και μεγαλύτερο κάτοπτρο , αλλά είμαι ελαφρά Νοτιότερα , η 12246V έρχεται στα 10.0 db και η 12148Η στα 10.2 db .

thx..

μετα απο λιγο καιρο επανερχομαι στο θεμα.. το deejay tv αλλαξε συχνοτητα ή δεν ειναι πλεον στα free to air? γιατι δεν το βρισκω πλεον..στη θεση του ειναι το virgin radio tv.

Mετακινήθηκε στην 11541 V του Hot Bird και είναι κωδικοποιημένο (NDS).

Edit: Απ' ότι βλέπω το ερώτημά σου απαντήθηκε σε διπλανό νήμα......

Last edited: