Αξιόλογες συσκευές Hi-Fi εως τα 1500 ευρώ ! (ανά συσκευή: Ηχεία/Ενισχυτικά/Πηγές)

^ Σωστός για τα magnepan!
-> αν και διαφωνώ κάθετα με το ότι δεν υπάρχουν κακές συσκευές πια (υπάρχουν και μάλιστα αρκετές- εδώ θα αναφέρονται μόνο αξιόλογες και 2 λόγια για τον ηχητικό τους χαρακτήρα για να παρουν μια ιδεα οι αναγνωστες του νηματος)

και μια και αναφέρθηκες στο magnepan, να προσθέσω ότι παίζει πολύ ανώτερα με μερικές αναβαθμίσεις (σε crossover, μεμβράνες και πλαίσιο)
Θα ήθελα να προσθέσω ότι για να παίξει σε συνδυασμό με το REL T3 (ΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ...) πρέπει να μπει ενα απλό φιλτράκι αποκοπής χαμηλών -με αυτό τον τρόπο αναβαθμίζονται τα.... μεσοϋψηλα (!) -> αφού η μεμβράνη δεν επιβαρύνεται με τις μεγάλες διαδρομές των χαμηλών συχνοτήτων (κάτω από 70Hz)

Last edited:
τέλεια! 2 παραπάνω λόγια για τον ηχητικό του χαρακτήρα?

Αυτή η Emotiva παντως εχει προιοντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Από ποιότητα ήχου λένε όμως τίποτα;

Δεν γνωριζω την σχετικη ορολογια για να σας περιγραψω τον χαρακτηρα του, κατα ενα 90% χρησιμοποιειται για homecinema.
Mε ενα wyred DAC2, και ενα macbook pro, τα Elac FS248 παιζουν πολυ δυνατα (εως εκκωφαντικα), πολυ καθαρα, και δεν μπουμαρουν με τιποτε...
(δεν φταιω εγω, εσεις θελετε περιγραφη :flipout:

Η σημαντικοτερη παραμετρος, ειναι οτι δεν εχω ακουσει στον χωρο μου καποιον αλλο τελικο...

Ξέχασα να προσθέσω, η άποψη του καθενός είναι παραπάνω από σεβαστή, έτσι? Και διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν και είναι καλό να υπάρχουν!

Εχω και εγω εναν Crown του ~'90
τον εχω δανείσει στο μαγαζί ενός φίλου
πολύ καλό μηχάνημα αν και από οτι μου ειπαν τα καινουργια τους δεν ειναι τοσο καλά
Εβαλε πολλους hi-fi κάτω οσο τον ακουγα
και πιστεψτε με, με τεράστια αποθέματα....αξιοπιστίας!!!

Καπτεν, Καπτεν μπορώ?

901300402.jpg

Μέχρι 1500 ευρώ; Οποιοδήποτε ATC βάσης φτάνει να πάρει κανείς, φυσικά.

Τα θεωρώ ίσως το μέγιστο value for money σε ηλεκτροδυναμικά.

Απάντηση: Re: Αξιόλογες συσκευές Hi-Fi εως τα 1500 ευρώ ! (ανά συσκευή: Ηχεία/Ενι

Μέχρι 1500 ευρώ; Οποιοδήποτε ATC βάσης φτάνει να πάρει κανείς, φυσικά.

Τα θεωρώ ίσως το μέγιστο value for money σε ηλεκτροδυναμικά.

+1000
Aν και γω θα’βαζα ολα τα εγγλεζικα μικρα σ’αυτη την τιμη.Harbeth,Spendor,Stirling Broadcast,Proac ακομα και τα μικρα Acoustic Energy...

Eπισης το φτηνο phono της Creek,καθως και το Naim Stageline.

ωραίος! έχω ακούσει τον συνδυασμό αυτό με 2 τελικούς ΝAD με τα ΑNALYSIS OMICRON που είχα! (δυνατότητες οδήγησης, control στο μπάσο και μεσαία λίγο πιο μπροστά -θέμα γούστου αυτό!)

O συνδυασμός έβγαινε "ασπροπρόσωπος" με τα ηχεία Hyperion 968 τα οποία είναι 3 κατηγορίες επάνω και μπορούν να σηκώσουν ενισχυτικά με "5πλάσια" ακόμη.

Είναι super ο συδυασμός.

Δηλαδή?? Για μόρφωσε με, δώσε μου ένα link, τι να κάνω?

Κάτσε βρε Χρήστο!..Πως κάνεις έτσι βρε πουλάκι μου?

Τρέχω από πίσω σου να μην αγοράσεις ότι πέφτει στο διάβα σου!!!:flipout::flipout:

Τα jumpers είναι τούτα.Διάβασε και το review
να περάσει η ώρα σου....
Μπορείς να τα δανειστείς από τον Μιχαηλό για ακρόαση και να καταλάβεις τι κάνουν..

Harbeth,Spendor,PMC,Nagaoka,Benz,rega arms,audiolab............
+1 για ό,τι απο αυτά εχω ακουσει.. δλδ τα ηχεια κυριως.
Nagaoka και rega εχω ακουσει λίγο, και Benz κ Audiolab ποτέ!!

Θα προσθέσω και τα atc που αναφερθηκαν πιο πάνω!!!

Όχι για να ευλογήσω τα γένια μου (άλλωστε αν δεν είχε ενσκήψει η κρίση θα είχα ήδη αναβαθμίσει), αλλά θεωρώ τα μικρά PSB τρελό VFM -το παρατσούκλι τους στην Αμερική είναι Preposterous Speaker Bargains!

Δεν ξέρω πόσο τα δίνει ο Λάιος ας πούμε, αλλά τα Image T6 είναι το ηχείο που θα κοιτούσα πρώτο για την κάλυψη μεσαιομεγάλου χώρου με τα ελάχιστα δυνατά χρήματα: http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/psb_image_t6_loudspeaker/index.html ("...for $1199/pair, this is an absolutely wonderful full-range speaker, and is now my quasi-$1000/pair standard for an entry-level high-end loudspeaker" και από τις μετρήσεις: "I am not surprised that Kal Rubinson liked the PSB Image T6 as much as he did. Its measured performance is almost without peer in this price region. This is a speaker you must hear".).

Επίσης, από specs και κριτικές, χωρίς δηλ. να το έχω ακούσει, θα πω και το Audiolab 8200CDQ: ένα άκρως ανταγωνιστικό (τουλάχιστον) CDp και DAC, σε συνδυασμό με έναν απολύτως αξιοπρεπή (λένε) προενισχυτή γραμμής και ακουστικών, για 1200 περίπου.

Ωραίο νήμα και πολύ επίκαιρο! Υπάρχουν απίστευτα μηχανήματα σε αυτή τη κατηγορία χρημάτων. Δεν πρόσεξα αν αναφέρθηκαν κάπου προηγουμένος αλλά και οι αδερφοί Τσακιρίδη αξίζουν μια αναφορά για τις πολύ τίμιες υλοποιήσεις τους σε αυτή τη κατηγορία. Έχω ακούσει αρκετά συστήματα με ενισχυτικά Τσακιριδη και πάντα στεκόμουν λίγο παραπάνω για να τα απολαύσω.

Ισως να ηταν καλο να αναφερναμε και καποιοα μεταχειρισμενα που μπορει καποιος να βρει.Αυτο θα εμπλουτιζε το φασμα επιλογων και μαλιστα με πολλα διαμαντια.

Υπαρχουν εκει εξω ουκ ολιγα κλασσικα κομματια .........................

Καλά Παναγιώτη, εννοείται! Ας κρατηθούμε όμως στα καινούργια, γιατί το demo/μεταχειρισμένο είναι αστάθμητο...