Αξιολογηση HDMI

Re: Απάντηση: Αξιολογηση HDMI

Ρίξε μου Bold να στραβωθώ..:grinning-smiley-043

Αφού ξέρεις τις αδυναμίες μου..:flipout:

Καλύτερα τα bold του αγαπημένου μου Dr.Love :BDGBGDB55:
παρά τα μικροσκοπικά του Κώστα του Ποτακίδη.

Είμαστε που είμαστε στραβοί,
θα μας αποστραβώσει ο αθεόφοβος.:blink:
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Γιατί βρε παιδιά χαλάτε τόσα λεφτά σε καλώδια HDMI; Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος όταν μιλάμε για μικρές αποστάσεις (>3 μέτρων) γιατί το HDMI ή 'κλειδώνει' αμέσως και παίζει όπως πρέπει ή δεν κλειδώνει και δεν βλέπεις τίποτα. Τα μάτια μου επιβεβαίωσαν και συντάκτες γνωστού περιοδικού οι οποίοι κάνουν τα συγκριτικά τηλεοράσεων με ότι φτηνότερο υπάρχει σε καλώδιο HDMI. Φυσικά όποιος έχει εγκατάσταση με προβολέα και μεγάλες αποστάσεις καλωδίων τότε αλλάζει το πράγμα. Συγνώμη αν σας το χαλάω...

η εν λογο εταιρια ειναι η πρωτη που κατασκευασε hdmi και ισως εχει ενα λογο παραπανω εγω δουλευω ενα ultralink videophile pro και μεχρι στιγμης οτι εχω βαλει διπλα του δειχνει λιγο βεβαια ως ανισοροπος θα αγορασω και ενα starlight να δω τι γινεται παντα στα 10μετρα

Απάντηση: Re: Αξιολογηση HDMI

Γιατί βρε παιδιά χαλάτε τόσα λεφτά σε καλώδια HDMI; Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος όταν μιλάμε για μικρές αποστάσεις (>3 μέτρων) γιατί το HDMI ή 'κλειδώνει' αμέσως και παίζει όπως πρέπει ή δεν κλειδώνει και δεν βλέπεις τίποτα. Τα μάτια μου επιβεβαίωσαν και συντάκτες γνωστού περιοδικού οι οποίοι κάνουν τα συγκριτικά τηλεοράσεων με ότι φτηνότερο υπάρχει σε καλώδιο HDMI. Φυσικά όποιος έχει εγκατάσταση με προβολέα και μεγάλες αποστάσεις καλωδίων τότε αλλάζει το πράγμα. Συγνώμη αν σας το χαλάω...

Κατα ενα μερος τα παραπανω ειναι σωστα.

Θα προσθεσω μονο εμπειριες μας που μας εχουν δειξει οτι καλο καλωδιο κανει διαφορα. Οσο "μακραινεις" ακομα περισσοτερο.

Επισης μπορει να κλειδωνει που λεμε, αλλα να βλεπεις καπου και που sparkls που λεμε.
Αυτα κατα πολυ βελτιωνονται.

Βεβαια , αβυσσος η ψυχη του ψηφιακου.

Μου εχει τυχει περιπτωση που με αλλαγη driver εφυγαν τα sparkls. Ουσιαστηκα εκει αλλαξαν τα timing φυσικα του κλειδωματος και συνηλθε.

Παντως το καλωδιο , αν αγοραστει με σκεψη και προβλεψη, πιστευω οτι ειναι κατι που μενει και τουλαχιστον δεν πρεπει να ειναι του .....κιλου !

Έχω μπερδευτεί λίγο με το 1.3 HD.
Μια ερώτηση η TV μου υποστηρίζει 1.3 ...?
TV-LCD Sony 32S2530.

:chinscratch:

Οχι,γιατί...?

Και τι HD καλώδιο υποστηρίζει...?

Αρά το καλώδιο που έλεγα να πάρω,τελικά να μην το πάρω...?

Τα χαρακτηριστικά του είναι :
# Category 2 “High Speed” PS3-focused 1.3 HDMI™ cable
# Gold-tipped terminal ends
# 6.5 Feet Length
Experience video gaming like never before with the DLC-HD20P HDMI™ high-speed cable and the PLAYSTATION®3. The DLC-HD20P cable enables Deep Color PLAYSTATION®3 graphics, high frame rate and high-speed performance while meeting HDMI™ Version 1.3, category 2 specifications*. Also compatible with all HDMI™-input equipped televisions.

* Advanced features require television with full HDMI™ v1.3 support.

Help....