Αξιολόγηση μηχανημάτων

Απάντηση: Re: Αξιολόγηση μηχανημάτων

Τωρα οσον αφορα το θεμα μας, το εως τωρα στυλ των βαθμολογιων που υπαρχουν στον Ελληνικο ειδικο τυπο το θεωρω αστειοτητα.

Η δικια μου συμβουλη προς τον αναγνωστη σοβαρων περιοδικων (π.χ. High Fidelity), ειναι η παρακολουθηση των reviewer. Ο καθενας απο αυτους εχει το δικο του προσωπικο στυλ γραφης. Οταν ο χομπιστας αναγνωστης εξοικειωθει με το στυλ γραφης του εκαστοτε reviewer, αρχιζει να αντιλαμβανεται και να αποκωδικοποιει ευκολοτερα τα γραφομενα του, ωστε να κρινει αν ειναι οντως ενθουσιασμενος με το μηχ/μα που τεσταρει η απλα κανει αγγαρια. Επισης απο το συγκεκριμενο συστημα αναφορας που αναφερει, ειναι στην διακριτικη ευχερεια του αναγνωστη να καταλαβει αν συμπιπτουν τα γουστα του με του reviewer. Πρωτα τον "τσεκαρει" κι επειτα τον εμπιστευεται (σε ενα ποσοστο 70% το πολυ, ομως).

Επειτα ερχεται στα καταστηματα για να αποτυπωσει ιδια αποψη.
Πόλλοι reviewers όμως αλλάζουν "το μηχάνημα αναφοράς" σαν τα πουκάμισα..

Re: Απάντηση: Re: Αξιολόγηση μηχανημάτων

Πόλλοι reviewers όμως αλλάζουν "το μηχάνημα αναφοράς" σαν τα πουκάμισα..

Αυτο ειναι απο τα αναποφευκτα του χωρου. Η πλειοψηφια των "ενεργων" πελατων μου κανει το ιδιο..και πιστευω και των αλλων συναδελφων.
Οι reviewers ειναι σαφως πιο επιρρεπεις σε αυτο το σπορ γιατι ερχονται σε επαφη με πολλα μηχ/τα.

By the way φιλε μου ωραιο ηχειακι εχεις στο avatar σου. Σε αλλο site του χωρου καποιοι το....θαψανε αδικως.

Απάντηση: Re: Αξιολόγηση μηχανημάτων

By the way φιλε μου ωραιο ηχειακι εχεις στο avatar σου. Σε αλλο site του χωρου καποιοι το....θαψανε αδικως.

Γιατι νομίζεις ότι αυτοί που τα έθαψαν τα είχαν ακούσει ποτέ στη ζωή τους ?

Καλα ειμαι σιγουρος για αυτο!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ:slapface:

Σε αλλο site του χωρου καποιοι το....θαψανε αδικως.
Egw den diavasa kanena 8apsimo mister musiclover sto avsite. Diavasa na sxoliazoun (poly eustoxa 8a elega) pws poulate sto site sas ena hxeio 15 etwn 2500 euro kai malista, to 8ewreitai highend eukairia. 8ymizw oti se esas anhkei h diafhmish pou elege oti opoiadhpote syskeuh katw twn 5000 eurw den einai higend, enw gia hxeia syztame apo poly pio panw. Nomizw oti apla eiste pikramenos giati antedrasan ekei, otan tous eipate oti opoios den pisteuei pws ta Von Schweikert pou eixate sthn ek8esh eixan ton kalytero hxo, einai koufos, asxetos klpklp....ti periergo....8etiko einai oti meta tis paremvaseis kapown alla3ate arketa pou eixate sto site sas, perigrafes times k.a. elpizw se auto to foroum na ekfrazeste kalutera gia osous den tous aresoun ta proionta pou poulate.

eseis eiste o gnwstos kos karaxalios pou ediw3an apo to avsite kakein kakws mazi me allous 2-3 an 8ymami kala? oxi oti me endiaferoun ta 8emata auta apo periergeia rwtaw mhn me pare3hghsete parakalw. petyxa thn istoria se ena 8ema prin ligo kairo se ena review tou kou tsantoulh.

Δεν νομιζω οτι εδω μας ενδιαφερουν οι πιθανες διενεξεις σε αλλα φορουμ,και προπαντως να μεταφερθουν εδω αυτες οι διενεξεις

eseis eiste o gnwstos kos karaxalios pou ediw3an apo to avsite kakein kakws mazi me allous 2-3 an 8ymami kala? oxi oti me endiaferoun ta 8emata auta apo periergeia rwtaw mhn me pare3hghsete parakalw. petyxa thn istoria se ena 8ema prin ligo kairo se ena review tou kou tsantoulh.
KAI εσείς αγαπητέ τι ζόρι τραβάτε ? και το οτι δεν σας ενδιαφέρει το καταλάβαμε απο τις εκτενείς αναφορές σας ,,,.....

Egw den diavasa kanena 8apsimo mister musiclover sto avsite. Diavasa na sxoliazoun (poly eustoxa 8a elega) pws poulate sto site sas ena hxeio 15 etwn 2500 euro kai malista, to 8ewreitai highend eukairia. 8ymizw oti se esas anhkei h diafhmish pou elege oti opoiadhpote syskeuh katw twn 5000 eurw den einai higend, enw gia hxeia syztame apo poly pio panw. Nomizw oti apla eiste pikramenos giati antedrasan ekei, otan tous eipate oti opoios den pisteuei pws ta Von Schweikert pou eixate sthn ek8esh eixan ton kalytero hxo, einai koufos, asxetos klpklp....ti periergo....8etiko einai oti meta tis paremvaseis kapown alla3ate arketa pou eixate sto site sas, perigrafes times k.a. elpizw se auto to foroum na ekfrazeste kalutera gia osous den tous aresoun ta proionta pou poulate.

Α ναι καλε...η εμπεριστατωμενη :BDGBGDB55:αποψη οτι TSIRIZOYN(!) δεν ειναι θαψιμο.....:flipout::flipout::flipout:

Τα συγκεκριμενα ηχεια για οσους τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, βαζουν τα γυαλια σε πολλα σημερινα ηχεια του πεντοχιλιαρου μιστερ...

Ασχετους και κουφους αλλα και.....ΒΛΑΚΕΣ και προκατειλλημενους και κομπλεξικους, λεω ΜΟΝΟ αυτους οι οποιοι εκφραζουν υβριστικες και δυσφημιστικες αποψεις για τα προιοντα μας, χωρις ΚΑΝ να τα εχουν ακουσει!!!:slapface:
Ενω ολος ο αμοιρος υπολοιπος.....ΠΛΑΝΗΤΗΣ τα βγαζει ΚΟΡΥΦΑΙΑ! (π.χ. τα Von Schweikert:firstprize:)

Θα παρακαλουσα τα μελη musiclover και Herbert να σταματησουν τις αντεγκλήσεις μεταξυ τους. Οι προσωπικες σας διαφορες καθως και το τι λεγεται σε αλλα φορα δεν αφορουν το θέμα αλλα ουτε και τους αναγνώστες.

Re: Απάντηση: Αξιολόγηση μηχανημάτων

Θα παρακαλουσα τα μελη musiclover και Herbert να σταματησουν τις αντεγκλήσεις μεταξυ τους. Οι προσωπικες σας διαφορες καθως και το τι λεγεται σε αλλα φορα δεν αφορουν το θέμα αλλα ουτε και τους αναγνώστες.

Μερικες προκλησεις εχουν αναγκη απο αμεσες απαντησεις.

Πρεπει να παψει επιτελους στο δικτυο το φαινομενο να φοβαται ο νοικοκυρης τον...κλεφτη.

Ο Herbert ειναι ενας...τυχαιος ανωνυμος....γνωστος αγνωστος.

Εγω γραφω επωνυμως και σεβομενος τον χωρο σας σταματω τις αντεγκλησεις.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να αντιληφθώ,πως κάποιος μπορεί να εκφέρει γνώμη για κάποια συσκευή που δεν έχει ακούσει! Περίεργο μου φαίνεται και συγνώμη και για την παρέμβαση κιόλας....

Re: Απάντηση: Αξιολόγηση μηχανημάτων

Εγώ πάλι δεν μπορώ να αντιληφθώ,πως κάποιος μπορεί να εκφέρει γνώμη για κάποια συσκευή που δεν έχει ακούσει! Περίεργο μου φαίνεται και συγνώμη και για την παρέμβαση κιόλας....

Εσύ ειδικά, Γιάννη, θα έπρεπε να το έχεις συνηθίσει...

"Class D? "Ψηφιακοί"? Αυτά δεν παίζουν καλά ρε..." :BDGBGDB55:

:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξιολόγηση μηχανημάτων

Εσύ ειδικά, Γιάννη, θα έπρεπε να το έχεις συνηθίσει...

"Class D? "Ψηφιακοί"? Αυτά δεν παίζουν καλά ρε..." :BDGBGDB55:

:flipout:

Ελα ντέ,μούχει τύχει! Οταν τους ακούνε όμως,αλλάζουν γνώμη! Οπως και νάχει πάντως,είναι τουλάχιστον άτοπο να κρίνει κάποιος μια συσκευή χωρίς να την έχει ακούσει και συγκρίνει ακουστικά... Το αισθητικό κομάτι,να το δεχτώ,αλλά το άλλο,δεν μου ''κάθεται´´ καλά....

Αυτός που αξιολογεί μηχανήματα χωρίς να τα έχει έστω ακούσει μια φορά είναι επιεικώς απαράδεκτος, ακόμα και αν είναι κατασκευαστής η ότι άλλο τέλος πάντων.