Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...

Ιμάντες και άλλα ημίμετρα.

Καλύτερα ένα transport το οποίο κάνει rip και αποθηκεύει. (αυτά τα μπάσταρδα μεταξύ Transport και Server)

Δε μπορεί όλο και κάποιο θα είδατε στο Μόναχο ;-)

το PS Audio το κανει αλλα κανει 3000 Ευρω... πολυ ακριβο...

Αλλά δεν κατάλαβα γιατί ένα τόσο καλό dac θα πρέπει να συνδυαστεί
με ένα χαμηλής τιμής και απόδοσης transport, με όλα τα μειονεκτήματα που αυτό
έχει?..

το PS Audio το κανει αλλα κανει 3000 Ευρω... πολυ ακριβο...

Χμμμμ… ευελπιστώ σύντομα να έχουμε και οικονομικότερα μοντέλα…

Χθες το βράδυ, μας έπιασε στο μαγαζί να δοκιμάζουμε τρανσπορτς με το Zodiac+ και μας άνοιξε η όρεξη.......άσε για να μην σε πάω σε κάτι πάνω κι από Esoteric ----> CEC TL 0 το απόλυτο όπλο....

ωωππ ξεφύγαμε.....
και δεν έχει νόημα αυτήν την εποχή τόσο χρήμα για τρανσπορτ έτσι κι αλλιώς.....

Λοιπόν αν βάλω τα μέσα και βρω καλή τιμή πάω για CEC TL51X, αυτό με τον ιμάντα να μου θυμίσει το παλιό μου MephistoII.....πολύ καλός ήχος για τρανσπορτ............αναμένω φυσικά και προτάσεις για άλλα αξιόπιστα, προσιτά και σε τρέχουσα κυκλοφορία τρανσπορτς.....

Αλλά δεν κατάλαβα γιατί ένα τόσο καλό dac θα πρέπει να συνδυαστεί
με ένα χαμηλής τιμής και απόδοσης transport, με όλα τα μειονεκτήματα που αυτό
έχει?..

Αγαπητέ Μαγγελάνε, πρώτα για λόγους κόστους, εποχής (εν μέσω κρίσης) και τέλος και λόγω ύπαρξης και υπολογιστή....

σαφώς έχει και το ρόλο του στη συνολική απόδοση, αλλά πρέπει να είναι και λύση πρόταση για τον κάτοχο Antelope, προσιτής τιμής και εύκολης απόκτησης.

Βέβαια με το CEC TL51X υποστηρίζω ταυτόχρονα και το dCS Debusssy!:ernaehrung004:

Δεν θα με χάλαγε καθόλου και ένα CEC με ιμάντα....για να δω βγαίνει ακόμη.....´πάντα είχε εξαιρετικό ήχο....

είσαι σίγουρος ότι θέλεις αυτό το spdif γιά transport ?

attachment.php

Attachments

• _MG_1403.jpg
    _MG_1403.jpg
    38.4 KB · Views: 222
Όσοι δεν έχουν ακούσει τρανσπορτ με ιμάντα, έχουν χάσει, άλλη εμπειρία....

Ποτέ δε θα έλεγα ότι ‛έχει ιμάντα’ = ‛καλό’.
Ιμάντας ξε ιμάντας τα ίδια προβλήματα έχουν όλα τα transport που διαβάζουν σε μονή ταχύτητα το cd.
Ενώ το ότι έχει καλό αναλογικό ήχο δε σημάνει απαραίτητα ότι είναι και καλό ως transport.

Επιβεβαιώνω ότι βλέπω και εγώ την εικόνα.

κανείς δεν θα πάρει σύνταξη...
οπότε υπάρχει ελπίς γιά καλό transport...