Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...

ηθικο διδαγμα. αφου συνταξη δεν θα παρω ποτε, ας παρω ενα τρανσπορτ. αλλα ποιο? και με ποιο κριτηριο ?

ηθικο διδαγμα. αφου συνταξη δεν θα παρω ποτε, ας παρω ενα τρανσπορτ. αλλα ποιο? και με ποιο κριτηριο ?

Ολο μεταφυσικές ανησυχίες είσαι Βλασσάκο!
Ποιός είμαι, που πάω, τι θα κάνω μετά το λύκειο.....

Ολο μεταφυσικές ανησυχίες είσαι Βλασσάκο!
Ποιός είμαι, που πάω, τι θα κάνω μετά το λύκειο.....

Αν ειναι να το κανω εντελως οφ τοπικ - φταιει που η Κάρολ μολις τελειωσε το λυκειο - εχω επηρεαστει .

Last edited by a moderator:
ΟΚ
το είδα, είσαι άπαιχτος,

αλλά

τι σχέση έχει αυτό με το CEC

αιτιολογήστε παρακαλώ.

είναι το ίχνος της spdif του TL-1X...
(εξ ού και ο ....αναλογικός ήχος)

χμμχχμμ
ενδιαφέρον

βέβαια εγώ μιλάω για το 51 και όχι το 1!

μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα, πάντως επειδή είχα συνηθίσει με το Mephisto II -που το λατρεύει ο lampizator- ανέμενα αντίστοιχα....

μένει να δούμε αν το 51 δουλεύει όπως το 1 [έχει πολλά χρόνια διαφορά].....αλλιώς πάμε για άλλα....

Ανεξάρτητα τι θέλουν να πιστεύουν μερικοί,το τράνσπορτ διαβάζει αναλογική πληροφορία (η χάραξη πάνω στο δισκάκι),που μεταφράζει κατόπιν σε 0 κι 1.

Επομένως το τι διαβάζει και πώς έχει μεγάλη σημασία.Οι μετέπειτα διορθώσεις επί διορθώσεων,εύλογα και δεν είναι ότι το καλύτερο...

Απο πλευράς λοιπόν καλών μηχανισμών τράνσπορτ,δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο εμπόριο.

Μία είναι η επαγγελματική της Philips κι η άλλη η ακριβότερη της Teac Esoteric...

Re: Απάντηση: Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...

Καλημέρα σε όλους..

άρα σε ποιες προτάσεις καταλήγουμε τελικώς,βρε παιδιά??

Καλημέρα Νάσο...

Οπως είπε και ο Διονύσης, δύο επιλογές για αξιόπιστο transport υπάρχουν..

Η εξής μία!..Esoteric!:grandpa:

Λάθος Νάσο...

Αλλο Tascam κι άλλο Esoteric.Καμία σχέση...

Οτι είναι πολύ προσεγμένο και πολύ καλό για τα λεφτά του είναι.Αλλά Esoteric δεν είναι.

Λάθος Νάσο...

Αλλο Tascam κι άλλο Esoteric.Καμία σχέση...

Οτι είναι πολύ προσεγμένο και πολύ καλό για τα λεφτά του είναι.Αλλά Esoteric δεν είναι.

Απλά στο εξωτερικό όλοι τα λένε TEAC......

Καλημέρα σε όλους..

άρα σε ποιες προτάσεις καταλήγουμε τελικώς,βρε παιδιά??

Νάσο γίνονται δοκιμές, θα γίνουν κι άλλες, αναμένουμε και το Tascam και θα επανέλθουμε....πάντως στα 350-400 ευρώ το Tascam δείχνει μονόδρομος...

Αν κάποιος θέλει να ξοδέψει πάνω από 7000 ευρώ Esoteric, dCS, CEC TL0X

Το ενδιάμεσο ψάχνουμε...