ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,543
Λάθος Νάσο...
Αλλο Tascam κι άλλο Esoteric.Καμία σχέση...
Οτι είναι πολύ προσεγμένο και πολύ καλό για τα λεφτά του είναι.Αλλά Esoteric δεν είναι.
Καλημέρα Διονύση!!!
ωραία..τώρα κατάλαβα!!!
Λάθος Νάσο...
Αλλο Tascam κι άλλο Esoteric.Καμία σχέση...
Οτι είναι πολύ προσεγμένο και πολύ καλό για τα λεφτά του είναι.Αλλά Esoteric δεν είναι.
Απο πλευράς λοιπόν καλών μηχανισμών τράνσπορτ,δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο εμπόριο.
Μία είναι η επαγγελματική της Philips κι η άλλη η ακριβότερη της Teac Esoteric...
Νάσο γίνονται δοκιμές, θα γίνουν κι άλλες, αναμένουμε και το Tascam και θα επανέλθουμε....πάντως στα 350-400 ευρώ το Tascam δείχνει μονόδρομος...
Αν κάποιος θέλει να ξοδέψει πάνω από 7000 ευρώ Esoteric, dCS, CEC TL0X
Το ενδιάμεσο ψάχνουμε...
Καλημέρα ΚΟΨ.
οκ....εγώ αλλά κι άλλοι-σίγουρα-περιμένουμε τα συμπεράσματά σας με μεγάλο ενδιαφέρον....:ears:
Καλημέρα Νάσο, ποιό dac θέλεις να συνοδέψεις?
ΥΓ2 @Μaggelan: Bρε σύ δεν έχουμε όλοι συστήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ! Τι νόημα θα είχε το esoteric σε ένα σύστημα της μισής αξίας από το transport?
:ernaehrung004:
Δεν είναι ντιούικη...Τον χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες...Σε οδηγούς ή πηγές,των λίγων εκατοντάδων ευρό μέχρι πολλές χιλιάδες...
Νίκο, όπως έγραψα, οι φωτογραφίες μπήκαν έτσι για την ιστορία...
Πάμε παρακάτω...
Σε ένα οικονομικό σύστημα Ενισχυτή-Ηχεία-DAC περίπου 3000-3500Ε, πιστεύεται ότι αξίζει να ψάξει κανείς για κάτι παραπάνω από τα Tascam CD-200 και Teac PD-H300mkIII που προαναφέρθηκαν?
Η περίπτωση Philips μου φαίνεται προς το παρόν ντιούικη και το Ypsilon εκτός budget!
![]()
Εγώ έχω το TASCAM CD-01U PRO και είναι πολύ ευχαριστημένος αφού παίζει και δισκάκια data με MP3 @320Kbps !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.