Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...

Η αλήθεια είναι ότι ενώ από ντακς έχουμε πήξει και μάλιστα για όλα τα μπάτζετς, οι επιλογές σε καθαρόαιμα τρανσπόρτς (όχι πλέυερς) είναι περιορισμένες και δη προς το ανώτερο κοστολογικά τμήμα της αγοράς.
Το τάσκαμ ας πούμε αν ήταν σκέτο τρανς θα είχε (λογικά...?) τα μισά λεφτά.

Δεν θυμάμαι να υπήρχαν ποτέ φθηνά τράνσπορτς...Κι όταν λέω ποτέ,μιλάω και για τον...προηγούμενο αιώνα.

Εγώ θυμάμαι κάτι ρότελ, κάτι τέακ (εκείνα τα "στενά"), όντιο αλκχεμυ κ.τ.λ.
Δεν πρέπει να ξεπερνούσαν τα 600-700 ευρά με σημερινές τιμές αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Πάντως με 300 ευρά σίγουρα δεν υπήρχαν.

Re: Απάντηση: Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...

Εγώ θυμάμαι κάτι ρότελ, κάτι τέακ (εκείνα τα "στενά"), όντιο αλκχεμυ κ.τ.λ.
Δεν πρέπει να ξεπερνούσαν τα 600-700 ευρά με σημερινές τιμές αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Πάντως με 300 ευρά σίγουρα δεν υπήρχαν.

πάνε στον λαμπιζάτορα να διαβάσεις...
ούτε κάν τα στίκερς της Pioneer δεν βγάλανε...

Little dot cd transport...

CDP_1-6.jpg

Αυτό είναι εμπροσθογεμές...

http://headphonesamplifier.com/little-dot-cdp_i-cd-digital-transport/

Έρχεται με 299USD+50USD(μεταφορικά)+τελωνείο...

Καταραμένη εμφάνιση βέβαια... ασημί μπροστά-μαύρο πίσω, οθόνη CD αυτοκινήτου!!! και οβάλ σχεδίαση πρόσοψης αλλά αυτά φαντάζομαι αλλάζουν...

Τι λέει το GF-8 module της philips? To έχει δοκιμάσει κανείς? Σε σχέση με το CD pro2 πάντα...

:ernaehrung004:

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή για transport. Άμα χαλάσει το drive το αλλάζετε και είναι σχεδόν τζάμπα!

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή για transport. Άμα χαλάσει το drive το αλλάζετε και είναι σχεδόν τζάμπα!

Μα τα είπε ο άνθρωπος από την αρχή. Η κύρια πηγή θα είναι το πισί, αλλά θέλει και ένα καλό, φτηνό σχετικά transport, για περιπτώσεις που θέλει να ακούσει και ένα δισκάκι χωρίς να το ριπάρει πρώτα.

Και γιατί να το ριπάρι; Δεν το βάζει στο drive να το παίξει;

Και εγω PC εχω φυσικα, εννοειται, αλλα καμια φορα ειναι πιο ευκολο απο το να ανοιξεις το PC (και κατ'επεκταση και την TV) να βαλεις ενα δισκακι και να πατησεις απλα play

καλά, άμα βάλεις εσύ αυτό το enterprise στο σπίτι σου, εγώ θα πηδήξω απ το παράθυρο...:Banane0:

όχι μη, η κρίση δεν είναι στο φόρτε της...:flipout:

Έχεις δίκιο στο πρωτεύον σύστημα δεν θα το έβαζα εύκολα το enterprise!
αλλά συνδυάζει πολλές δυνατότητες.

Ανέλπιστα αρκετοί ψάχνονται με τα τρανσπορτ, θα πάρω κάποιο και θα αρχίσω από εβδομάδα συγκρίσεις, κι ένα καλό second hand X03 Esoteric λέει πολύ

όχι μη, η κρίση δεν είναι στο φόρτε της...:flipout:

Έχεις δίκιο στο πρωτεύον σύστημα δεν θα το έβαζα εύκολα το enterprise!
αλλά συνδυάζει πολλές δυνατότητες.

Ανέλπιστα αρκετοί ψάχνονται με τα τρανσπορτ, θα πάρω κάποιο και θα αρχίσω από εβδομάδα συγκρίσεις, κι ένα καλό second hand X03 Esoteric λέει πολύ

γιωργο εχω ενα dac της Ypsilon που ειναι non os και χωρις καθολου κυκλωματα antijitter.
οπως καταλαβαινεις ειναι τρομερα ευαισθητο στο εισερχομενο σημα και στα διαφορα τρανσπορτ.
μετα απο πολλες δοκιμες και χρημα κατεληξα στο εξης...
Esoteric Sa-60 που μου πουλησες εσυ!!!
το sa-60 εχει το εξης πλεονεκτημα (εκτος απο το καλο trasport)...
παιζει δισκακια dvd-v. τα δισκακια αυτα ειναι απλα δισκακια που καις στον υπολογιστη με υλικο μεχρι 24/96. το εκπληκτικο ειναι πως το sa-60 παιρναει το 24/96 στην spdif εξοδο!! οποτε μπορεις να παιζεις και τα 24/96 σου γραμμενα σε dvd με το τρανσπορτ και το antilope. εμενα μου ελυσε τα χερια.
τωρα... το cdpro2 ειναι καλυτερο!!!
υλοποιηση παρομοια με αυτες που δειχνει ο διονυσης τσακισε οτι εχω ακουσει μεχρι σημερα. βεβαια η τροφοδωσια ηταν Ypsilon! αλλα δεν υπηρχε καν κουτι και ηταν πανω σε κουτι απο πιτσα....
αρα βρες ενα σα-60 (Η βρες μου ενα x-05 να σου δωσω το δικο μου...) η φτιαξε ενα cdpro2 η δοκιμασε τα ετοιμα...
Νικος

Φίλε VetNik είναι ακριβά τα έτοιμα...

Το ψάχνω και άμα καταλήξω κάπου θα γράψω.
Αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται και γνωρίζει δυό πράγματα από συναρμολόγηση και κατασκευή / εύρεση κουτιού από Ελλάδα ας με ενημερώσει να κάνουμε τη δουλειά μαζι.

@supersonic
Bρε συ μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν έλεγες ότι η εμφάνιση δε παίζει ρόλο? :D -bye-

Eπι την ευκαιρία του ΗHΒ udb89 που παίζει διάφορα, ποια η γνώμη σας για το ΟppoBD83 σε σχέση με τα προαναφερθέντα?

Όχι τίποτε άλλο αλλά να μη πετάμε και λεφτά τσάμπα...

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...

Και γιατί να το ριπάρι; Δεν το βάζει στο drive να το παίξει;

Η απόδοση είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις;

Και ρωτάω γιατί υποτίθεται ότι με το EAC γίνονται οι απαραίτητες διορθώσεις και άρα ο σκληρός θα πρέπει να παίζει καλύτερα.

:chinscratch:

Re: Απάντηση: Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...

@supersonic
Bρε συ μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν έλεγες ότι η εμφάνιση δε παίζει ρόλο? :D -bye-

εγώ δεν εχω πρόβλημα.
Εχει ο Κοψ