Re: Απάντηση: Αξιόπιστα σημερινά τρανσπορτ...
Και γώ έχω πρόβλημα με την εμφάνιση...Και μεγάλο, μάλιστα..
εγώ δεν εχω πρόβλημα.
Εχει ο Κοψ
Και γώ έχω πρόβλημα με την εμφάνιση...Και μεγάλο, μάλιστα..
εγώ δεν εχω πρόβλημα.
Εχει ο Κοψ
γιωργο εχω ενα dac της Ypsilon που ειναι non os και χωρις καθολου κυκλωματα antijitter.
οπως καταλαβαινεις ειναι τρομερα ευαισθητο στο εισερχομενο σημα και στα διαφορα τρανσπορτ.
μετα απο πολλες δοκιμες και χρημα κατεληξα στο εξης...
Esoteric Sa-60 που μου πουλησες εσυ!!!
το sa-60 εχει το εξης πλεονεκτημα (εκτος απο το καλο trasport)...
παιζει δισκακια dvd-v. τα δισκακια αυτα ειναι απλα δισκακια που καις στον υπολογιστη με υλικο μεχρι 24/96. το εκπληκτικο ειναι πως το sa-60 παιρναει το 24/96 στην spdif εξοδο!! οποτε μπορεις να παιζεις και τα 24/96 σου γραμμενα σε dvd με το τρανσπορτ και το antilope. εμενα μου ελυσε τα χερια.
τωρα... το cdpro2 ειναι καλυτερο!!!
υλοποιηση παρομοια με αυτες που δειχνει ο διονυσης τσακισε οτι εχω ακουσει μεχρι σημερα. βεβαια η τροφοδωσια ηταν Ypsilon! αλλα δεν υπηρχε καν κουτι και ηταν πανω σε κουτι απο πιτσα....
αρα βρες ενα σα-60 (Η βρες μου ενα x-05 να σου δωσω το δικο μου...) η φτιαξε ενα cdpro2 η δοκιμασε τα ετοιμα...
Νικος
εγώ δεν εχω πρόβλημα.
Εχει ο Κοψ
Εγω παντως χρησιμοποιω κατι παρομοιο και μια χαρα παιζει για συμβατικο transport....
http://audiotechnologies.gr/index_files/Page622.htm
Εγω παντως χρησιμοποιω κατι παρομοιο και μια χαρα παιζει για συμβατικο transport....
http://audiotechnologies.gr/index_files/Page622.htm
Σκετο τρανσπορτ ειναι? υπαρχει ακομα? τιμη?
Eπι την ευκαιρία του ΗHΒ udb89 που παίζει διάφορα, ποια η γνώμη σας για το ΟppoBD83 σε σχέση με τα προαναφερθέντα?
Όχι τίποτε άλλο αλλά να μη πετάμε και λεφτά τσάμπα...
:FSGSFGS4:
Παιδιά επειδή έχω το oppoBD83 και είμαι ευχαριστημένος από αυτά που μου δίνει (μαζί με το Wolfson DAC και DensenB110-ElacBS244), μπορείτε αν γνωρίζετε να γραψετε τη γνώμη σας?
Αν χρησιμοποιηθεί ειτε το CD pro2 είτε το TEAC αντί του oppoBD83 ως τρανσπορτ, θα είναι ανάλογο ή καλύτερο το αποτέλεσμα?
Σκέφτομαι ότι, αν δεν υπάρχει αισθητή διαφορά (ξαναλέω είμαι οκ με oppo-wolfson), αντί transport να πάρω ένα ΒD ακόμα για τις ταινίες και να παίζει το oppo ως transport (πάιζει SACD, DVD-Audio και έχει usb για media files από FAT). Έτσι ελαχιστοποιώ το ρίσκο και θα μου έρθει και φθηνότερα...
Γενικότερα δεν θέλω να ξεπεράσω τα 500Ε, όπως ήταν και η αρχική δημοσίευση του ΚΟΨ.
Τι λέτε???
:ernaehrung004:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλλά φεύγει πάνω από 500Ε και δεν θα ήθελα pc λύση στο σαλόνι.
Επίσης έχω και ένα ΗDX-1000 (media player) με ένα 250άρι πάνω του και κουτσά στραβά γίνεται η δουλειά με τα αρχεία.
Ψάχνω λύση κυρίως για τα CD μου, γιατί θα τα πάιξει σε λίγο το oppo...
Παίζει καθημερινά 1-2 ταινίες DVD του μικρού, 2-3 BD και DVD την εβδομάδα για εμάς και 2-3 ώρες την ημερα CD... Πόσο θα αντέξει?
Έχω και ένα Pioneer DV-656A Universal αλλά δείχνει σημεία κόπωσης και το πάω για off...
Τολμώ να πώ ότι θα με ικανοποιoύσε και αυτό σαν transport αλλά ψάχνω για όσο το δυνατόν καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά.
Το oppo σε σχέση με TEAC και pro2 ή και gf8?
κανείς??? :nounder:
:FSGSFGS4:
Παιδιά επειδή έχω το oppoBD83 και είμαι ευχαριστημένος από αυτά που μου δίνει (μαζί με το Wolfson DAC και DensenB110-ElacBS244), μπορείτε αν γνωρίζετε να γραψετε τη γνώμη σας?
Αν χρησιμοποιηθεί ειτε το CD pro2 είτε το TEAC αντί του oppoBD83 ως τρανσπορτ, θα είναι ανάλογο ή καλύτερο το αποτέλεσμα?
Σκέφτομαι ότι, αν δεν υπάρχει αισθητή διαφορά (ξαναλέω είμαι οκ με oppo-wolfson), αντί transport να πάρω ένα ΒD ακόμα για τις ταινίες και να παίζει το oppo ως transport (πάιζει SACD, DVD-Audio και έχει usb για media files από FAT). Έτσι ελαχιστοποιώ το ρίσκο και θα μου έρθει και φθηνότερα...
Γενικότερα δεν θέλω να ξεπεράσω τα 500Ε, όπως ήταν και η αρχική δημοσίευση του ΚΟΨ.
Τι λέτε???
:ernaehrung004:
Eυχαριστώ πολύ συνονόματε!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.