αξιοπιστια internet

pyrgiotis

New member
22 August 2007
9
καλησπερα!!!ψαχνοντας για τηλεορασεις και συμβουλευομενος καποιους φιλους απ'το forum καταλαβα οτι οι περισσοτεροι αναφερονται σε αγορες απο internet κατα ποσο ομως αυτες ειναι ασφαλεις;π.χ γιια την fan-electric το μονο που γνωριζω απο το site ειναι το τηλεφωνο της εταιρειας.επιπλεον πολλες δεν προσφερουν ατοκες δοσεις,κατι που κανουν τα καταστηματα.οποιος εχει κανει αγορα αξιοπιστη η κι οποιος την εχει πατησει,ας βοηθησει λιγο την κατασταση...thanks!!!

Τα περισσοτερα καταστηματα που αναφερουν τα παιδια ειναι αξιοπιστα, για αυτο αλλωστε και τις περισσοτερες φορες αναφερονται σε αυτα. Το θεμα που πρεπει απλα να σκευτεις σε αυτες τις αγορες ειναι η ταλαιπωρια που μπορει κανεις να τραβηξει εαν η τηλεοραση παρουσιασει για x,y λογους καποιο προβλημα...τοτε τι κανεις? Θα πρεπει να την βαλεις παλι στο κουτι και να την στειλεις πισω, να περιμενεις,...και το κακο ειναι οτι δεν εχεις την προσωπικη επαφη με καποιο φυσικο προσωπο οταν θα πας σε καποιο καταστημα και ψωνιζεις. Βεβαια υπαρχουν και εταιριες που μετα την αγορα η εγγυηση αφορα την ιδια την εταιρια κι οχι το καταστημα που την αγορασες... Κατα τα αλλα μπορεις να βρεις πολυ συμφερουσες τιμες στο διαδικτυο, αυτη ειναι η αληθεια για εμενα προσωπικα. -bye-

καλησπερα!!!ψαχνοντας για τηλεορασεις και συμβουλευομενος καποιους φιλους απ'το forum καταλαβα οτι οι περισσοτεροι αναφερονται σε αγορες απο internet κατα ποσο ομως αυτες ειναι ασφαλεις;π.χ γιια την fan-electric το μονο που γνωριζω απο το site ειναι το τηλεφωνο της εταιρειας.επιπλεον πολλες δεν προσφερουν ατοκες δοσεις,κατι που κανουν τα καταστηματα.οποιος εχει κανει αγορα αξιοπιστη η κι οποιος την εχει πατησει,ας βοηθησει λιγο την κατασταση...thanks!!!

την ιδια αξιοπιστια που εχουν τα φυσικα μαγαζια και καλυτερη εχουν τα ιντερνετικα για μενα, πως λεμε κατι σαν μακρυα και αγαπημενα και ο λογος ειναι οτι ποτε δεν μου ετυχε κατι(και εχω κανει αρκετες αγορες).εξαλλου τα φυσικα μαγαζια δεν ειναι τοσο ευελικτα σε θεμα τιμων,ασε το μπλα...μπλα απο τους πωλητες που σε ζαλιζουν αναλογα με τι εχουν παρει εντολη να πουλησουν.θα μπορουσα να αναφερω και αλλα πολλα υπερ και κατα του ενος η του αλλου αλλα προσωπικα αγοραζω παντα απο τα ιντερνετικα μαγαζια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.

οσο για το θεμα του service ενα μαγαζι που εμπιστευομαι,το πλαισιο,το οποιο χωρις πολλα-πολλα σου αλλαζει αυτο που θες σε χρονο ρεκορ χωρις να μπλεξεις με αντιπροσωπιες .
παντως αν σου κατσει η στραβη ειτε απο φυσικο ειτε ιντερνετικο μαγαζι τον λογο εχει η επισημη αντιπροσωπεια ετσι και αλλοιως.

ελπιζω να βοηθησα και να διασκεδασα λιγο τους φοβους σου

+1 και εννοειτε οτι ΘΕΛΕΙ και στο αλλαζει ,οχι οτι εχει καμμια υποχρεωση . Μπορει καλιστα να σε στειλη στην αντιπροσωπεια για ενα ακομα Πασχα .

Νομίζω και μόνο το γεγονός, ότι αρκετά φθηνότερα της περισσότερες φορές από συμβατικά μαγαζιά και αλυσίδες τα κάνει εξαιρετικά, ανταγωνιστικά.

Νομίζω και μόνο το γεγονός, ότι αρκετά φθηνότερα της περισσότερες φορές από συμβατικά μαγαζιά και αλυσίδες τα κάνει εξαιρετικά, ανταγωνιστικά.

μια συμβουλη απο τον παλιο του ειδους:grandpa:

ανοιγετε παντα τις συσκευασιες των μαγαζιων για να δειτε τι εχει μεσα δηλ. να βλεπετε οτι αυτο που παραγγειλατε αυτο παιρνετε απο την μεταφορικη.ετσι εχω αποφυγει καμια δυο φορες την ταλαιπωρια,οπως αναφερω εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13405&page=2

Φίλε pyrgiotis. Εμπιστεύμαι τα μαγαζιά internet που έχουν στοιχεία της εταιρίας online (διευθύνσεις, σταθερά κτλ) αποφεύγοντας έτσι τις κακοτοπιές εταιριών φαντασμάτων που κατά καιρούς εμφανίζονται. Επίσης ψάχνω για reviews προηγούμενων αγοραστών εάν πρόκειται για εταιρίες του εξωτερικού γιατί υπάρχουν και κανονικές εταιρίες που απλά είναι πολύ κακοί πωλητές (προϊόντα διαφορετικά από αυτά που έχει παραγγείλει ο χρήστης ή DOA κτλ). Από τα 4 καταστήματα που σου πρότεινα μόνο την σελίδα της fan-electric δε μπορούσα να μπω να βρω διεύθυνση και ίσως κακώς σου την ανέφερα γιατί κατάλαβα από την αρχή τον σκεπτικισμό σου. Υπήρχε αντιστοίχως και για την Samsung φθηνότερη τιμή από αυτή που σου υπέδειξα αλλά δεν σου την ανέφερα για να αποφύγω αυτό ακριβώς το post σου :p . Δυστυχώς έπεσα στην περίπτωση της fan-electric που δεν μπορούσα να ελέγξω εκείνη την ώρα. Δες τα άλλα 3 καταστήματα που σου πρότεινα τα έχουν και διεύθυνση και παρέλαβέ την από εκεί και ζήτα κι επί τόπου έλεγχο.

Και πάντα να συγκρίνεις τις τιμές των online με τις τιμές ΑΠΟΛΥΤΟΥ μετρητοίς που σου λένε οι πωλητές στα καταστήματα. Τώρα αν καταφέρεις σε κατάστημα να πάρεις καλύτερη τιμή απολύτου μετρητοίς απ' ότι στα online και πετύχεις μετά ίδια τιμή με τα online αλλά με δόσεις τότε ένα έχω να πω :grinning-smiley-043.

Εγω προσωπικά δεν την ψάχνω με τις τιμές σε απόλυτη διαφορά ευρώ γιατί το βρίσκω ασύμφορο σε πολλές περιπτώσεις από άλλες απόψεις. Τι εννοώ;

Μας δίνει ο Λαρισαίος πχ 1270 την 40D3000 και το Πλαίσιο 1300. Η προτίμηση μου είναι Πλαίσιο κι ας είναι 30 ευρώ ακριβότερο. Ο λόγος είναι ότι στο Πλαίσιο έχω την δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση εξ' αρχής κατασκευαστικής βλάβης της οθόνης ενώ στην περίπτωση του Λαρισαίου φέυγει κατευθείαν αντιπροσωπεία. βέβαια για τη διαφορά των 200 ευρώ (1270 με 1470) που έχουν αυτή τη στιγμή και είναι το 1/6 της τιμής της οθόνης περίπου παίρνω το ρίσκο να την πάρω από τον Λαρισαίο και να μπλέξω με την αντιπροσωπεία αν χρειαστεί και από τη στιγμή που κάποιοι εδώ μέσα έχουν αγοράσει από αυτόν κι έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ελπίζω να σε κατατόπισα και να έδιωξα κάποιους ενδιασμούς σου...

οσο για το θεμα του service ενα μαγαζι που εμπιστευομαι,το πλαισιο,το οποιο χωρις πολλα-πολλα σου αλλαζει αυτο που θες σε χρονο ρεκορ χωρις να μπλεξεις με αντιπροσωπιες .

Το πλαίσιο πιστεύω έχει την καλύτερη service αξυπηρέτηση παγκοσμίως!!! Ούτε RMA ούτε φίφες. Πας επί τόπου και εντός 4 ωρών σου το έχουν αντικαταστήσει. Γιαυτό και η πρώτη κίνηση για την μαζική αγορά των 40D3000 που αναφέρεται σε άλλο thread έγινε από εκεί.

Το πλαίσιο πιστεύω έχει την καλύτερη service αξυπηρέτηση παγκοσμίως!!! Ούτε RMA ούτε φίφες. Πας επί τόπου και εντός 4 ωρών σου το έχουν αντικαταστήσει. Γιαυτό και η πρώτη κίνηση για την μαζική αγορά των 40D3000 που αναφέρεται σε άλλο thread έγινε από εκεί.[/quote]

τι εννοεις εντος 4 ωρων?οσες φορες ετυχε να αλλαξω κατι οχι γιατι ηταν ελλατωματικο ηταν χερι με χερι.

Το πλαίσιο πιστεύω έχει την καλύτερη service αξυπηρέτηση παγκοσμίως!!! Ούτε RMA ούτε φίφες. Πας επί τόπου και εντός 4 ωρών σου το έχουν αντικαταστήσει. Γιαυτό και η πρώτη κίνηση για την μαζική αγορά των 40D3000 που αναφέρεται σε άλλο thread έγινε από εκεί.

τι εννοεις εντος 4 ωρων?οσες φορες ετυχε να αλλαξω κατι οχι γιατι ηταν ελλατωματικο ηταν χερι με χερι.[/QUOTE]

Εντάξει ίσως για μεγάλες αγορές να απαιτείται κάποιος χρόνος για να γίνει η αντικατάσταση αλλά σε μικροπράγματα στα αλλάζουν με συνοπτικές διαδικασίες. Προσωπικά αυτός είναι ο κύριος λόγος που τους εμπιστεύομαι αφού από τιμές είναι στο μέσο όρο (και άνω)

Το service - εξυπηρέτηση για το Πλάισο, ασφαλώς και αναφέρεται για Η/Υ, και μόνο ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Το service - εξυπηρέτηση για το Πλάισο, ασφαλώς και αναφέρεται για Η/Υ, και μόνο ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ναι από εμπειρία μου μόνο σε service - εξυπηρέτηση Η/Υ γνωρίζω. Τηλεόραση ακόμη δεν έχω πάρει από το Πλαίσιο :p αλλά έχω (ίσως λανθασμένα) την εντύπωση ότι οτιδήποτε έχει εξαρχής πρόβλημα στο αντικαθιστούν άμεσα εφόσον υπάρχει απόθεμα. Μου έχουν αντικαταστήσει συσκευή (mp3 player αξίας τότε 150 ευρώ με άλλο χωρίς καν να έχει πρόβλημα απλά και μόνο επειδή τελικά δεν μου έκανε αυτά που περίμενα να κάνει. Βέβαια το πήγα με την αρχική συσκευασία ακριβώς στην κατάσταση που μου το είχαν πουλήσει αρχικά).

Ας μας πει κάποιος που έχει αγοράσει άλλη συσκευή πλην Η/Υ από Πλαίσιο (κατά προτίμηση τηλεόραση) και είχε πρόβλημα εξ´αρχής για την αντιμετώπιση του θέματος από το Πλαίσιο ώστε να γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι...

Last edited: