Τι να πω, το PC μου είναι 6 χρονών, ο ένας από τους δυο WD που έχει επάνω είναι από το παλιό PC (τον είχα πάρει το 2001 για αποθήκευση μουσικών) και είναι μια χαρά.
Πιστεύω ότι μάλλον είναι και λίγο "τυχερά" αυτά...
Ποιος την συγχέει???Κακώς συγχέετε την εγγύηση με την αξιοπιστία.
κάτι το οποίο είναι αξιόπιστο και εξίσου λειτουργικό είναι να φτιάξετε ένα Δικό σας RAID ή σε άλλο κουτί (με ethernet) για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Με το online back up δεν μπορείς να κάνεις back up πολλά GB που έχουν τώρα αρκετοί.H λυση μου ακούγεται στην λέξη "online" backup.
Τι να πω, το PC μου είναι 6 χρονών, ο ένας από τους δυο WD που έχει επάνω είναι από το παλιό PC (τον είχα πάρει το 2001 για αποθήκευση μουσικών) και είναι μια χαρά.
Πιστεύω ότι μάλλον είναι και λίγο "τυχερά" αυτά...
Με το online back up δεν μπορείς να κάνεις back up πολλά GB που έχουν τώρα αρκετοί.![]()
Έτσι είναι οι σκληροί: "Μιά χαρά" μέχρι ξαφνικά να χτυπήσουν. Δεν προειδοποιούν οι άτιμοι.
Νομίζω πως αν πρόκειται για αστοχία υλικού θα φανεί αρκετά γρήγορα. Έτσι έναν καινούριο σκληρό ποτέ δεν τον εμπιστεύομαι. Ας γράψει κάμποσα χλμ και βλέπουμε...
Νομίζω πάλι ότι οι 2,5" πρέπει να είναι πιο ανθεκτικοί, τουλάχιστον λόγω φορητότητας από τους 3,5". Αυτό δεν το έχω τσεκάρει φυσικά.
Τι είναι πιο ευπαθές σε έναν σκληρό, το μηχανικό μέρος ή το ηλεκτρονικό;
Απο το 89 που ασχολουμε με pc εχουν περασει απειροι απο τα χερια μου οι μονοι δισκοι που μου εχουν κρασσαρει και πηγαν στα σκουπιδια πριν ερθει η ωρα τους ηταν WD 3 δίσκοι τα τελευταία 7 χρόνια. Καθαρή εμπειρια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.