Χαιρετώ όλη την παρέα.
Εγώ ακόμη βρίσκομαι στην ερευνά και είμαι πολύ καινούργιος στο forum.
Η παλαιά τεχνολογία η Philips με έβγαλε ασπροπρόσωπο ως ποιότητα εικόνας και μακροχρόνια είδα τις tv άλλων να έχουν συνεχόμενα προβλήματα αλλά η Philips αθάνατη χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα… δυσκολεύουν τα πράγματα.
Πολλά πρέπει να ερευνήσω.
Σύμφωνα με μια αξιόπιστη Γερμανική εταιρεία ποιοτικού έλεγχου οι Panasonic έρχονται πρώτες.
Εγώ ερευνώ για μια 37-40 η ακόμη και 42 μεταξύ plasma και LCD ακούω διάφορα.
Το ερώτημα πάντα τίθεται Foul HD ή HD ready, plasma η LCD.
Όλα θέλω να τα κάνω και σπορ να βλέπω και DVD και με pc να την συνδέσω και με ηχοσύστημα., μήπως ζητάω πολλά;
Πρόβλημα εκεί πρόβλημα εδώ μήπως πρέπει να παραμείνω στην παλαιά τεχνολογία και να περιμένω μέχρι να τα βάλουν όλα σε ένα.
Εγώ ακόμη βρίσκομαι στην ερευνά και είμαι πολύ καινούργιος στο forum.
Η παλαιά τεχνολογία η Philips με έβγαλε ασπροπρόσωπο ως ποιότητα εικόνας και μακροχρόνια είδα τις tv άλλων να έχουν συνεχόμενα προβλήματα αλλά η Philips αθάνατη χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα… δυσκολεύουν τα πράγματα.
Πολλά πρέπει να ερευνήσω.
Σύμφωνα με μια αξιόπιστη Γερμανική εταιρεία ποιοτικού έλεγχου οι Panasonic έρχονται πρώτες.
Εγώ ερευνώ για μια 37-40 η ακόμη και 42 μεταξύ plasma και LCD ακούω διάφορα.
Το ερώτημα πάντα τίθεται Foul HD ή HD ready, plasma η LCD.
Όλα θέλω να τα κάνω και σπορ να βλέπω και DVD και με pc να την συνδέσω και με ηχοσύστημα., μήπως ζητάω πολλά;
Πρόβλημα εκεί πρόβλημα εδώ μήπως πρέπει να παραμείνω στην παλαιά τεχνολογία και να περιμένω μέχρι να τα βάλουν όλα σε ένα.