Aξιοπιστο καταστημα για αγορα epson ΤW 3500 ?

jimbrav

New member
23 November 2007
78
Ξερετε που υπαρχει διαθεσιμος ο epson 3500 ? Και να στελνει στο Ηρακλειο Κρητης ?
Ρωτησα σε καποια μαγαζια αλλα μετα απο 15ημερες μου ειπανε....

Κάνε μια αναζήτηση μέσω Skroutz και πάρε μερικά τηλέφωνα. Αν δεν βγάλεις άκρη, κάνε κι ένα τηλ. στην Epson Ελλάς...
Όσο για τον τίτλο του νήματος : "αξιόπιστο κατάστημα", δύσκολα θα σου απαντήσει κάποιος, αφού ο θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό.

Δοκιμασε στον Κοσμα στην στοα Φεξη.

έγινε το deal με τον Κοσμα...πολυ καλη εξυπηρέτηση,αναμένω την παραγγελία!

http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=35081
το έβαλα και στο σχετικο θεμα best buy...

σε ευχαριστώ....επίσης η τιμή του όντως έχει πέσει στα 1300 ευρώ...!!!

Και εγω μολις τον πηρα απο τον Κοσμα στα 1300 ..

Ελπιζω για πρωτη επαφη με projector να ειναι καλη επιλογη ..

Επισης πηρα και οθονη 106" ....

Αυριο το πρωι κανω την εγκατασταση και το βραδυ ....ποπκορν κ εργακι !!!

Πιστευω οτι το πακετο που εχω φτιαξει με την Panasonic 50VT20 κ τον Epson tw3500 ειναι πολυ καλο και στα λεφτα που θα επερνα την 65vt20 ...

παρέλαβα και εγώ το πακετο...!!! (προβολεας,πανι da lite και καλώδιο 7,5 μέτρα)

ψάχνομαι ανάμεσα στα καλώδια και στις ρυθμίσεις .....:fahne90:

τώρα παιδιά δεν ξέρω ο epson θελει στρώσιμο ? το πανι να το εχω ανοιχτό συνέχεια ή να το κλείνω ?

παντως απο εντυπωσεις λιγα πραγματα γιατι ειχα μια ατυχιουλα με τα ηχεια και ψαχνομουνα...

αλλά είσαι σε άλλη διάσταση σε αυτές τις ιντζες... home cinema πραγματικό...χαχαχα...!

Και εγω μολις τον πηρα απο τον Κοσμα στα 1300 ..

Ελπιζω για πρωτη επαφη με projector να ειναι καλη επιλογη ..

Επισης πηρα και οθονη 106" ....

Αυριο το πρωι κανω την εγκατασταση και το βραδυ ....ποπκορν κ εργακι !!!

Πιστευω οτι το πακετο που εχω φτιαξει με την Panasonic 50VT20 κ τον Epson tw3500 ειναι πολυ καλο και στα λεφτα που θα επερνα την 65vt20 ...

Ούτε συζήτηση, τι να λέμε... Άρχοντας :SFGSFGSF:
Καλορίζικα και σε σένα λοιπόν.

παρέλαβα και εγώ το πακετο...!!! (προβολεας,πανι da lite και καλώδιο 7,5 μέτρα)

ψάχνομαι ανάμεσα στα καλώδια και στις ρυθμίσεις .....:fahne90:

τώρα παιδιά δεν ξέρω ο epson θελει στρώσιμο ? το πανι να το εχω ανοιχτό συνέχεια ή να το κλείνω ?

παντως απο εντυπωσεις λιγα πραγματα γιατι ειχα μια ατυχιουλα με τα ηχεια και ψαχνομουνα...

αλλά είσαι σε άλλη διάσταση σε αυτές τις ιντζες... home cinema πραγματικό...χαχαχα...!

Η λάμπα όλων των προβολέων γενικά χάνει αυτήν την έντονη σκληράδα που έχει στην αρχή, και μετά από 80-100 ώρες λειτουργίας το προβολάκι είναι έτοιμο για calibration, για να απολαύσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Όσο για το πανάκι να το κλείνεις.

Η λάμπα όλων των προβολέων γενικά χάνει αυτήν την έντονη σκληράδα που έχει στην αρχή, και μετά από 80-100 ώρες λειτουργίας το προβολάκι είναι έτοιμο για calibration, για να απολαύσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Όσο για το πανάκι να το κλείνεις.

ok..!!

:a0210:

Πως ειναι ποιο σωστο να κλεινουμε τον προτζεκτορα ?
Να τον βαζουμε σε stand by mode ή απο το on/off ?

Αν τον έχεις πάνω σε UPS ή γενικά προστατευμένο μπορείς να τον βάζεις απλά σε stand by. Αν τον έχεις όμως απευθείας πάνω σε πρίζα καλύτερα να τον κλείνεις από το on/off για λόγους προστασίας του από τη ΔΕΗ.

μάλλον πάω κι εγώ για την αγορά του συγκεκριμένου και φυσικά για 117" οθόνη σε τοίχο...

Ειναι μια σιγουρη αγορα ο συγκεκριμενος ..
Χωρις να εχω εμπειρια απο αλλον projector , οσα reviews εχω διαβασει λενε μονον καλα λογια , το ιδιο και οι χρηστες.
Προσωπικη εμπειρια ειναι οτι εxω μονον περιπου 6 ωρες προβολης και δεν έχω βρει κατι που να με ενοχλει ....

117" σε τι αποσταση θα βλεπεις ?

Ειναι μια σιγουρη αγορα ο συγκεκριμενος ..
Χωρις να εχω εμπειρια απο αλλον projector , οσα reviews εχω διαβασει λενε μονον καλα λογια , το ιδιο και οι χρηστες.
Προσωπικη εμπειρια ειναι οτι εxω μονον περιπου 6 ωρες προβολης και δεν έχω βρει κατι που να με ενοχλει ....

117" σε τι αποσταση θα βλεπεις ?

επειδη είμαι άσχετος....με θεμα θεασης και αποστασης...υπολογιζω στα 4,5 μετρα και εχω περιθωριο μέχρι τα 6,5....εσυ τι λες?