Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Υπάρχουν εξαιρετικά ρολόγια με αυτόματους ελβετικούς μηχανισμούς ΕΤΑ 2824 και 2892 και χρονογράφοι με ETA valjoux 7750 σε πολύ καλές τιμές. Για το αιθητικό κομμάτι ισχύει το "περι κολοκυθόπιττας".

Για τιμές γύρω στο χιλιάρικο μπορείς να δεις εδώ και για τιμές γύρω στο πεντακοσάρικο εδώ.

Κατα τη γνώμη μου οι ρέπλικες έναν σκοπό έχουν: την εξαπάτηση του "απέναντι" (καθότι εμείς γνωρίζουμε τί φοράμε).

Και αυτό φυσικά μόνο όταν ο απέναντι είναι μυρωδιάς. Διότι ο ψαγμένος έχει καταλάβει τη ρέπλικα πιό γρήγορα και απο τον αντιπρόσωπο.

Δεν ειναι για όλους έτσι, εγω αν τελικά πάρω την ρεπλίκα (καποια μεταξύ αυτών που μου αρέσουν) θα λεω σε όλους ότι πρόκειται για ρεπλίκα! Οταν αυτά που μου άρεσαν έχουν απο 6 χιλιάρικα μέχρι ....52 είναι προφανές ότι και να θέλω δεν μπορω να αγοράσω το ορίτζιναλ αφού....δεν θα έδινα ποτέ πάνω απο 200 ευρώ για ρολόι, όταν και με αυτά των 8 ευρω του Lidl κάνω την δουλειά μου (αντίθετα στον τομέα των δορυφορικών που με ενδιαφερει έχω τον ακριβότερο δέκτη στα 900 ευρώ και δεν θα έπαιρνα ποτε μαιμού αντίγραφο, παρόλο που οι περισσότεροι για λόγους κόστους προτιμούν τις μαιμούδες....)
Το βασικό στο ρολόι ειναι να αρέσει σε μένα, υπάρχουν και πανάκριβα που δεν θα τα φορούσα με τίποτε, αυτή την στιγμή φοράω ένα Pierre Bousset....των 10 ευρω, απο σειρά απομιμήσεων γνωστών παλιών ρολογιών που ειχε βγαλει στα περίπτερα η Hachette πριν 5-6 χρόνια! Εχω ενα πολύ ακριβότερο Timberland που μου έκαναν δώρο και δεν το φοράω!

Είχα δει στο περιοδικό chronοra -ή κάπως έτσι- αυτό:
http://www.watcheslux.biz/roger-dub...aph-rose-gold-case-with-black-dial_29589.html
Δεν μου άρεσε απλά.Είχα ξετρελλαθεί.
Γκουγκλάροντας λοιπόν,είδα ότι είχε κάπου στις 200.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ρέπλικα ή αλλιώς "μαιμού" ήταν μονόδρομος.
Δεν το πήρα για να το "δείχνω στους απέναντι" αφού κανείς απ´όσους εγώ συναναστρέφομαι αλλά και εγώ ο ίδιος,δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Το πήρα γιατί απλά άρεσε σ´εμένα αδιαφορώντας για το αν είναι αναγνωρίσιμο-κάτι σαν το Rolex Submariner μπλέ+χρυσό δηλαδή.
Από Κινέζο φυσικά που τότε είχε paypal.
Η μαιμού όταν έφτασε στα χέρια μου με άφησε άφωνο.
Φορώντας το όμως,άρχισε σταδιακά να αλλοιώνεται η πλάκα στο πίσω μέρος του ρολογιού,να χαλάνε οι δείκτες και να ξεβάφει το rosegold χρώμα του.
Αυτά όλα βέβαια μετά από 9-10 μήνες καθημερινής χρήσης του.

Τα σάιτ αυτά δεν "εξαφανίζονται",απλά κρύβονται για λίγο και μετά είτε επανεμφανίζονται είτε ανεβαίνουν με άλλη ονομασία.

Λοιπόν χτες πιστώθηκε τελικά η κάρτα μου με τα λεφτά που μου επέστρεψε τελικά ο Κινέζος, αφού έκανα την αμφισβήτηση πληρωμής για μη παραλαβή προιόντος...(χρειάστηκε περίπου ενάμισος μήνας)
Οπότε ειμαι πάλι σε αναζήτηση ρεπλίκας, αλλά απο αξιόπιστο σαιτ και μόνο με πληρωμή paypal πλέον....

http://www.watcheslux.biz/

εχω πάρει πάρα πολλα ρολογια απο εκει για μένα και για φίλους.
τον προτείνω.
εχει απο πολυ φτηνά μέχρι κατηγορια α++ με ελβετικο αυτόματο μηχανισμό
τιμές απο 50 ευρώ μέχρι 500 ευρώ

Μήπως ξέρεις σε ποιά χώρα βρίσκεται;
Η ιστοσελίδα του βρίσκεται στον Παναμά!
Paypal έχει;

Απάντηση: Re: Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Λοιπόν χτες πιστώθηκε τελικά η κάρτα μου με τα λεφτά που μου επέστρεψε τελικά ο Κινέζος, αφού έκανα την αμφισβήτηση πληρωμής για μη παραλαβή προιόντος...(χρειάστηκε περίπου ενάμισος μήνας)
Οπότε ειμαι πάλι σε αναζήτηση ρεπλίκας, αλλά απο αξιόπιστο σαιτ και μόνο με πληρωμή paypal πλέον....

http://www.sinowatches.com
Στην αρχη του post εχω ενα video απο το Youtube.
Γενικα εχει πολλα video ανεβασμενα στο youtube και ο κοσμος λεει οτι ειναι αξιοπιστο.
Ρωτησα και μου ειπε οτι εχει paypal.
Τωρα γιατι δεν το αναφερει στις επιλογες πληρωμης δεν γνωριζω.
Δοκιμασα να κανω μία παραγγελία έτσι για δοκιμή και μου´εχει οντως την επιλογη paypal.
Παταω next και μου βγαζει το εξης μηνυμα:
Please write your paypal address in the blank place below and we will send you paypal invoice with your Order Number as title.

Πως ακριβως παιζει αυτο δεν ξερω.
Να του στειλω δηλαδη το email που κάνω log in στο paypal και αυτος θα χρησιμοποιησει την επιλογη που έχει το paypal "Request Money";
Κατι τετοιο καταλαβα

Απάντηση: Re: Αξιοπιστο site με replica ρολογια

http://www.sinowatches.com
Στην αρχη του post εχω ενα video απο το Youtube.
Γενικα εχει πολλα video ανεβασμενα στο youtube και ο κοσμος λεει οτι ειναι αξιοπιστο.
Ρωτησα και μου ειπε οτι εχει paypal.
Τωρα γιατι δεν το αναφερει στις επιλογες πληρωμης δεν γνωριζω.
Δοκιμασα να κανω μία παραγγελία έτσι για δοκιμή και μου´εχει οντως την επιλογη paypal.
Παταω next και μου βγαζει το εξης μηνυμα:
Please write your paypal address in the blank place below and we will send you paypal invoice with your Order Number as title.

Πως ακριβως παιζει αυτο δεν ξερω.
Να του στειλω δηλαδη το email που κάνω log in στο paypal και αυτος θα χρησιμοποιησει την επιλογη που έχει το paypal "Request Money";
Κατι τετοιο καταλαβα

μόνο το email του paypal τίποτα άλλο
θα σου στείλει invoice ( θα το δεις στο mail σου ) θα πληρώσεις και τέλος

http://www.rolexwatchespaypal.com/
Το ξέρει κανεις το παραπάνω μαγαζί;
Και paypal λεει οτι έχει και δωρεάν αποστολή worldwide και πολύ καλές τιμές...
Και αν δεν σου αρέσει το επιστρεφεις σε 14 μερες....
Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό;