Αξιοθέατα

Πολύ καλή , ίσως να ήθελε ένα τσακ ανέβασμα στα σκοτεινά τοπικά ο κύριος με το ποδήλατο. Προσθέτει πολύ στο κάδρο.

• Like
Reactions: Nexus
Ευχαριστώ Κώστα. Ο κυριούλης είναι και ο λόγος που τράβηξα την συγκεκριμένη φώτο. Ιδανικά τον ήθελα να ήταν λίγο πιο αριστερά και όχι στο άκρο του κάδρου, και με πιο ανοιχτά ρούχα, αλλά έτσι έκατσε. Δοκίμασα να ανεβάσω τα σκοτεινά τόσο τοπικά, όσο και συνολικά αλλά δεν μου καθόταν το αποτέλεσμα. ΄Ίσως θέλει άλλη μια προσπάθεια.

Εντάξει αν ήταν πιο αριστερά θα ήταν τέλειο αλλά αυτό ήθελε αλλαγή γωνίας κι δεν νομίζω να προλάβαινες . Το να κόψεις το αριστερό φανάρι πάλι θα τις έκοβε ισσοροπία με το δεξί.

Ισως αν είχες τραβήξει ένα κλικ πιο μετά που πλησίαζε κάτω από τον φανοστάτη να είχε καλύτερο φωτισμό πάνω του

'Οπως τα είπες ναι, απλά ένα μόνο κλικ πρόλαβα στα πεταχτά και αυτό κατάφερα. Θα μπορούσε να ήταν αρκετά καλύτερο.

E τωρα αμα πω οτι ηθελε ενα "τσικ" δεξια θα φταιω ? :)
Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά ήταν λίγο δύσκολο να φέρω το κάδρο εκεί που θα ήθελα. Έχεις περιορισμένη πρόσβαση στον χώρο, και αυτή η φωτό είναι τραβηγμένη από κάποια απόσταση. Παρεμβάλλονται άλλες 2 σειρές από κολώνες, οι οποίες δεν ήταν απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τον τρούλο. Εδώ μπορείς να δεις λίγο καλύτερα το σημείο από το οποίο έβγαλα την φώτο:

527 copy.jpg

Όπως βλέπεις έχει και πλήθος κόσμου που ήθελα να αποφύγω, και ταυτόχρονα έπρεπε να μην καθυστερώ και το γρουπ με το οποίο είχα πάει.

• Like
Reactions: toupia
Ναι ρε συ εννοειται δεν σας "μαλωνω" οταν μιλω για διορθωσεις στο καδρο (κατα την αποψη μου παντα).

Απλα τα λεω για να σας μπαινουν στο υποσυνειδητο σας οταν καδραρετε , καποια στιγμη θα γινετε και εσεις πιο απαιτητικοι απο τον εαυτο σας οσο βυθιζεστε στην τεχνη της φωτογραφιας.

• Like
Reactions: Nexus