Re: Απάντηση: Αξίζει αυτος ο ενισχυτής;;;;; Μια βοήθεια!!
O ενισχυτής εμφανίζει το μενού και στην οθόνη του αλλά στην τηλεόραση είναι πολύ πιό εύκολο να τον ρυθμίσεις.
Άρα μία τηλεόραση δεν είναι αναγκαία αλλά θα σε βοηθήσει πάρα πολύ!
Θα πρέπει το κεντρικό σου να είναι ίδιο με τα μπροστινά ηχεία σου για αρχή.
Ε, αν τα πίσω είναι της ίδιας μάρκας καλό θα είναι αλλά όχι τόσο σημαντικό.
Με τις συνδέσεις θα μπλέξεις σίγουρα μιας και είσαι αρχάριος. Θα σε συμβούλευα να κεράσεις καφέ στο φιλαράκι που σου τον πούλησε... :BDGBGDB55:
Καλώδια θα πρέπει να πάρεις σίγουρα... Φυσικά αφού πάρεις τα ηχεία. Αλλά μη σε αγχώνει αυτό.
Τα αξεσουάρ άστα για πολύ αργότερα ή ξέχασέ τα κιόλλας... Ου μπλέξεις!
1) τον ενισχυτή πρέπει οπωσδήποτε να τον συνδέσω με την τηλεόραση για να του κάνω setap;;;(να μπαίνω στο μενού και να κάνω της ρυθμίσεις;;;Δεν γίνεται χωρίς τηλεόραση;;; Επειδή την τηλεόραση την έχω σε άλλο δωμάτιο και στο σαλόνι θα μπει θα έχω μόνο το προβολέα (αργότερα θα τον πάρω, και κάποιο cd. ) προς το παρών για ελάχιστους μήνες θα ακούω μόνο ράδιο και σιγά - σιγά προσθέτω.......
O ενισχυτής εμφανίζει το μενού και στην οθόνη του αλλά στην τηλεόραση είναι πολύ πιό εύκολο να τον ρυθμίσεις.
Άρα μία τηλεόραση δεν είναι αναγκαία αλλά θα σε βοηθήσει πάρα πολύ!
2) πρέπει να ηχεία να είναι όλα τα ίδια;; (ίδια μάρκα);; Δεν μπορώ να τα "παντρέψω" με άλλη μάρκα;;; θέλω πχ τα μπροστινά να βάλω όσο το δυνατόν πιο όμορφα, στιλάτα κλπ αλλά και αξιόλογα, τα πίσω.....ή κολώνες, ή δορυφόροι (τα μικρά) που θα τα κρεμάσω αν είναι μικρά. Μπορώ να πάρω τα 3+1 ηχεία πρώτα πάντα αξιόλογα και στιλάτα και μετά τα αλλά;;; Τι μου συμβουλεύεται;;;;; Η θα μπλέξω με συνδέσεις και αναλογίες και επειδή είμαι "άσχετος" θα μπερδευτώ παραπάνω;;;;;:smash:
Θα πρέπει το κεντρικό σου να είναι ίδιο με τα μπροστινά ηχεία σου για αρχή.
Ε, αν τα πίσω είναι της ίδιας μάρκας καλό θα είναι αλλά όχι τόσο σημαντικό.
Με τις συνδέσεις θα μπλέξεις σίγουρα μιας και είσαι αρχάριος. Θα σε συμβούλευα να κεράσεις καφέ στο φιλαράκι που σου τον πούλησε... :BDGBGDB55:
Μη μου λέτε για καλώδια και συνδέσεις και αξεσουάρ...... αυτά αργότερα. ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ! και δεν θέλω να ανχοθώ επειδή δεν τα ξέρω. ...
Ότι πληροφορία μου δίνεται, σας ευχαριστώ πολύ και μου είναι πάρα πολύ χρήσιμες.
σας ευχαριστώ!!!
Καλώδια θα πρέπει να πάρεις σίγουρα... Φυσικά αφού πάρεις τα ηχεία. Αλλά μη σε αγχώνει αυτό.
Τα αξεσουάρ άστα για πολύ αργότερα ή ξέχασέ τα κιόλλας... Ου μπλέξεις!