ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ?

pablo

New member
22 December 2007
3
icon5.gif
Re: Τι ενισχυτη;
Καλημέρα Παιδιά
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Έχω ένα μικρο πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας.
Είμαι νέος στον τομέα του ήχου και ψάχνω για ένα ενισχυτή κυριως για να ακουω μουσικη με προοπτικη ομως αργοτερα με τη βοηθεια σημπληρωματικων ηχειων να αποκτησω surround ηχο για να φχαριστηθω καμια ταινιουλα

Ένα κατάστημα μου πουλάει ένα Denon AVR 1804 στα 340 euro που είναι έκθεμα σε βιτρίνα .
Αλλο καταστημα μου πουλαει παλι ενα YAMAHA RXV 1000 στα 340 στην ιδια φαση εκθεμα δηλαδη
Ρε παιδια αξιζει να δωσω τα λεφτακια μου για αυτα τα πιο παλια μοντελα?
Η τριτη μου επιλογη ειναι ο πιο καινουργιος YAMAHA RXV 361 Θα ήθελα να με ενημερωσετε ρε παιδια αν εχετε πληροφοριες για αυτους τους ενισχυτες και αν
η εκθεση τους (στη βιτρίνα) για 3 χρόνια θα επηρρεάσει (φθορά) τη λειτουργία του , καθώς και αν η τιμή τους είναι καλή.Διαθετω μεχρι 350 γιουργια

Εχω αγοράσει 2 ηχεία B&W DM603S3 150watt και θα ήθελα να ξέρω
αν ταιριάζουν με αυτό τον ενισχυτή

ευχαριστώ -bye-
και happy new year:popcorn:
user_online.gif

Καλησπερα,

Φυσικα και αξιζει να παρεις ενισχυτή, όταν αυτός είναι καλό μοντελο, και ΜΑΛΙΣΤΑ με λιγα χρηματα, και ας μην υποστηριζει τα νεα φορμα HD... Μπορεις ΑΝΕΤΑ να ακουσεις ΤΕΛΕΙΑ μουσική, και να εχεις και surround ηχο σε home cinema με ηχεια... Ολα τα μοντελα ενισχυτων εχουν αναλογικες εισοδους ηχου, και μπορεις εκει να συνδεσεις την HD πηγη σου, είτε πρόκειται για PC, είτε για καποιο BD/HD-dvd player και να απολαυσεις ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ φορμα με αποκωδικοποιηση απο την πηγή.... (Για να παρεις ενισχυτη με τα νεα φορμα σημερα, πρεπει να σκασεις κοντα στο 1000ρικο και πανω...)

Τα B&W ηχεια ειναι πολυ καλα και ταιριαζουν με ολους τους καλους ενισχυτες... :antlers:

Αν θες, στα λεφτα που παιζεις, κοιτα στις αγγελιες τον δικο μου Yamaha RX-V659 που πουλαω, ο οποιος ειναι εξαιρετικα καλος σαν δικαναλος για ακροαση μουσικης, και ταυτοχρονα πολυ καλος σε καταστασεις surround home cinema μεχρι και 7.1!

Και με λιγες ωρες λειτουργιας! αγορασμενος καινουργιος του κουτιου πριν 11 μηνες παιζει αψογα και εχει πολλες επιλογες ρυθμισεων ηχου που καλυπτουν ολα τα γουστα! :ernaehrung004:

Last edited:
Τα καινούργια φορμά, συνήθως δεν κρατάνε πάνω από ένα χρόνο, και σ αυτά σπάνια κυκλοφορούν πάνω από μερικές δεκάδες τίτλοι.
Στον χώρο των πολυκάναλων δεν είδα να κυκλοφορεί τίποτα ενδιαφέρον μετά το dolby digital και το dts και μάλιστα μέχρι 5.1 αυστηρά.
Όποιος έχει αυτά ΔΕΝ χρειάζεται τίποτα άλλο.

+1 οπως ειπα και παραπανω...

Και πριν πας σε αγορα καινουργιου, κοιτα πρωτα εδω στις αγγελιες του φορουμ αν σε ενδιαφερει κατι.... (και κυριως ο δικος μου ο Yamaha 659 που ειναι σχεδον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ!)-bye-

Κανω special τιμή αν φύγει μεχρι τελος του χρονου, επειδη χρειαζομαι ΑΜΕΣΑ τα χρηματα για να παρω εναν μεταχειρισμενο onkyo 875 που βρηκα!:operator:

Φίλε Pablo και εγώ νέος στον χώρο είμαι και μόλις απέκτησα το πρώτο συστηματάκι μου. Ο ενισχυτής που πήρα είναι ο Yamaha RX-V461 (5.1, 100W ανα ηχείο, 8Ohm) και έρχεται ακριβώς στα λεφτά που θέλεις (330 Ευρώ στα Media Markt στην Κηφισίας). Θεωρώ οτι για τα λεφτά του είναι απο τις καλύτερες λύσεις λαμβάνοντας υπ' όψιν οτι έχει θύρες HDMI καθώς και μία θύρα USB μπροστά για να συνδέεις το MP3 σου και να ακούς μουσικούλα.

Τώρα όπως σου είπα και εγώ άπειρος είμαι στον χώρο οπότε άκου πάρε και καμία άλλη γνώμη (η ιδέα του να πάρεις μεταχειρισμένο ενισχυτή για παράδειγμα είναι μια καλή λύση.)