ΑΞΙΖΕΙ Η 2600..??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,178
ΑΘΗΝΑ
να μπω στον κοπο να αλλαξω την 1650 pro με μια 2600 pro ή xt..???
με ενδιαφερει και η συμπεριφορα τους στα παιχνιδια(τελευταια το επαθα αυτο)
αλλα βεβαια πολυ περισσοτερο στα blueray&hd....

Άσε δημήτρη... Πρόσφατα το έπαθα κι εγώ αυτό. Έχω κολλήσει με Mc Rae Dirt και Virtual Tennis 3. Αλλά πρόβλημα δεν μπορώ να πω ότι έχω με την 1950 pro.

Τώρα για το ερώτημα σου δεν ξέρω να σου απαντήσω :BDGBGDB55:

ποτε τοσα χρονια δεν επαιζα παιχνιδια στο pc παρα μονο στο ps και εκει μονο ποδοσφαιρακι(παντα pro εννοηται...)
με το που εφτιαξα το τελευταιο με επιασε μια μανια...
εχουμε βελτιωσει και τα γραφικα τους σε τετοιο βαθμο που πιστευεις ποια οτι δεν ειναι γραφικα αλλα πραγματικες εικονες....!!!
τωρα για την καρτα εκατσε μια "καλη" και ουσιαστικα εαν θελω μπορω να τις κανω τραμπα....
ειναι ποιο δυνατο chipset η 2600 απο την 1650 ή ψιλοπραγματα.??
εχει να προσφερει κατι παραπανω στο ¨κομματι" hd ή τσαμπα ο κοπος βαλε-βγαλε...??

Εγώ πρόσφατα άλλαξα την 1950 με την 2400 . Ακόμα δεν ξέρω αν έκανα καλά η όχι αφού το νέο PC δεν πήρε μπρος. Θεωρητικά τουλάχιστόν για HD η 2400 & 2600 είναι καλύτερες από τις 1650 &1950 , πιάνούν λιγότερο χώρο , κατά περίπτωση έχουν παθητική ψήκτρα και στοιχίζουν πολύ λιγότερο Αν βγάλουν και νέους drivers από την ΑΤΙ θα είναι τέλειες.

Re: Απάντηση: ΑΞΙΖΕΙ Η 2600..??

Εγώ πρόσφατα άλλαξα την 1950 με την 2400 . Ακόμα δεν ξέρω αν έκανα καλά η όχι αφού το νέο PC δεν πήρε μπρος. Θεωρητικά τουλάχιστόν για HD η 2400 & 2600 είναι καλύτερες από τις 1650 &1950 , πιάνούν λιγότερο χώρο , κατά περίπτωση έχουν παθητική ψήκτρα και στοιχίζουν πολύ λιγότερο Αν βγάλουν και νέους drivers από την ΑΤΙ θα είναι τέλειες.

αυτο ακριβως θελω να αποφυγω-
τα παρατραγουδα με την αλλαγη της καρτας....
απλα ηθελα να εχω μια εικονα του ποσο "ουσιαστικη" διαφορα υπαρχει αναμεσα στα 2 chipset ,γιατι ειναι μια καλη ευκαιρια να αντικαταστησω χωρις κοστος(τσιγγουνηηηηη....!!)την 1650.
επισης-βασικοτατο-απο θορυβο πως πανε...???
υπαρχει η xt που εχει παθητικη ψυξη και 2 εκδοσεις pro 256-512 με ενεργη ψυξη...