- 17 February 2008
- 49
Καλησπέρα! Η αδελφή μου θέλει να αγοράσει τηλεόραση (42 ιντσών max) αλλα είμαστε σε ένα δίλλημα όσον αφορά στο αν αξίζει η αγορά 3D τηλεόρασης αυτή τη στιγμή ή όχι...
Άποψη μου (ίσως και λανθασμένη) είναι να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα
που θα πέσουν οι τιμές και θα μπορεί να πάρει κάποιο καλύτερο μοντέλο, γιατί το budget της είναι περιορισμένο (1500-1600E).
Σκέφτομαι όμως και το άλλο, δε θα ήταν προτιμότερο να πάρει τώρα μια 37αρα φθηνή (500-600Ε) και σε 2 χρόνια να πάρει 3D όταν θα έχει βγει αρκετό υλικό για 3D προβολές και οι τιμές θα έχουν πέσει κατακόρυφα;
Όσο για το μέγεθος, το περιορίζω στις 37 ίντσες γιατί μετά την αγόρα 3D τηλεόρασης αυτή θα μετακομίσει στο υπνοδωμάτιο.
Εσείς τι προτείνετε;
Απορία, σε πόσο καιρό θα κυκλοφορήσουν οι 3D TVs που δε θα χρειάζονται γυαλιά;
Ευχαριστώ!
Άποψη μου (ίσως και λανθασμένη) είναι να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα
που θα πέσουν οι τιμές και θα μπορεί να πάρει κάποιο καλύτερο μοντέλο, γιατί το budget της είναι περιορισμένο (1500-1600E).
Σκέφτομαι όμως και το άλλο, δε θα ήταν προτιμότερο να πάρει τώρα μια 37αρα φθηνή (500-600Ε) και σε 2 χρόνια να πάρει 3D όταν θα έχει βγει αρκετό υλικό για 3D προβολές και οι τιμές θα έχουν πέσει κατακόρυφα;
Όσο για το μέγεθος, το περιορίζω στις 37 ίντσες γιατί μετά την αγόρα 3D τηλεόρασης αυτή θα μετακομίσει στο υπνοδωμάτιο.
Εσείς τι προτείνετε;
Απορία, σε πόσο καιρό θα κυκλοφορήσουν οι 3D TVs που δε θα χρειάζονται γυαλιά;
Ευχαριστώ!