αξίζει η αγορά μεταχειρισμένου προτζέκτορα

sokos

AVClub Addicted Member
19 January 2007
2,316
Γειά σας φίλοι μου,

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάποιον DILA απο το ebay.

Το θέμα ειναι, χρειάζεται service o προβολέας ή με μια καινούργια λάμπα είμαστε ΟΚ?

H JVC έχει καλό σερβις στην Ελλάδα?

Ενας HD-1 είναι με 1000 ώρες, είμαστε στα 1200ε και πάει ακομη..
το θέμα ειναι σκέφτομαι σοβαρά να τον τσιμπήσω (οποτε θα εκτιμήσω να μην μου το τσιμπήσει κάνας συμφορουμίτης), ο seller λέει οτι ειναι σε αψογη κατάσταση.

Θέλει να προσέξω κάτι?
Μήπως είναι παλιός και θα ήταν καλύτερα να πάρω κανα Optoma HD20 ή Benq W1000 καινούργιο απο εδώ?

το θέμα αξίζει η αγορά ενος μεταχείρο ή καλύτερα φτηνότερο μηχανημα απο εδώ αλλά καινούργιο?

Eνταξει το δευτερο χερι ειναι και λαχείο! Πάντως και τα specs είναι specs. Εγω πάντως από ένα μηχανάκι των 800-900 νεο αλλά μετριο θα προτιμουσα να εδινα 1200-1300 για ενα προβολεα προδιαγραφών. Αρκει να μην ήταν προβληματικο το κομμάτι. Τώρα βέβαια μεσω e-bay τι να πεις!? Από που είναι πιθανή αγορά -ευρώπη?

Ο HD-1 ήταν πρωτοποριακό μηχάνημα μόλις πρωτοβγήκε και φυσικά εξακολουθεί να είναι αξιόλογο μηχάνημα. Όμως στο κόστος του (με τα μεταφορικά βεβαίως) να συνυπολογίσεις και το κόστος μιας καινούριας λάμπας οπωσδόποτε. Αν η τελική ...σούμα αγγίξει τα 1700~1800 , ηγνώμη μου είναι να κυττάξεις για καινούριο αυτής της κατηγορίας τιμής. Πλέον τα μηχανάκια των ~2000 είναι καλύτερα από τον HD-1 και φυσικά έχουν και εγγύηση.

Φιλικά
Γιώργος.

η σοφή απάντηση που περιμενα απο τον geodengr

ξέρουμε αν για την JVC υπάρχει service εδώ και αν ναι, πόσο ειναι το κοστολόγιο για ένα φρεσκάρισμα?

Αν έχει European Warranty ισχύουσα, θα ισχύει και εδώ ή θα κάνουν κουάκ-κουάκ?

1). η σοφή απάντηση που περιμενα απο τον geodengr

2). ξέρουμε αν για την JVC υπάρχει service εδώ και αν ναι, πόσο ειναι το κοστολόγιο για ένα φρεσκάρισμα?

3). Αν έχει European Warranty ισχύουσα, θα ισχύει και εδώ ή θα κάνουν κουάκ-κουάκ?

1). :-) :a0210:
2). Απ´όσο ξέρω υπάρχει, αλλά νομίζω ότι πρόσαφατα έγινε αλλαγή αντιπροσωπείας και δεν ξέρω τι συμβαίνει με το service. Κάποιος συμφορουμίτης κάτοχος JVC, θα σε διαφωτίσει σίγουρα! Καλού κακού όμως δεν κάνεις μια κουβεντούλα με τον Μανώλη Καστρουνή? Εγώ θα εμπιστευόμουν αυτόν περισσότερο απ´οποιοδήποτε service!
3). Αυτό θα το μάθεις σίγουρα μόνο απ' την αντιπροσωπεία. -bye-

Αν ήμουν εγώ στην θέση σου πάντως, και δεν μπορούσα να ανέβω στα 2000 , θα προτιμούσα έναν Benq W1000 καινούριο...

Φιλικά
Γιώργος.

τα μεγάλα πνεύματα λένε έχουν την ίδια άποψη ;) thanks Geo!