Αξίζει η αναμονή των νέων σειρών Bravia XR A90J-A80J, ή πάω άμεσα στην KD65AG9;

John-X2

Established Member
15 November 2011
288
Καλησπερα στην παρεα.

Ειμαστε πλεον σε φαση αλλαγης τηλεορασης, εδω και 5 χρονια εχουμε την SONY KD-55X8509.
Τιμια τηλεοραση, απροβληματιστη και σχετικα καλη ...για την εποχη της φυσικα.
Εχει παιξει πολυ και εχω δει μαζι της τα παντα ολα, πλεον ομως οι OLED ειναι μονοδρομος και πρεπει να γινει η αναβαθμιση.

Αυτην την χρονικη στιγμη υπαρχουν δυο τινα...
Αναμονη των νεων τηλεορασεων της SONY Bravia XR A90L και A80J ή αγορα τωρα της KD65AG9 απο το Πλαισιο μεσω του προγραμματος "Επιστροφη Eurobank".
Η τελικη τιμη της KD65AG9 μου βγαινει στα 2079 ευρω (2599 ευρω η τιμη της, μειον 520 ευρω απο την επιστροφη της Eurobank).
https://www.plaisio.gr/tileoraseis/...Q_QWe1w2hlBqvLqudaUQ1NMvrwOQsPSUQxjE2Ftm-sjOg

Αξιζει η αναμονη των νεων σειρων Bravia XR A90L - A80J, ή παω αμεσα στην KD65AG9 ?
Απ' οτι ειδα επισης αλλαζει και λειτουργικο συστημα στις νεες XR, πλεον θα εχουν Google TV OS, αυτο ειναι θετικο ή αρνητικο ?

Καθε αποψη, γνωμη, συμβουλη για την ορθοτερη επιλογη δεκτη.
Ευχαριστω για το χρονο σας.

Re: Sony KD AG9 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα στην παρεα.

Ειμαστε πλεον σε φαση αλλαγης τηλεορασης, εδω και 5 χρονια εχουμε την SONY KD-55X8509.
Τιμια τηλεοραση, απροβληματιστη και σχετικα καλη για την εποχη της.
Εχει παιξει πολυ και εχω δει μαζι της τα παντα ολα, πλεον ομως οι OLED ειναι μονοδρομος.

Αυτην την χρονικη στιγμη υπαρχουν δυο τινα...
Η αναμονη των νεων Bravia XR A90L και A80J ή αγορα τωρα της KD65AG9 απο το Πλαισιο μεσω του προγραμματος "Επιστροφη Eurobank".
Η τελικη τιμη της KD65AG9 μου βγαινει στα 2079 ευρω (2599 ευρω η τιμη της, μειον 520 ευρω απο τηη επιστροφη της Eurobank).

Αξιζει η αναμονη των νεων σειρων Bravia XR A90L - A80J, ή να παω αμεσα στην KD65AG9 ?
Απ' οτι ειδα επισης αλλαζει και λειτουργικο στις XR, πλεον θα εχουν Google TV OS, αυτο ειναι θετικο ή αρνητικο ?

Καθε αποψη, γνωμη, συμβουλη για την ορθοτερη επιλογη δεκτη.
Ευχαριστω για το χρονο σας.
Ταπεινή μου γνώμη να περιμένεις..θα έχουν μεγάλες βελτιώσεις σε hardware και software τα φετινά μοντέλα.

Απάντηση: Αξίζει η αναμονή για τις Bravia XR A90J-A80J ή πάω άμεσα στην 65AG9

Να περιμένεις, για διάφορους λόγους. Ενδέχεται, πριν τελειώσει το 2021, να βρίσκεις καινούργιες 77" OLED με λιγότερα από 3000 ευρώ. Πάντως, ακόμα και μόνο Sony να κοιτάζεις, η A8 (2020) μάλλον είναι καλύτερη από την AG9 (2019), κάτι που πιθανώς θα ισχύει και για την A80J (2021).

Στην KD-65A8 αναφέρεσαι...
Πολυ δελεαστικη η τιμη της μπορω να πω.... 77ρα δυσκολα στα 2.8μ

Στην KD-65A8 αναφέρεσαι...
Πολυ δελεαστικη η τιμη της μπορω να πω.... 77ρα δυσκολα στα 2.8μ

Στην ουσία η Α8 με την AG9 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας. Η Α8 υπερτερεί στο motion flow γιατί έχει το motion flow clarity που μπήκε πρώτη φορά σε τηλεόραση oled της Sony κ η AG9 υπερτερεί στον ήχο. Από εκεί κ πέρα Α8 είναι μοντέλο του 20 κ πιο φθηνή από την AG9.Αυτά όσον αφορά στα δύο αυτά μοντέλα. Τώρα για τα καινούρια μοντέλα σίγουρα θα έχουν το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι τρομερή η αναβάθμιση σε σχέση με τα υπάρχον μοντέλα. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει υπομονή μέχρι να έρθουν Ελλάδα κ σίγουρα θα είναι πιο ακριβά.