Αξιζει κανενα FTA?

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
λεω μια που εχω κολλησει με τα ηλεκτρονικα

να μην αφησω να μου διαφυγει και τελειως ο τομεας της δορυφορικης.

αλλα δε θελω καμια συνδρομη ουτε απο ελλαδα ουτε απο εξωτερικο (να χα ενα SkyHD παντως:BDGBGDB55:)

και ερωτω: υπαρχει κανενα FTA που να αξιζει? εστω και HD (αν και εκει ειναι πολυ πιο ακριβος ο δεκτης αλλα...)

υπαρχουν αξιολογα ελευθερα καναλια?

η ειναι ολα σαν τα δικα μας τα ελευθερα?

(σκουπιδια δλδ στην πλειοψηφια)

δλδ αν ειναι να βαλω πιατο και δεκτη για να δω προγραμμα που αναλογο θα βλεπα κι απο δω με την κεραια μου... τοτε...

υπαρχει κανα καναλι που να αξιζει να δω?

ριξε μια μια ματια στην κατηγορια μας μια και εχουμε εκτενως αναφερθει υπαρχει και sticky θεμα με FTA

παντως αξιζει ο κοπος!!!!

Από ταινίες, ξένες σειρές, τα MBC2, MBC4 είναι τελείως ελεύθερα στους Arabasat και Nilesat.

Υπάρχουν και αρκετά στον Astra 1, Astra2 και Hotbird.

Εξαρτάται τι θες να βλέπεις.

καποια αθλητικα (ποδοσφαιρο κλπ) αλλα και αλλα σπορ π.χ. στιβο, φορμουλα1?

αλλα π.χ. εναλλακτικο μηχανοκινητο αθλητισμο

και ντοκυμαντερ με

''τεχνικα'' θεματα.

π.χ. ΝΑΣΑ, τυπου ντισκαβερυ κλπ

Απάντηση: Re: Αξιζει κανενα FTA?

καποια αθλητικα (ποδοσφαιρο κλπ) αλλα και αλλα σπορ π.χ. στιβο, φορμουλα1?

αλλα π.χ. εναλλακτικο μηχανοκινητο αθλητισμο

και ντοκυμαντερ με

''τεχνικα'' θεματα.

π.χ. ΝΑΣΑ, τυπου ντισκαβερυ κλπ

Και τα θες free όλα αυτά; Ναι το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Λοιπόν free θα δεις: Telemarketing, softcore χαζογκόμενες που αυτοχαϊδεύονται διαφημίζοντας ροζ τηλέφωνα, χριστιανούς μαλ...ς ευαγγελιστές που τραγουδάνε όλοι μαζί "ο Χριστός σώζει", ιταλικά show επιπέδου αρναούτογλου (αλλά με πολύ πιο ωραίες γκόμενες) και γερμανικά κανάλια (ιδίως στον Astra) που έχουν όμως τα πάντα μεταγλωττισμένα στα γερμανικά.
Αμα δεν μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις συνδρομητικά κανάλια με διάφορους τρόπους, δεν αξίζει.

Last edited by a moderator:
το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο και ειναι free και ειναι χαντε οπως λενε και οι γερμανοι ειναι το SAT1 HD. κι ο λογος ειναι οτι εχει καθε τεταρτη αγωνα απο το τσαμπιονς λιγκ κι αν δεν κανω λαθος δειχνει κι απο την μπουντεσλιγκα. δεν ξερω ομως αν σου φτανουν αυτα.

Λοιπον αφου θελεις και HD θα σου πω την πιο φθηνη λυση.
Δεκτης: PACE HD 149 ευρω
Πιατο: 1,20 noname 40 ευρω
Lnb: 10 ευρω
Moter: Diseqc 50 ευρω
και αμα θες να βλεπεις και κανενα πακετακι
DIABLO cam 95 euro