Έχω ένα πιάτο 1,20 (μάλλον 1,10*1,20 είναι...) και πιάνω τους Hotbird 13*E - Astra 19*E. Έχω άλλο ένα τέτοιο πιάτο στην αποθήκη και σκέφτομαι να το βάλω δίπλα για να πιάνω και τους Αstra 28*E - Hellasat 39*. Είναι σωστή επιλογή δηλ. πιάνω τίποτα κανάλια της προκοπής παραπάνω;
Υπ όψη:
1. Δεν έχω λεφτά για NOVA
2. Από γλώσσες ξέρω μόνο Ελληνικά και Αγγλικά αλλα οι γυναίκες μου (σύζυγος και κόρη) ξέρουν και Γαλλικά.
3. Δεν είμαι και πολύ φανατικός με τα δορυφορικά (δηλ. δεν υπάρχει χρόνος...)
Ακούω τις συμβουλές σας. Να το κάνω και, αν ναι, αυτούς τους δορυφόρους να στοχεύσω ή άλλους;
Θα χρειαστώ άλλο ένα Disceq 4 σε 1 και άλλα 3 τετραπλά LNB (από τα δύο που έχω το ένα χάλασε και χρειάζομαι και δύο ακόμα για τους 2 νέους δορυφόρους). Πόσο κάνουν αυτά;
Υπ όψη:
1. Δεν έχω λεφτά για NOVA
2. Από γλώσσες ξέρω μόνο Ελληνικά και Αγγλικά αλλα οι γυναίκες μου (σύζυγος και κόρη) ξέρουν και Γαλλικά.
3. Δεν είμαι και πολύ φανατικός με τα δορυφορικά (δηλ. δεν υπάρχει χρόνος...)
Ακούω τις συμβουλές σας. Να το κάνω και, αν ναι, αυτούς τους δορυφόρους να στοχεύσω ή άλλους;
Θα χρειαστώ άλλο ένα Disceq 4 σε 1 και άλλα 3 τετραπλά LNB (από τα δύο που έχω το ένα χάλασε και χρειάζομαι και δύο ακόμα για τους 2 νέους δορυφόρους). Πόσο κάνουν αυτά;