Εννοείται και αν την πάρεις από mediamarkt με κάρτα της τράπεζας Πειραιώς θα σου έρθει έμμεσα 770€ με το 30% επιστροφή σε yellows.Φίλοι μου, ερώτηση...
Αξίζει να δώσει κανείς σήμερα 1100€ για την CX48, οι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις σε τεχνολογία OLED αυτή τη στιγμή;
Δυστυχώς δε μπορώ να ανέβω σε διάσταση λόγω περιορισμού χώρου που μου δίνει το έπιπλο στο οποίο θα μπει.
Ωωωω, αν δε σου κάνει κόπο μου εξηγείς ποια είναι η διαδικασία, έχω κάρτα της Πειραιώς αλλά θέλω να την αγοράσω με δόσεις. Αποτελεί εμπόδιο αυτό;Εννοείται και αν την πάρεις από mediamarkt με κάρτα της τράπεζας Πειραιώς θα σου έρθει έμμεσα 770€ με το 30% επιστροφή σε yellows.
Μιλάς με το κατάστημα, αν είναι πιστωτική γίνεται και με δόσεις. Κλείδωσε ένα κομμάτι να υπάρχει μέσω site με αναμονή πληρωμής πριν εξαφανιστούν και πας μια βόλτα το πρωί από εκεί.Ωωωω, αν δε σου κάνει κόπο μου εξηγείς ποια είναι η διαδικασία, έχω κάρτα της Πειραιώς αλλά θέλω να την αγοράσω με δόσεις. Αποτελεί εμπόδιο αυτό;
Ευχαριστώ και για την άμεση απάντηση.
Σε ευχαριστώ πολύ!Μιλάς με το κατάστημα, αν είναι πιστωτική γίνεται και με δόσεις. Κλείδωσε ένα κομμάτι να υπάρχει μέσω site με αναμονή πληρωμής πριν εξαφανιστούν και πας μια βόλτα το πρωί από εκεί.
Θα πληρώσεις 1100 € , αλλά θα σου επιστραφούν 330€ σε yellows για αγορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις,σούπερ μάρκετ, βενζίνη κ.ο.κ.
Ακριβώς, μπαίνει σε συγκεκριμένο έπιπλο. στο οποίο με την 48άρα περισσεύουν από 1,5cm δεξιά και αριστερά και 5cm από πάνω (ούτε 49" δεν θα χωράει μάλλον), η συγκεκριμένη είναι όσο ακριβώς χρειάζομαι. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2 μέτρα.910€ βγαίνει η 55CX και 770€ η 48CX με τα yellows.
Ο φίλος είπε ότι δεν χωράει η 55αρα στον χώρο του.
Το burn in καλύπτει; Γίνονται τέτοια πράγματα;Ακριβώς, μπαίνει σε συγκεκριμένο έπιπλο. στο οποίο με την 48άρα περισσεύουν από 1,5cm δεξιά και αριστερά και 5cm από πάνω (ούτε 49" δεν θα χωράει μάλλον), η συγκεκριμένη είναι όσο ακριβώς χρειάζομαι. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2 μέτρα.
Επίσης φίλοι μου όπως θα δείτε στην υπογραφή μου έχω 55άρα OLED ξέρω τι σημαίνει παρόλα αυτά σας ευχαριστώ για το κόπο να απαντήσετε.
Φίλε @Lobo10 σε ευχαριστώ πολύ, με τα yellows μου έδωσες μεγάλη ώθηση ώστε να πάρω την απόφαση και να προχωρήσω. Εξαργύρωσα άμεσα περίπου τα μισά Yellows με μια επέκταση εγγύησης που καλύπτει και το burn-in και μου έχουν περισσέψει άλλα 180 ευρώ για μελλοντική αγορά που ίσως για το συγκεκριμένο χώρο υποστηρίξουν μερικώς την αγορά ενός sound bar.
Πάντα υπάρχουν λύσειςΤο burn in καλύπτει; Γίνονται τέτοια πράγματα;

Η έκπτωση έγινε εκείνην την στιγμή ;γιατί από το πρωί ξαναπήραν επάνω οι τιμές ενώ τις είχαν ρίξει.Σήμερα αντιμετώπισα με πολύ απλό τρόπο το πρόβλημα που είχα σχετικά με τη χωρητικότητα του επίπλου που θα φιλοξενήσει την TV.
Έτσι πήγα στο MediaMarkt και άλλαξα την 49άρα με 55άρα. Μου έκαναν και μια έκπτωση και από 1299,00€ μου την έδωσαν 1199,00€, προφανώς γιατί θα πέσει σύντομα η τιμή της (από ότι είδα ο Κωτσόβολος ήδη την πήγε στα 1169,00€).
Το καλό ήταν πως εξαργύρωσα για τη διαφορά της τιμής yellows, επομένως δεν άλλαξε τίποτα στην αρχική χρέωση της κάρτας μου που παρέμεινε στα 1099,00€.
Απλά αναβάθμισα την τηλεόραση.
Ναι η έκπτωση έγινε μόνο για εμένα εκείνη τη στιγμή με ειδικό κωδικό.Η έκπτωση έγινε εκείνην την στιγμή ;γιατί από το πρωί ξαναπήραν επάνω οι τιμές ενώ τις είχαν ρίξει.
Το πρωι στο site τόσο την είχε και 65αρα 1759 τώρα τις πήγε στις χθεσινές τιμές τους.θα πάω αύριο από εκεί να ρωτησωΝαι η έκπτωση έγινε μόνο για εμένα εκείνη τη στιγμή με ειδικό κωδικό.
Βασικά όλο το πράγμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι είχα κάνει επέκταση εγγύησης η οποία κάλυπτε συσκευές μέχρι 1250,00€ και επειδή τη συγκεκριμένη (55") την είχαν ακόμη σε τιμή 1299,00€ ήταν τεράστιο μπλέξιμο, γιατί και εκείνη την αρχική εγγύηση την είχα πληρώσει με yellows. Οπότε ακυρώσεις, πίστωση και ξαναχρέωση ήταν ένα τεράστιο μπέρδεμα. Έτσι αποφάσισε να μου κάνει έκπτωση 100€ (1199,00 από 1299,00€) και να μη χρειαστεί να κάνουμε ακύρωση του ποσού της ασφάλισης αλλά μόνο αλλαγή στον serial number της συσκευής που θα καλύπτει η extra εγγύηση.
ΟΚ, αν περίμενα μια εβδομάδα θα μπορούσα να την αγοράσω στα 1169,00€ (για εκεί πάει το πράγμα) αλλά και τώρα ικανοποιημένος είμαι γιατί τα 100€ της διαφοράς (από 1099,00€ σε 1199,00€) τα εξόφλησα μέσα στην ίδια αγορά σε yellows, έτσι μου βγήκε μια χαρά.
Μιλάς τώρα για MediaMarkt ή για Κωτσόβολο.Το πρωι στο site τόσο την είχε και 65αρα 1759 τώρα τις πήγε στις χθεσινές τιμές τους.θα πάω αύριο από εκεί να ρωτησω
Mediamarkt το πρωί είχε άλλες τιμεςΜιλάς τώρα για MediaMarkt ή για Κωτσόβολο.
Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά και είσαι ψημένος να τη πάρεις δε χάνεις τίποτα να πας από εκεί να ζητήσεις τον προϊστάμενο του τμήματος των τηλεοράσεων (εγώ έτσι έκανα) και να τον παζαρέψεις. Αφού την έδωσαν σε εμένα στα 1200,00€ γιατί όχι και σε κάποιον άλλον;Mediamarkt το πρωί είχε άλλες τιμες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.